Skocz do zawartości

Seriale

n_i_m_h

Rekomendowane odpowiedzi

Co takiego zajebistego był w Spaceyu w Seven? Prawie go nie było, a jak był to nic specjalnego nie pokazał. Ten film to świetna gra Pitta i Freemana, dobry scenariusz i znów świetna reżyseria Finchera.

Pojebałem z American Beauty, fakt w Seven rola przeciętna, film nic by nie stracił gdyby go nie było

Bez przesdy drugi sezon jest mega słaby aktorsko fabularnie pod każdym względem - nei ma ani to sensu ani wpływu na dalsze sezony...

A na piaty to już im trochę też pomysłów zaczęło brakować

Sezon 4 potem 1 potem 3 piąty a drugi można pominąć

Bez przesdy drugi sezon jest mega słaby aktorsko fabularnie pod każdym względem - nei ma ani to sensu ani wpływu na dalsze sezony...

A na piaty to już im trochę też pomysłów zaczęło brakować

Sezon 4 potem 1 potem 3 piąty a drugi można pominąć

nie można, drugi jest mega istotny dla całej historii, za pierwszym też miałem wrażenie, że jest słabszy od reszty, ale jak obejrzałem drugi raz w hd to kompletnie zmieniłem zdanie

dla mnie I i II sezon to dwa rozne seriale, ten drugi to jakis c***owy spinoff

no jest inny, trudno żeby było inaczej gdy z getta przenosisz się do doków 

Miałem podobnie jak LBS, po 1 razie uważałem, że 2 sezon(choć dobry) to jednak odstaje od reszty, ale za drugim razem zmieniłem zdanie. Ten sezon jest tak samo świetny jak reszta, a cały serial jest po prostu skończoną całością. Drugi sezon wprowadza Greków i to skąd później będą brane prochy, do tego Daniels już na stałe dostaje swój zespół, także dwójka jak najbardziej jest ważna.

Miałem podobnie jak LBS, po 1 razie uważałem, że 2 sezon(choć dobry) to jednak odstaje od reszty, ale za drugim razem zmieniłem zdanie. Ten sezon jest tak samo świetny jak reszta, a cały serial jest po prostu skończoną całością. Drugi sezon wprowadza Greków i to skąd później będą brane prochy, do tego Daniels już na stałe dostaje swój zespół, także dwójka jak najbardziej jest ważna.

jeszcze sfingowanie samobójstwa D'Angelo i awans Danielsa, trochę tego było

a o Danielsie napisałeś

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

jeszcze sfingowanie samobójstwa D'Angelo i awans Danielsa, trochę tego było

Było, było. Zresztą

To co się stanie ze Stingerem też zostało rozpoczęte w 2s przez wynajęcie Brother Mouzone i nasłanie na niego Omara. To właśnie przez tę sytuację Stinger zginął

Aha i nie można by Greków wprowadzić w inny sposób albo nie wprowadzać tylko po prostu pojawiają się znikąd tak jak się pojawili w sezonie drugim? Przecież wystarczyłoby 5 minut powiedzenia że teraz są Grecy poza tym kurde Grecy handlujący prochem??? W dobie gdzie ten rynek w Europie opanowany jest przez ich wrogów Turków i Albańczyków ewentualnie Rusków

Aha i nie można by Greków wprowadzić w inny sposób albo nie wprowadzać tylko po prostu pojawiają się znikąd tak jak się pojawili w sezonie drugim? Przecież wystarczyłoby 5 minut powiedzenia że teraz są Grecy poza tym kurde Grecy handlujący prochem??? W dobie gdzie ten rynek w Europie opanowany jest przez ich wrogów Turków i Albańczyków ewentualnie Rusków

Przecież Grecy, to tylko można powiedzieć taki ich pseudonim, bo w finale sezonu z rozmowy Spirosa z "Grekiem" wychodzi, że ich narodowość jest inna, ale jaka to już nie powiedzieli. Więc nie wiem czego tu się czepiasz. I nie, nie wystarczyłoby 5min na ich wprowadzenie, nie w The wire. W The wire się poświęca znacznie więcej czasu na rozbudowę wątków. No i w 2 sezonie było też wiele innych ważnych wydarzeń, część z nich już wypisaliśmy z LBS w spoilerach.