marceli73 Opublikowano 8 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 Gordon coś gra czy tylko leczy kolejna kontuzje? Jakby grał to by im się przydał ze swoim doswiadczeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robaq Opublikowano 8 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 https://x.com/ShamsCharania/status/1755656212463395272?s=20 Suns ruszylo. dobre ostatnie 100 minut. Go Kings tera albo nigdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 8 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał(a): przecież PJW nie jest gorszy, a już na pewno ma wyższy sufit Nie jest 'gorszy' - po prostu summa summarum Mavs overall oddali swap i first roundera za 26-letniego średniaka z tankera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 8 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 2 godziny temu, karl napisał(a): Doprecyzuję: The first-round pick will be the least favorable of OKC/Clippers/Rockets/Jazz in 2024, sources tell ESPN. wiec mocny late Toronto ten pick oddaje? Czy Utah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 8 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 Teraz, the_secret napisał(a): Toronto ten pick oddaje? Czy Utah Toronto. Spoko deal z O'Neale: Lakers nie powinni robić żadnej dużej wymiany, ale co tu dużo gadać, jakiś low-key ruch po backup guarda/obwodowego rolesa/backup C by się przydał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 8 Lutego 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 Teraz, BMF napisał(a): Toronto. Spoko deal z O'Neale: Lakers nie powinni robić żadnej dużej wymiany, ale co tu dużo gadać, jakiś low-key ruch po backup guarda/obwodowego rolesa/backup C by się przydał. Gafford poszedl za zwloki Holmesa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 8 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 nie kumam tyle pi****lenia ze kazdy chce bogdanovica a on poszedl za 2 second roundery i szrot? what? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 3 minuty temu, BMF napisał(a): Nie jest 'gorszy' - po prostu summa summarum Mavs overall oddali swap i first roundera za 26-letniego średniaka z tankera. on ze swoim size idealnie tam pasuje, na oko przepłacili, tylko, że czasem musisz przepłacić by nie stać w miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robaq Opublikowano 8 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 Wierzysz w to, że dojadą do PO ? W zeszlym roku podczas trade deadline byla podobna sytuacja i poszedl mocny atak zakończony w PO. Teraz nie jestem takim pewny, oczywiscie GsW słabsze a tez bez ruchy poki co, Kings mniej nieprzewidywalni, ale inne druzyny PHO czy Mavs jednak robią ruchy, także ja tam z LAL nie wiem czy to się nie skończy źle, pamiętajmy, że Davis jak na swoje poprzednie sezony gra obecnie ponad stan ( oczywiscie zdrowotny, a nie koszykarski) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 8 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 Czasy się zmieniają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 8 Lutego 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 1 minutę temu, LONGER01 napisał(a): Czasy się zmieniają... Masai najbardziej przeceniany GM ever. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 8 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 9 minut temu, Kubbas napisał(a): nie kumam tyle pi****lenia ze kazdy chce bogdanovica a on poszedl za 2 second roundery i szrot? what? To w końcu Detroit, nie dziwi mnie to.. weaver to jest gość, gm dekady normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 8 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał(a): on ze swoim size idealnie tam pasuje, na oko przepłacili, tylko, że czasem musisz przepłacić by nie stać w miejscu Well, tak, ale znowu, w próżni oddanie first roundera za PJ Washingtona byłoby do przeżycia, ale nie w próżni: Mavs mają ekipę na play-iny + nie mają już picków/swapów 2024, 2027, 2029, 2030, bo oni regularnie słabe robią te ruchy. Tak jak Masaiemu się dostaje za +- neutralny ruch z Olynykiem-Agbajim, tak Washingtona ciężko oceniać w oderwaniu od całości. Ale może coś pokaże w Dallas, jako, że ostatnie dwa sezony rzuca 33% z catch and shoot trójek, to jakoś tego osobiście nie widzę. Wymiana po Gafforda spoko. Pachnie mi tym co tygryski lubią najbardziej: czyli jakimś fuck up w wykonaniu Lakers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 8 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 3 minuty temu, BMF napisał(a): Well, tak, ale znowu, w próżni oddanie first roundera za PJ Washingtona byłoby do przeżycia, ale nie w próżni: Mavs mają ekipę na play-iny + nie mają już picków/swapów 2024, 2027, 2029, 2030, bo oni regularnie słabe robią te ruchy. Tak jak Masaiemu się dostaje za +- neutralny ruch z Olynykiem-Agbajim, tak Washingtona ciężko oceniać w oderwaniu od całości. Ale może coś pokaże w Dallas, jako, że ostatnie dwa sezony rzuca 33% z catch and shoot trójek, to jakoś tego osobiście nie widzę. Wymiana po Gafforda spoko. Pachnie mi tym co tygryski lubią najbardziej: czyli jakimś fuck up w wykonaniu Lakers. Wskakują tymi dealami poziom wyżej niż takie Kings, pelicans. Dla mnie Świetny ruch, nie rozumiem czepiania się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 8 Lutego 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 3 minuty temu, BMF napisał(a): Well, tak, ale znowu, w próżni oddanie first roundera za PJ Washingtona byłoby do przeżycia, ale nie w próżni: Mavs mają ekipę na play-iny + nie mają już picków/swapów 2024, 2027, 2029, 2030, bo oni regularnie słabe robią te ruchy. Tak jak Masaiemu się dostaje za +- neutralny ruch z Olynykiem-Agbajim, tak Washingtona ciężko oceniać w oderwaniu od całości. Ale może coś pokaże w Dallas, jako, że ostatnie dwa sezony rzuca 33% z catch and shoot trójek, to jakoś tego osobiście nie widzę. Wymiana po Gafforda spoko. Pachnie mi tym co tygryski lubią najbardziej: czyli jakimś fuck up w wykonaniu Lakers. Czemu uwazasz oddanie 1st roundera za spadajacego Olynyka za +- ruch? Ja nawet piszac to parsknalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 8 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 Teraz, RonnieArtestics napisał(a): Wskakują tymi dealami poziom wyżej niż takie Kings, pelicans. Dla mnie Świetny ruch, nie rozumiem czepiania się. We'll see about that. Pewnie będą ciut lepsi, ale nie stawiałbym ich wyżej po tych trejdach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 8 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 Bev za Payne. W sumie nie wiem po co to komu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 8 Lutego 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 Teraz, karpik napisał(a): Bev za Payne. W sumie nie wiem po co to komu. Ale dziwna wymiana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 8 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 3 minuty temu, karpik napisał(a): Bev za Payne. W sumie nie wiem po co to komu. Sam się pochwalił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 8 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 Może coś tam pomoże w bronieniu Bucks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi