Skocz do zawarto艣ci

Indiana Pacers 23/24 - where Haliburton鈥檚 era begins

RonnieArtestics

Rekomendowane odpowiedzi

Godzin臋 temu, ptak napisa艂(a):

Wiem 偶e ten na H nie gra艂 ale co艣 kiepsko wypadli dzisiaj w Bostonie.

呕eby nie by艂o, Indiane bardzo pozytywnie odbieram.

Je偶eli twoim najlepszym strzelcem w meczu jest TJ McConnell, to wiesz 偶e to nie by艂 udany mecz...

呕eby nie by艂o, jestem wielkim fanem McConnella #sincedayone

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Haliburton zagra艂 perfekcyjny mecz, a w ostatniej minucie dwie straty. Pechowo. Jednak polecam obejrze膰 druga polowe tego meczu, klasa co on tam pogra艂. 25 pkt w trzeciej kwarcie.聽

Kolejny mecz w kt贸rym wygladali lepiej ni偶 przeciwnik, a w ko艅c贸wce zabrak艂o egzekucji.聽
to do poprawy zdecydowanie.聽

Odno艣nik do komentarza

26 minut temu, Raven2156 napisa艂(a):

Co tam si臋 wydarzy艂o w tym Indianapolis? :o

Ponad 52% zza 艂uku, prawie 60% wszystkich rzut贸w celnych. Haliburton, Toppin, Hield i Brown powy偶ej 20 punkt贸w. Opr贸cz tego swoje 19 do艂o偶y艂 jeszcze Turner i 17 Nesmith.

na z艂膮 kolumn臋 spojrza艂e艣 bo w rzeczywisto艣ci tylko Haliburton mia艂 powy偶ej 20 punkt贸w 馃珷

Odno艣nik do komentarza

16 minut temu, Raven2156 napisa艂(a):

Co tam si臋 wydarzy艂o w tym Indianapolis? :o

Ponad 52% zza 艂uku, prawie 60% wszystkich rzut贸w celnych. Haliburton, Toppin, Hield i Brown powy偶ej 20 punkt贸w. Opr贸cz tego swoje 19 do艂o偶y艂 jeszcze Turner i 17 Nesmith.

Indiana ma mocno underrated opini臋 w mainstreamie a maj膮 ca艂kiem sensowny sk艂ad przecie偶. Haliburton to wog贸le gra totalny sztos ostatnio. No a Spurs na si艂臋 b臋d膮 pr贸bowa膰 tankowa膰, cuduj膮 z ustawieniem Sochana jako rozgrywacza, zaraz ch艂opak ca艂kiem straci pewno艣膰 siebie i b臋dziecie si臋 ba艂 podj膮膰 jak膮kolwiek decyzj臋 na boisku, co b臋dzie powodowa膰 kolejne b艂臋dy. Do tego Vassell wypad艂 i SAS byli btb. Victor te偶 zanim si臋 nauczy tworzy膰 i wykorzystywa膰 przewagi to troch臋 czasu mu jeszcze zajmie.

Odno艣nik do komentarza

11 minut temu, danny napisa艂(a):

na z艂膮 kolumn臋 spojrza艂e艣 bo w rzeczywisto艣ci tylko Haliburton mia艂 powy偶ej 20 punkt贸w 馃珷

M贸j b艂膮d...聽馃槀聽Tak czy inaczej stosunkowo r贸wnomierny podzia艂 punkt贸w na wielu zawodnik贸w jest imponuj膮cy. :)

Odno艣nik do komentarza

3 godziny temu, vero1897 napisa艂(a):

聽No a Spurs na si艂臋 b臋d膮 pr贸bowa膰 tankowa膰, cuduj膮 z ustawieniem Sochana jako rozgrywacza,

Skad te opinie ze SAS niby tankuja?

Jak wygrywaja to super naoliwiony zespol, jak przegrywaja to tankuja.

https://www.sacurrent.com/arts/san-antonio-spurs-fans-should-expect-wins-this-season-popovich-says-32772732

Wypowiedz trenera sugeruje ze nie tankuja:

"Development is great, and all these guys needed it," Popovich said of last year's season. "They've made some big jumps, and even though there wasn't a ton of wins, even in the losses, there were some great moments, some real competitiveness on the part of a lot of those guys."

Popovich continued: "Of course, we add a player with Victor's capabilities, and your prospects look a lot better. But this year, with development, I think one of the important factors to enhance that development is winning. So winning is as important this year as learning last year. So, they've got to continue to learn. But, adding more wins, I think, is appropriate, mandatory and helpful."

Odno艣nik do komentarza

6 godzin temu, Kubbas napisa艂(a):

oglada ktos w ogole indiane, cale mecze? bo moj ziomeczek twierdzi ze Hali to obecnie najlepszy true pg w lidze to co gra na ten moment

To ja ogl膮dam i to prawda.

og贸lnie polecam ogl膮da膰 ich, graja moim zdaniem najzwyczajniej w 艣wiecie mega pi臋kna ofensyw臋, odpalaj膮 w choler臋 trojek i pi艂ka chodzi sama, nie ma zadnego 1vs1 opr贸cz haliburtona sporadycznie. Ka偶dy z 9 rotacyjnych trafia tr贸jki dobrze, nawet back-up center Jalen Smith. Z hornets mieli 12/15 za trzy w samej trzeciej kwarcie. Wczoraj 14/22 za trzy w pierwszej po艂owie i poszed艂em spa膰 bo blowout.

https://www.instagram.com/p/CzU1BcsxJaF/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Pierwszy blok na wemby w jego karierze, dokona艂 tego trzeci center Indiany kt贸ry wszed艂 na boisko tylko dlatego ze Myles wpad艂 w lekkie foul trouble.聽

Odno艣nik do komentarza

Ja te偶 ogl膮dam, Haliburton to kocur. Mathurin te偶 kocur. Jak zawsze z Pacers pojawia si臋 problem z postawieniem sobie jasnego celu - o co gramy? Za mocni na prospecta z wysokiego picku, za s艂abi na co艣 wi臋cej ni偶 2 runda. I tak kolejne 5 lat (oby nie!)

Najbardziej w meczach Indiany m臋czy mnie...komentarz. No jako艣 nie potrafi臋 polubi膰 tych kolesi

Odno艣nik do komentarza

2 minuty temu, Zimny napisa艂(a):

Ja te偶 ogl膮dam, Haliburton to kocur. Mathurin te偶 kocur. Jak zawsze z Pacers pojawia si臋 problem z postawieniem sobie jasnego celu - o co gramy? Za mocni na prospecta z wysokiego picku, za s艂abi na co艣 wi臋cej ni偶 2 runda. I tak kolejne 5 lat (oby nie!)

Najbardziej w meczach Indiany m臋czy mnie...komentarz. No jako艣 nie potrafi臋 polubi膰 tych kolesi

Zapraszam do ogladania Hornets, ich komentator to absolutny goat. Zeby kazdy tak kochal swoja druzyne I przezywal.

Odno艣nik do komentarza

Godzin臋 temu, Reikai napisa艂(a):

Zapraszam do ogladania Hornets, ich komentator to absolutny goat. Zeby kazdy tak kochal swoja druzyne I przezywal.

Masz na my艣li Starego Currego czy tego drugiego?

Zreszt膮 sam komentarz to troch臋 ma艂o a dop贸ki Lamelo si臋 nie przebudzi na wi臋cej ni偶 ten jeden ostatni mecz to jako艣 ci臋偶ko ich ogl膮da膰 w wi臋kszych ilo艣ciach. Z Rozierem potrafi膮 nieraz stworzy膰 par臋 najbrzydziej graj膮cych obwodowych w lidze, pod wzgl臋dem podejmowanych decyzji rzutowych i ich skuteczno艣ci.

Godzin臋 temu, Zimny napisa艂(a):

Ja to mam z Bostonem i Cavs a i paru innych by艣 si臋 znalaz艂o ale na szcz臋艣cie, do艣膰 rzadko mam okazj臋 ich s艂ucha膰.

Odno艣nik do komentarza

Heat, Celtics najgorsi.

33 minuty temu, vero1897 napisa艂(a):

Masz na my艣li Starego Currego czy tego drugiego?

Zreszt膮 sam komentarz to troch臋 ma艂o a dop贸ki Lamelo si臋 nie przebudzi na wi臋cej ni偶 ten jeden ostatni mecz to jako艣 ci臋偶ko ich ogl膮da膰 w wi臋kszych ilo艣ciach. Z Rozierem potrafi膮 nieraz stworzy膰 par臋 najbrzydziej graj膮cych obwodowych w lidze, pod wzgl臋dem podejmowanych decyzji rzutowych i ich skuteczno艣ci.

Ja to mam z Bostonem i Cavs a i paru innych by艣 si臋 znalaz艂o ale na szcz臋艣cie, do艣膰 rzadko mam okazj臋 ich s艂ucha膰.

Eric Collins

Odno艣nik do komentarza

4 godziny temu, Zimny napisa艂(a):

W tym roku jeszcze te偶 tak b臋dzie, ale tym razem sk艂ad jest bardzo m艂odziutki, salary nie jest niczym zawalone, wi臋c je艣li niczego nie spierdol膮/nikt wa偶ny si臋 nie popsuje to maj膮 naprawd臋 fajn膮 ekip臋 na nast臋pne 2-3 i jak dla mnie perspektywy, 偶eby zbudowa膰 co艣 wi臋cej. Oni maj膮 trzy wybory pierwszorundowe, kt贸re grzej膮 艂awk臋 na ten moment - Jackson z zesz艂ego sezonu, kt贸ry pokazywa艂 rok temu i teraz te偶 przeb艂yski, No i dw贸ch 1st rounder贸w z tego draftu. Tak偶e m艂ody talent wreszcie jest, skrupulatnie by艂 zbierany dwa ostatnie lata i dlatego ja si臋 jaram, bo widz臋 szanse na co艣 wi臋cej. By膰 mo偶e nawet nowe Nuggets wschodu.聽

A sam Haliburton? Pisa艂em przy zak艂adaniu tematu, 偶e to nie jest typowy killer, kt贸ry wsadzi 45 punkt贸w, a potem zagra艂 dwa takie mecze z rz臋du, 偶e wygl膮da艂 jak typowy killer.聽

Odno艣nik do komentarza

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj si臋

Zaloguj si臋

Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.

Zaloguj si臋
  • Ostatnio przegl膮daj膮cy   0 u偶ytkownik贸w

• Brak zarejestrowanych u偶ytkownik贸w przegl膮daj膮cych t臋 stron臋.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...

Powiadomienie o plikach cookie

Umie艣cili艣my na Twoim urz膮dzeniu pliki cookie, aby pom贸c Ci usprawni膰 przegl膮danie strony. Mo偶esz dostosowa膰 ustawienia plik贸w cookie, w przeciwnym wypadku zak艂adamy, 偶e wyra偶asz na to zgod臋.