RappaR Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Godzinę temu, dannygd napisał(a): A co Ty robiłeś w Charkowie? To był styczeń 2020, inna era Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Nie pytam kiedy, ale po co w ogóle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Godzinę temu, dannygd napisał(a): Nie pytam kiedy, ale po co w ogóle Lubię klimaty radzieckie i wschodnie, lubię brutalizm, bilety były tanie na weekend plus to był jeden z moich początków z podróżowaniem. Ogólnie wypad wspominam bardzo dobrze, miasto mi się najbardziej podobało ze wszystkich na Ukrainie i gdyby nie wojna, na pewno bym wrócił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2024 To mnie zaciekawiłeś, bo wydawało mi się, że Charków ma najmniej do zaoferowania ciekawej historii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2024 8 godzin temu, dannygd napisał(a): To mnie zaciekawiłeś, bo wydawało mi się, że Charków ma najmniej do zaoferowania ciekawej historii. To było jedno z centrów przemysłu ZSRR, trzeci największy ośrodek po Moskwie i Leningradzie. Symbol rozwoju za Stalina - pierwszy wieżowiec w ZSRR, jak chodziłem po centrum to wszędzie mnóstwo pomników czołgów, artylerii. Nie jest to miasto piękne w klasycznym znaczeniu tego słowa, ale jeśli ktoś lubi tego typu klimaty, to mu się spodoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2024 18 godzin temu, RappaR napisał(a): Lubię klimaty radzieckie i wschodnie, lubię brutalizm, bilety były tanie na weekend plus to był jeden z moich początków z podróżowaniem. Ogólnie wypad wspominam bardzo dobrze, miasto mi się najbardziej podobało ze wszystkich na Ukrainie i gdyby nie wojna, na pewno bym wrócił. 7 godzin temu, RappaR napisał(a): To było jedno z centrów przemysłu ZSRR, trzeci największy ośrodek po Moskwie i Leningradzie. Symbol rozwoju za Stalina - pierwszy wieżowiec w ZSRR, jak chodziłem po centrum to wszędzie mnóstwo pomników czołgów, artylerii. Nie jest to miasto piękne w klasycznym znaczeniu tego słowa, ale jeśli ktoś lubi tego typu klimaty, to mu się spodoba. Miło dla odmiany poczytać Rappara w wersji innej niż poruszającej wątki rownouprawnienia kobiet i mężczyzn w bardzo określonej narracji. Jakoś tak z polotem, luzem, o tym co po prostu lubisz/Ci się podobało - oby więcej takich postów:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 22 Marca Udostępnij Opublikowano 22 Marca 5 godzin temu, RappaR napisał(a): jak sie zblizy do 50-tki to bedzie kolekcjonowal argentyskie kaktusy albo wpatrywal w figurke jakiegos afrykanskiego czarodzieja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano Sobota o 18:49 Udostępnij Opublikowano Sobota o 18:49 5 godzin temu, RappaR napisał(a): Zerwała ze mną Paulina, ale w sumie miałem 22 letnia dziewczynę, która wyglądała jak z okładki. Kiedyś chyba o takich nawet nie marzyłem. Jak napisałem po pijaku do kilku koleżanek, każda odpisała. Gratulacje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano Sobota o 19:10 Udostępnij Opublikowano Sobota o 19:10 @RappaRprzeczytałeś Odwagę bycia nielubianym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Sobota o 19:14 Udostępnij Opublikowano Sobota o 19:14 23 minuty temu, fluber napisał(a): Gratulacje? nom chyba nigdy nie widziałem czegoś co aż tak bardzo by się kwalifikowało pod pytanie 'chwalisz się czy żalisz' co ta psychologia robi ze społeczeństwem..... 4 minuty temu, P_M napisał(a): @RappaRprzeczytałeś Odwagę bycia nielubianym? a tutaj typowa próba gaszenia pożaru benzyną! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano Sobota o 19:25 Udostępnij Opublikowano Sobota o 19:25 9 minut temu, julekstep napisał(a): tutaj typowa próba gaszenia pożaru benzyną! Nah, tam jest taki jeden fragment, o którym już wcześniej tu Rapparowi wspominałem, w bardzo podobnym kontekście. Mam dokładnie taki sam odbiór tego posta jak Ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano Niedziela o 05:59 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 05:59 11 godzin temu, fluber napisał(a): Gratulacje? Parafrazujac Rappara: ”tak wiemy, dobrze byc w miare zamoznym w Polsce i jeszcze nie tak starym” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano Niedziela o 07:09 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 07:09 hahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano Niedziela o 08:05 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 08:05 Myślę, że po prostu zazdrościcie tak idealnego życia i stąd tyle jadu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano Poniedziałek o 09:39 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 09:39 A mnie zastanawia jaki jest cel tych postów Rapcia? No bo śmiesznie już było, ale powoli robi się żałośnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano Poniedziałek o 09:58 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 09:58 19 minut temu, LAF napisał(a): A mnie zastanawia jaki jest cel tych postów Rapcia? No bo śmiesznie już było, ale powoli robi się żałośnie Poprawić Ci humor, dzięki temu możesz się poczuć lepszy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano Poniedziałek o 12:57 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 12:57 3 godziny temu, LAF napisał(a): A mnie zastanawia jaki jest cel tych postów Rapcia? No bo śmiesznie już było, ale powoli robi się żałośnie zazdrościsz i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano Poniedziałek o 13:31 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 13:31 32 minuty temu, Koelner napisał(a): zazdrościsz i tyle Czego niby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano Poniedziałek o 13:33 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 13:33 1 minutę temu, LAF napisał(a): Czego niby? zajebistości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi