agresywnychomik Opublikowano 21 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał(a): Pekhart by się uśmiał Ideeaaaalny fit tzw bigger picture, mówie Ci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 2 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Ja chętnie przytule nagrode dla forumowicza który najlepiej pickował xD chcesz nagrodę mojego imienia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 21 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 Teraz, Qcin_69 napisał(a): chcesz nagrodę mojego imienia? Twojego imienia to chyba tylko forumowe maliny (wszystkie) xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 2 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Ideeaaaalny fit tzw bigger picture, mówie Ci. co Ty gadasz jak Grosik 90% piłek po ziemii gra ;,] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 21 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): co Ty gadasz jak Grosik 90% piłek po ziemii gra ;,] A Pekhart 95% bramek głową.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 1 minutę temu, agresywnychomik napisał(a): A Pekhart 95% bramek głową.... no właśnie xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 21 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): no właśnie xd Ani nie jest tak ze Grosicki nie potrafi dośrodkować ani Pekhart nie jest takim drewnem jak Ci sie wydaje. Rozumiem ze ATF idzie ku koncowi to najlepszą drużyne trzeba atakować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 Teraz, agresywnychomik napisał(a): Ani nie jest tak ze Grosicki nie potrafi dośrodkować ani Pekhart nie jest takim drewnem jak Ci sie wydaje. nie no, prawdziwy wirtuoz, drugi Zlatan a tak umie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 21 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał(a): nie no, prawdziwy wirtuoz, drugi Zlatan a tak umie? A to przyklad z ekstraklasy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 1 minutę temu, agresywnychomik napisał(a): A to przyklad z ekstraklasy? nie to tylko sugestia, że Rasialdo nie byłby wiele gorszy ;] droczę się trochę, ale no nie jestem fanem Twoje rodzynka, Rejsik imo by tam znacznie lepiej wyglądał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 21 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 (edytowane) 10 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): nie to tylko sugestia, że Rasialdo nie byłby wiele gorszy ;] droczę się trochę, ale no nie jestem fanem Twoje rodzynka, Rejsik imo by tam znacznie lepiej wyglądał Rasiak moim zdaniem ma niesprawiedliwe zla prase... Jednak faktycznie byl strasznie sztywny w momencie kiedy wyjechal, pozniej sie rozwinął. Pekhart ma wiekszą od Rasiaka "awarness", bardziej wie co się dzieje na około niego. U mnie kreatywnosc jest w innych strefach boiska na szpicy potrzebuje dobijacza. Reiss z lawki, na zmiane i moge grać fragmentami 4-4-2 bo to dobry kreator smiem twierdzic że lepszy niz finiszer xD Edytowane 21 Grudnia 2023 przez agresywnychomik Laf to wąskie gardło tego ATF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 21 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 Mojego Rasialdo mi obrażajo. Mój Sztywny Pal Polski ma proste zadanie, w kulminacyjnym momencie spotkania dla ostatnich akcji, gdzie gramy klasyczną ekstraklasową lagę w pole karne być najwyższym drągiem i skierować piłkę do bramki. Styl jest tu nieważny, piłka potrafiła znaleźć Rasiaka,a on w swojej niezgrabności kierował ją do bramki myląc bramkarzy swoimi nieskoorynowanymi ruchami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 21 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 (edytowane) 35 minut temu, P_M napisał(a): Też chcę nagrodę! zjebałeś z Ekwueme i tym samym: najbardziej polski team - @Pablo81 ale tak na oko to w sumie nie wiem czy Tobie nie przypadnie nagroda najstarszego zespołu w zabawie najmniej polski team - @LAF Edytowane 21 Grudnia 2023 przez Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 21 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 9 minut temu, Braveheart22 napisał(a): najmniej polski team - @LAF 1. FC Posen xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 2 godziny temu, agresywnychomik napisał(a): Twojego imienia to chyba tylko forumowe maliny (wszystkie) xD jak ja jestem faworytem publiczności w tym atf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 22 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 56 minut temu, Pablo81 napisał(a): Thiago Cionek @The Game 85 W dniu 14.12.2023 o 13:07, Braveheart22 napisał(a): Zasady draftu: - Wybieramy 11 zawodników podstawowych + 3 rezerwowych. - Ekstraklasa XXI wiek, zawodnicy od sezonu 2000/01 w górę. - Wybieramy zawodników bez zaznaczenia konkretnych sezonów. - Brak limitu obcokrajowców w podstawowym składzie! Natomiast 3-osobowa ławka rezerwowych wyłącznie z polskich zawodników! Zawodnicy naturalizowani nie są liczeni jako Polacy. - Minimalna liczba występów dla zawodników, którzy spędzili tylko jeden sezon w ekstraklasie = powyżej 2/3 rozegranych z możliwych do rozegrania meczów w sezonie. - Draft odbywa się systemem ABAB (wężyk). Do zmiany niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 17 minut temu, Braveheart22 napisał(a): Do zmiany niestety Ułaaa. Podział na obywateli klasy A i B Ale zmienię, tylko wieczorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 54 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Ułaaa. Podział na obywateli klasy A i B Ale zmienię, tylko wieczorem. Jopa ma @P_M, zjechales juz na te święta? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 3 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Jopa ma @P_M, zjechales juz na te święta? xD Świąteczne porządki to niezły zapierdol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 @Pablo81 wolakiewicz w Widzewie nawet na bramce stał także w razie czego masz rezerwowego bramkarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi