danny Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Chcę kupić LeBrony XI. Czy w poniższych linkach mają legitny towar? Bardzo mnie zastanawiają te basketzone i sklepkoszykarza z uwagi na liczbę dostępnych wersji kolorystycznych, co wygląda dość podejrzanie.http://allegro.pl/promocja-buty-nike-lebron-xi-miami-nights-r-44-i4749379805.htmlhttp://sklepkoszykarza.pl/?md=products&id_p=37549&name=buty-nike-lebron-xi-616175-003&http://www.basketzone.pl/towar.2494.nike.lebron.xi.miami.nights.carbon.fiber.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The-Answer Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 sklepkoszykarza jak i basketzone to w 100% sklepy które mają oryginalne ciuchy i buty. Lebrony XI nie były tak bardzo popularne jak X dlatego jest jeszcze tyle wersji kolorystycznych i rozmiarów. Sam Lebron nie lubił grać w XI i wolał grać w soldierach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Czarny Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Te z allegro LeBrony XI też według mnie oryginalne, kupowałem już buty z tego sklepu przez allegro (Melo M8) i wszystko było ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Orientuje się ktoś jak ze stabilizacją kostki w soldierach VII/VIII ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Co was ciagnie do tych butow Lebrona? Chyba tylko to ze sa to buty Lebrona bo wyglad maja tragiczny, i nie wygladaja na super lekkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 (edytowane) Każdy ma inny gust, dla mnie LeBrony XI prezentują się świetnie (choć nie w kaźdej wersji kolorystycznej). Ale oprócz wyglądu, miałem już kilka par z tej serii i nigdy się nie zawiodłem. No może jeden mały zgrzyt jakim były LeBrony 20-5-5, w których grało się wyśmienicie, ale po jakimś czasie rzepy przestawały trzymać. A fanem LeBrona żadnym nie jestem, więc z pewnością nie sięgam po kozaki z jego serii tylko dlatego, że mają w nazwie jego imię.Miałem jedne Duranty KD III i kostka latała mi w nich jak szalona. Nie wiem co nie tak jest z tym obuwiem ale za każdym razem gdy miałem je na nogach to zaliczałem niebezpieczną sytuację z kostką i to w trakcie normalnego poruszania się po boisku. Nie wiem czy wszystkie byty z tej serii miały ten problem, ale się do niej zniechęciłem i więcej po KD nie sięgnę, a moje KD III kurzą się w szafie praktycznie nie zurzyte.Kobe IV to moja ulubiona para obuwia. Kobe I też wspominam bardzo ciepło. Natomiast w Polsce ceny nowszych par z jego serii są według mnie przesadzone i osiągają pułap, którego nie mam zamiaru przekraczać. LeBrony są trochę tańsze. Co prawda LeBrony mają zupełnie inną specyfikę niż seria Kobe, ale odpowiada mi i ta i ta. Edytowane 5 Listopada 2014 przez danny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The-Answer Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Ja gram w X i gra sie fajnie i nie jest prawda ze sa ciezkie tylko na takie wyglądają są naprawde wygodne i wygląd też mają spoko ja mam akurat Volt natomiast XI juz mi sie za bardzo nie podobają ale nowe XII są spoko fajny wygląd szczególnie te biało czerwone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Co was ciagnie do tych butow Lebrona? Chyba tylko to ze sa to buty Lebrona bo wyglad maja tragiczny, i nie wygladaja na super lekkie Kubbas miałeś chociaż w ręku LeBrony XI? Nie jestem fanem LeBrona ale XI kupiłem chwile po premierze, bo mi się spodobały i są to najlżejsze buty w jakich grałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 No wlasnie dlatego napisalem bylem ciekaw waszych opinii bo nie mialem ich nigdy w reku a wygladaja na straszne klocki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 No wlasnie dlatego napisalem bylem ciekaw waszych opinii bo nie mialem ich nigdy w reku a wygladaja na straszne klocki Są bardzo lekkie i bardzo przewiewne. Osobiście wolę trochę bardziej "miękką" amortyzację w podeszwie, ale poza tym to najwyższa półka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 http://olx.pl/oferta/nike-zoom-soldier-vii-lebron-james-CID767-ID7tgor.html#7c3e8ea454 Legit? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 http://olx.pl/oferta/nike-zoom-soldier-vii-lebron-james-CID767-ID7tgor.html#7c3e8ea454 Legit? Tak, na 99%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 (edytowane) Posiadał ktoś Under Armour Jet i ogólnie czy UA jest warte uwagi? Edytowane 9 Listopada 2014 przez Sewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Obuwie Under Armour zbiera same bardzo pozytywne recenzje i ja osobiście bym chętnie jakieś wypróbował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R_air_G Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 mam Spine Bionic'i i są to bardzo fajne butki: dośc lekkie, wygodne - fajny system - i mega trzymają kostkę. Lubiłem w nich grać. niestety u nas firma baaaardzo niszowa a szkoda. Na stronie UM można zamówić - mają wersję polską i przelicznik na złotówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 panowie jak te AJ IV ? http://allegro.pl/air-jordan-4-retro-skorzane-buty-koszykarskie-43-i4775753647.html wygladaja na legity, jak myslicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubio Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Jakiś posiadacz jednych i drugich mógłby się wypowiedzieć na temat, różnic, zalet i wad Kobe 8 oraz Kobe 9(wersja niska, meshowa)? Zdania w internecie są podzielone co do wyższości jednych bądź drugich. Rzuca się w oczy, że 8 są dużo lżejsze. Trochę dziwne zważywszy na to, że są wykonane z praktycznie identycznych materiałów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Czarny Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Witam. Koledzy czy ktoś śmiga z Was w Adidasach Crazy Light 2? Niedawno zakupiłem te lekkie buty no i po pierwszym graniu na hali kostki mam masakrycznie w nich poobcierane, te wzmocnienie na pięcie idealnie mi się wrzyna pod obie kostki z zewnętrznej strony i tak się zastanawiam czy jest szansa że to się ułoży lepiej czyli wygodniej z czasem czy szukać innego rozwiązania, może 2 pary skarpet jak przymierzałem to miałem jeszcze miejsce na granie w 2 skarpetach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 To jest plastik, nie ułoży się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R_air_G Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 miałem podobną sytuację w Jordan'ach 13 - na maxa ta płytka tam wstawiona obcierała mi kostki. Zaklejałem sobie te miejsca plastrem i chodziłem i po czasie się ułożyło i już nic nie rani co najlepsze w tym samym modelu ale innym CW które miałem do grania nic takiego się nie działo - od poczatku fajnie sie dopasowały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi