Me Myself and I Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 fresh prince Pietras, skąd to można ściągnąć? ot choćby tutaj: http://isohunt.com/torrent_details/9384 ... ab=summary możesz poodhaczać i po kawałku ściągać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PI3TR45 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 mogę Ci wysłać, mam chyba na 4 dvd wszystkie 6 sezonów lub wrzucić na serwer to sobie zassasz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 sie pytasz. wiadomo że jendras woli zassać :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazzmen Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 ja skończyłem oglądać nurse jackie i jest bardzo zadowolny, jest chilloutowy, fajne poczucie humoru, dużo charakterystycznych postaci, świetna rola pani Soprano - Edie Falco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Dziś przypominam nowe Entourage i Top Gear Fuck Yea Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Top Gear leci w niedziele na BBC2/BBC HD... Wczoraj był, nie dzisiaj... ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komendantnowak Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Spartakus rozkręcił się tak kolo 5-6 odcinka. ale jeśli ktoś oczekuje rozrywki na podobnym poziomie jak rome, to się bardzo rozczaruje. ten serial jest całkiem inny, w sumie to dużo krwi, trochę cycków i tak właśnie od około 6 odcinka coraz ciekawsza intryga. finał sezonu był nawet na tyle ostry, że czekam na drugą serię ;] Moim zdaniem ten serial jest jak lokomotywa potrzebuje trochę czasu żeby się rozkręcić, ale później jest już nie do zatrzymania:) jego klimat całkowicie oddaje zresztą trailer http://www.youtube.com/user/HBOPOLSKA?b ... xuODKTlYPU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 jak nowy sezon entourage ? stary, dobry poziom? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Emiel Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Spartakus rozkręcił się tak kolo 5-6 odcinka. ale jeśli ktoś oczekuje rozrywki na podobnym poziomie jak rome, to się bardzo rozczaruje. ten serial jest całkiem inny, w sumie to dużo krwi, trochę cycków i tak właśnie od około 6 odcinka coraz ciekawsza intryga. finał sezonu był nawet na tyle ostry, że czekam na drugą serię ;] Potwierdzam, pierwszy odcinek mega kaszana, potem strasznie szybko robi coraz ciekawszy. ja całą serię łyknąłem w 3 dni. Niestety na drugą serię chyba przyjdzie poczekać, bo u aktora grającego Spartacusa wykryto jakiegoś chłonniaka - teraz jest wszystko podporządkowane terapii, zdjęcia do 2 serii są zawieszone. Zamiast tego ma powstać kilkuodcinkowy prequel o powstaniu ludus Batiatusa. "Bohaterem serialu będzie Gannicus, gladiator z Domu Batiatusa, który jako pierwszy stał się Mistrzem Kapui. Zagra go australijski aktor Dustin Clare ("Córki McLeoda"). W obsadzie pojawią się znani ze "Spartakusa": Lucy Lawless jako Lukrecja, John Hannah jako Batiatus, Peter Mensah jako Oenomaus i Manu Bennet jako Crixus. Nowymi nabytkami są z kolei: Jaime Murray ("Dexter") jako Gaia, przyjaciółka Lukrecji, która po trupach dąży do zyskania najwyższej społecznej pozycji i Marisa Ramirez ("Mental: Zagadki umysłu") jako niewolnica, którą z innymi bohaterami łączą skomplikowane relacje. " Pewmiera w styczniu. Żródło: http://www.spartacus.com.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 ma ktoś napisy polskie do entourage s07e04 bo nie moge znaleźć nigdzie? bede wdzieczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 ja mam napisy do tego odcinka(btw. calkiem dobry odcinek) dzieki napiprojekt. Ogolnie to zajebisty program. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Ja sobie ostatnio zapodałem stary ale bardzo dobry serial, o którym w jakiś sposób nie wiedziałem. Mówię o Twin Peaks. Szkoda, że jest tak mało odcinków, ale bardzo podoba mi się złożoność fabuły, intrygi i oczywiście główny wątek, którego zdradzać nie będę. Powiem tylko, że jeśli chodzi o "przyciąganie do monitora" to ten serial jest naprawdę świetny a każdy odcinek kończy się w taki sposób ze za chwilę chcesz obejrzeć kolejny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monty Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Dokładnie Luki, do tego ta zajebista muzyka i aktorzy. Ja sobie przypomniałem ten serial dwa lata temu i znowu zrobił na mnie duże wrażenie. Szkoda, że dostał cancela i skończył się w taki sposób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Nietety na drugą serię chyba przyjdzie poczekać, bo u aktora grającego Spartacusa wykryto jakiegoś chłonniaka - teraz jest wszystko podporządkowane terapii, zdjęcia do 2 serii są zawieszone. Zamiast tego ma powstać kilkuodcinkowy prequel o powstaniu ludus Batiatusa. Andy już jest wyleczony i wraca do formy, zdjęcia do drugiej serii zaczynają się zaraz po zakończeniu zdjęć do tego prequela w którym na chwilę też się pojawi (pewnie w bardziej statycznych ujęciach ) btw. zdecydowałem się w końcu zobaczyć co to jest to True Blood i jestem po prostu w szoku jak taki genialny serial mógł mi umknąć ten klimat, specyficzne tempo akcji, południe USA, ciekawe postaci ... no i czołówka - najlepsza jaką widziałem 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n_i_m_h Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 btw. zdecydowałem się w końcu zobaczyć co to jest to True Blood i jestem po prostu w szoku jak taki genialny serial mógł mi umknąć ten klimat, specyficzne tempo akcji, południe USA, ciekawe postaci ... no i czołówka - najlepsza jaką widziałem 8) no oczywiście że jest przezajebiście zajebisty! Ja tam lubię takie klimaty "wampirowe" ale pokazane z zębem a nie takie pofajdańce jak w Zmierzchach czy innych pamiętnikach wampirów. A tu "zęba" im nie brak :] genialnie jak dla mnie skrojone postacie, nawet szczególnie te drugoplanowe a nie główne. Dużo seksu, porządnych bluzgów i porechotać też można. Nic, tylko oglądać :]. Każdą serię śledzę na bieżąco, teraz leci trzecia i na razie jest tylko nieźle, w porównaniu do pierwszej i drugiej jeszcze jej brakuje. Ale pewnie się rozkręci :] Moje ulubione postacie - Jason i Andy. Beka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 ooo właśnie zapomniałem o elementach humorystycznych ... nie mogłem jak wampir daje wykład o segregowaniu śmieci :mrgreen: dla mnie póki co (połowa 2 serii) najlepszy jest szwed Eric i zaraz za nim Lafayette Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Niestety na drugą serię chyba przyjdzie poczekać, bo u aktora grającego Spartacusa wykryto jakiegoś chłonniaka - teraz jest wszystko podporządkowane terapii, zdjęcia do 2 serii są zawieszone. Zamiast tego ma powstać kilkuodcinkowy prequel o powstaniu ludus Batiatusa. po obejrzeniu rzymu żałuję ,że się skończyło na drugim sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 http://ausiellofiles.ew.com/2010/07/19/ ... s-damages/ Do ludzi siedzących głębiej w serialach mam pytanie - kiedy, na podstawie tej informacji, należałoby się spodziewać czwartego sezonu Damages? Widziałem, że w tym wątku nawinęli się już fani tego serialu. W mojej ocenie świetny był pierwszy sezon, drugi był już wyraźnie gorszy i bez pomysłu, ale trzeci z kolei wniósł dużo świeżości i trzymał poziom do tego stopnia, że chętnie zobaczę kolejne. Tym, którzy nie widzieli, polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 trzeci był nudnawy do połowy i trochę wtórny już moim zdaniem, ale końcówkę ładnie pociągnęli teoretycznie serial miał być zdjęty, wątki ładnie pozamykali, ale tak jak w linku który podałeś DirecTV ocaliło serial i dostał 2 sezony po 10 odcinków DirecTV będzie ten serial emitować na swoim specjalnym kanale The 101. Kanał nadaje bez reklam i bez cenzury (praktycznie jak kanały premium typu HBO, Showtime czy Starz). Do tej pory znani byli m.in. z odkupywania praw do emisji starszych seriali (m.in. The Wire czy Oz) a także z uratowania Friday Night Lights przed cancelem. ponoć jakościowo mimo że nie będzie to już FX (najlepsza kablówka dla mnie!) to powinno być ok, to należy się liczyć z pewnymi cięciami budżetowymi... ale co tam, jak będzie Rose Byrne to wystarcza :mrgreen: a w ogóle jeszcze nie cały miesiąc i wsiadamy znowu na motory http://www.youtube.com/watch?v=kWuygn0ibYU będzie się działo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 trzeci był nudnawy do połowy i trochę wtórny już moim zdaniem, ale końcówkę ładnie pociągnęli teoretycznie serial miał być zdjęty, wątki ładnie pozamykali Trzeciemu sezonowi brakowało trochę dynamiki akcji, która sprawiała, że pierwszy był tak świetny. Jednak pomysły na ten sezon były IMO naprawdę spoko. Teoretycznie rzeczywiście był gotowy do zdjęcia (nawet początkowo podawano takie informacje), wątki zostały pozamykane, ale ja tam jednak miałem na koniec pewien niedosyt, chęć zobaczenia czegoś dalej. ponoć jakościowo mimo że nie będzie to już FX (najlepsza kablówka dla mnie!) to powinno być ok, to należy się liczyć z pewnymi cięciami budżetowymi...Mam nadzieję, że cięcia budżetowe to tyle, że będzie 10 odcinków zamiast 13. No i pozwolę sobie pozwolić powtórzyć pytanie z poprzedniego postu. Co może oznaczać pojawienie się w 2011 roku? Jesień? Czy są jakieś szanse, że wcześniej? ale co tam, jak będzie Rose Byrne to wystarcza :mrgreen:Oj tak, oj tak :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi