Maciek9020 Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 (edytowane) Better Call Saul to chyba największy serialowy zawód 2016 roku. Oprócz akcji Mike'a nic się tam ciekawego nie dzieje. Poza tym Saul jeszcze nie ma tej osobowości co w Breaking Bad, gdzie są te wszystkie błyskotliwe i śmieszne metafory? Może z czasem się to zmieni, ale na razie to Mike trzyma ten serial i patrząc po ostatniej scenie z Salamancą, pewnie dalej tak będzie. Edytowane 15 Marca 2016 przez Maciek9020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Póki co to akcja się dzieje 5 lat przed wydarzeniami z BB, więc troche sobie jeszcze poczekamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Nie zgadzam się, mnie się Better Call Saul dobrze ogląda i podoba mi się rozwój jego historii. Jest w innym momencie swojego życia, nie ma teraz klimatu i nastroju na śmieszne metaforki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Nie zgadzam się, mnie się Better Call Saul dobrze ogląda i podoba mi się rozwój jego historii. Jest w innym momencie swojego życia, nie ma teraz klimatu i nastroju na śmieszne metaforki. Mało tego: mi się lepiej ogląda BCS niż BB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Jako luźny zabijacz czasu przy śniadaniu jest całkiem przyjemny. wiadomo coś o 2 sezonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 wiadomo coś o 2 sezonie? Jest tylko info, że 2016. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Oglądam Daredevila. Czy naprawdę to k**** musi być tak ciemne? Jak mam się tym ekscytować jak na ekranie nic nie widać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Tak k**** musi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 (edytowane) Już obejrzałem cały 2 sezon Daredevila i , krótko mówiąc, jest świetnie. Punisher wyszedł kapitalnie i, głównie przez niego, uważam, że pierwsze 4 odcinki są najlepsze w historii tego serialu. Dalej zresztą też jest bardzo dobrze, jest bardzo dużo wątków przez co tempo jest cały czas bardzo dobre. Pojawienie się Fiska było mocnym zaskoczeniem. Odcinek z nim jest kapitalny, a sceny z Punisherem czy Mattem - mistrzostwo. Poza Punisherem, kolejną nową postacią jest Elektra, która również wypadła bardzo dobrze, jej sceny z Mattem bardzo mi się podobały. Zresztą jest to dość kluczowa postać. Teraz już trochę zakończeniu, więc uwaga na spoilery jak można wywnioskować Elektra pewnie powróci jako Black sky, które nadal nie wiadomo czym tak naprawdę jest i ciekawe czy pojawi się w 3 sezonie Daredevila czy może dopiero w The defenders gdzie wszyscy się razem spotkają Mam nadzieję, że również z Punisherem, Czekam na więcej tych Marvelowych seriali od Netflixa, bo są naprawdę dobre. Oby powstał The Punisher. Edytowane 22 Marca 2016 przez Cloud Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 (edytowane) Niepotrzebnie otworzyłem drugi spoiler... ;D Nie spojrzałem dalej i myślałem, że chodzi o pojawienie się Elektry Niezłe zaskoczenie, bo na wikipediach i wszędzie gdzie można było poszukać, Vincent był wpisany jako obsada 1 sezonu ale w drugim miał się nie pojawić... KURDE, KIEDY JA TO OBEJRZĘ ?! Edytowane 22 Marca 2016 przez Findek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Zakończyłem 2 sezon Daredevila. Mam taki postulat: proponuję anulować luka kejdża i anal fista całych tych defendersów z dżesiką i nakręcić serial o Franku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 (edytowane) http://www.filmweb.pl/news/Punisher+zastąpi+Iron+Fista-114279 Były takie pogłoski Wprawdzie jestem poi 8 odcinkach 2 sezonu na razie, ale podpisuje się pod tym co napisałeś. Pytanie tylko czy nie za bardzo rozwinęli już tę postać w Daredevilu, aczkolwiek jest historia z potencjałem, dobry aktor i postać. Defenders ok, ale Iron Fist z tym pedałem z Gry o Tron i Luke Cage, który w Jessice niespecjalnie wzbudzał moje zainteresowanie, jakoś niespecjalnie za mną przemawiają. Czy tylko ja zdecydowanie wolę superbohaterów, którzy nie posiadają nadprzyrodzonych mocy? Już Elektrę czy Patsy Walker bym wolał chyba zobaczyć w dedykowanym serialu. Edytowane 26 Marca 2016 przez Maciek9020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Seria "Punisher MAX" byłaby idealna na serial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 W Shields-ach naprawdę żałośnie rozwiązali ten spin-off.A jak ja mówię, że coś jest żałosnego w serialu o superhero, to wiadomo, że coś jest naprawdę c***owe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 the wire - warto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfoat Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 (edytowane) House Of Cards i Gra O Tron to dwa najbardziej przehajpowane gówna serialowe, pamietam kiedyś na jakichś zajęciach babka która je prowadziła się zapytała kto z was ogląda wybitny serial House Of Cards to się poplułem ze śmiechu. Kevin Spacey show to miałeś w Usual Supsects albo Seven. Tak przy okazji ostatnio zacząłem oglądać Six Feet Under i kurewsko ciężkie to jest. sory ze nie odpisalem nie widzialem posta House of Cards jest zajebisty i nie przekonasz mnie ze jets inaczej Seven bardzo dobry za to Usual Suspects nie podobal mi sie gry o tron nie lubie, za to z podobnych do house of cards tematow to polecam z Costnerem 13 dni i JFK Edytowane 29 Marca 2016 przez Kubbas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Co takiego zajebistego był w Spaceyu w Seven? Prawie go nie było, a jak był to nic specjalnego nie pokazał. Ten film to świetna gra Pitta i Freemana, dobry scenariusz i znów świetna reżyseria Finchera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 the wire - warto? stary, zazdroszcze ci ze jeszcze tyle godzin przyjemnosci przed toba z tym serialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfoat Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 (edytowane) CSI: Baltimore https://www.youtube.com/watch?v=r9fTPNPuzS0 aż nabrałem ochoty na powtórkę Edytowane 30 Marca 2016 przez halfoat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi