Skocz do zawartości

ATF POLSKA EKSTRAKLASA

Braveheart22

Rekomendowane odpowiedzi

11 minut temu, agresywnychomik napisał(a):

Przesadzasz, tym razem pełna kulturka jest (czytaj brak pewnych stalych atfowych graczy).

A co do dyskusji meteoryty (Vadis) u mnie maja mniejsza wartosc od Zurawskiego, Kosowskiego czy Uche.

Lewandowski mial 2 sezony w Eklapie jednak umowmy się że Lewy z Lecha to nie Lewy z Bundesligi stad sa w naszej grze napastnicy przynajmniej porownywalni onile nie lepsi.

Oczywiscie nie zmoenia to faktu ze ciągle solidny napastnik i chyba calkiem ok pick na srodek 3 rundy.

Wiadomo, że nie był tym Lewym z Bayernu, czy z późnej BVB, ale fakt, że zaraz po transferze wystąpił w 33 meczach mistrzowskiej Borussi i zdobył 8 goli świadczy, że już był w miarę ukształtowanym graczem. Lewy to najlepszy gracz, patrząc na całą karierę, który grał kiedykolwiek w Ekstraklasie. Lewy, biorąc pod uwagę tylko występy w Ekstraklasie, to ścisły top. Nie najlepszy - imo ustępuję jednak Żurawskiemu, ale innym już niekoniecznie.

12 minut temu, Pablo81 napisał(a):

Wiadomo, że nie był tym Lewym z Bayernu, czy z późnej BVB, ale fakt, że zaraz po transferze wystąpił w 33 meczach mistrzowskiej Borussi i zdobył 8 goli świadczy, że już był w miarę ukształtowanym graczem. Lewy to najlepszy gracz, patrząc na całą karierę, który grał kiedykolwiek w Ekstraklasie. Lewy, biorąc pod uwagę tylko występy w Ekstraklasie, to ścisły top. Nie najlepszy - imo ustępuję jednak Żurawskiemu, ale innym już niekoniecznie.

No wlasnie nie, na dzien dobry podam ci 3 nazwiska porównywalnych zawodnikow (58 meczy 32 gole) czyli 0.55 gola na mecz + jednego ktory rozegral z 4x wiecej meczy w ekstraklasie jednak srednia mial gorsza.

Jak chcesz oceniac Lewego za całokształt prosze bardzo ale to nie ten ATF.

Z wybranych napastnikow w ATF eklapa

Zurawski, Frankowski, Nikolic, Rudnievs wszyscy lepsi od Lewego w ekstraklasie.

18 minut temu, Pablo81 napisał(a):

No takiemu Rudnevsowi to ustępuje przecież na pewno 

16 minut temu, Pablo81 napisał(a):

Wiadomo Lewandowski to ogólnie najlepszy gracz jaki grał w ekstraklasie, ale oceniając tylko sama ekstraklasę to jego wybór w 3 rundzie raczej oddaje jego miejsce. Chociaż jak dla mnie jest jeszcze paru napastników, których miałbym wyżej, natomiast co do już wybranych to raczej też każdego miałbym przed nim.

1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

a ktoś uważa inaczej? o co tu chodzi?

chcecie 20letniego króla strzelców z takim pickiem sprzedać jako największego busta?

Generalnie to jakby Lewandowski miał 28 lat i zagrał taki sezon jak ten gdy byl

krolem strzelców to najlepsza oferta transferowa to byłby ~Lokomotiv Moskwa, ale to tylko moja skromna opinia

3 minuty temu, The Game 85 napisał(a):

Wiadomo Lewandowski to ogólnie najlepszy gracz jaki grał w ekstraklasie, ale oceniając tylko sama ekstraklasę to jego wybór w 3 rundzie raczej oddaje jego miejsce. Chociaż jak dla mnie jest jeszcze paru napastników, których miałbym wyżej, natomiast co do już wybranych to raczej też każdego miałbym przed nim.

W sam raz wybrany

2 minuty temu, agresywnychomik napisał(a):

No wlasnie nie, na dzien dobry podam ci 3 nazwiska porównywalnych zawodnikow (58 meczy 32 gole) czyli 0.55 gola na mecz + jednego ktory rozegral z 4x wiecej meczy w ekstraklasie jednak srednia mial gorsza.

Jak chcesz oceniac Lewego za całokształt prosze bardzo ale to nie ten ATF.

Z wybranych napastnikow w ATF eklapa

Zurawski, Frankowski, Nikolic, Rudnievs wszyscy lepsi od Lewego w ekstraklasie.

Sprawdziłem Łotysza jako pierwszego z brzegu:

Rudnevs 53m - 33g/3a

Mamy 36 g + a /53 m = 0,68 pkt/m

Lewy 58 - 32g/ 15a

Mamy 47 g+a/ 58 meczów = 0.81 pkt/m

Żuraw 230m -121g/39a

Mamy 160 g+a /230m = 0,70 pkt/m

Sam widzisz, jak dobry był Robert biorąc pod uwagę też asysty.

Teraz, Qcin_69 napisał(a):

Generalnie to jakby Lewandowski miał 28 lat i zagrał taki sezon jak ten gdy byl

krolem strzelców to najlepsza oferta transferowa to byłby ~Lokomotiv Moskwa, ale to tylko moja skromna opinia

grube pi****lenie

gratuleję generalnie tym wszystkim dla których Lewy powinien być over top50, tylko dlatego, że nie był jeszcze Lewandowskim w primie 

doprawdy karygodne

Melikson za to spadł jak meteor choć jedynie czego zasmakował to słabszy średniak z ligi francuskiej

3 minuty temu, Pablo81 napisał(a):

Sprawdziłem Łotysza jako pierwszego z brzegu:

Rudnevs 53m - 33g/3a

Mamy 36 g + a /53 m = 0,68 pkt/m

Lewy 58 - 32g/ 15a

Mamy 47 g+a/ 58 meczów = 0.81 pkt/m

Żuraw 230m -121g/39a

Mamy 160 g+a /230m = 0,70 pkt/m

Sam widzisz, jak dobry był Robert biorąc pod uwagę też asysty.

Moze weźmy jeszcze, bramki strzelone po 15.00 i asysty sprzed 12.00...

Widzisz, wyszlo Ci ze Lewy byl lepszy od Zurawskiego w lidze polskiej - tyle to warte.

Ja przedstawiłem swoj punkt widzenia i jak będzie głosowanie to tego będe sie go trzymał.

1 minutę temu, agresywnychomik napisał(a):

Moze weźmy jeszcze, bramki strzelone po 15.00 i asysty sprzed 12.00...

Widzisz, wyszlo Ci ze Lewy byl lepszy od Zurawskiego w lidze polskiej - tyle to warte.

Ja przedstawiłem swoj punkt widzenia i jak będzie głosowanie to tego będe sie go trzymał.

Nie jest lepszy, bo Żuraw grał na większej próbce. Od Franka w skali ligi też raczej nie. Ale od Rudnevsa jest luźno lepszy.

16 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

a ktoś uważa inaczej? o co tu chodzi?

chcecie 20letniego króla strzelców z takim pickiem sprzedać jako największego busta?

Nie chcemy go kupić jako top 2 napadziora co nam się tu sprzedaje.

Przeciez, napisalem ze srodek 3 rundy to ok pick.

• Reikai odpiął/ęła ten temat