RappaR Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Love całkiem ciekawy eksperyment, mało z tego romansu, mało z tego komedii, ale jednak ma w sobie taki destrukcyjny urok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 nie wiem, może dlatego, że poruszana tematyka nie jest łatwa? poza tym akurat pomidory mają chyba najbardziej wyrobioną widownię (spośród trzech mi znanych serwisów: IMDB oraz filmweb).Patrzyłem też na szybko na metacritic(po RT chyba najlepsze źródło?), ale teraz widzę, że pierwszy sezon mocno zaniżył ocenę, drugi już co najmniej dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 sherlock wrócił w dobrym stylu w drugim odcinku pisalem że będzie brat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 sherlock wrócił w dobrym stylu w drugim odcinku pisalem że będzie brat Nie spojleruj Ale odcinek dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 chciałem dać to w spoiler ale mi coś nie działa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Sherlock Mocno mnie rozczarował nowy odcinek. Cereal killer był tak oczywistym zabójcą, przy tak ciągłym wałkowaniu tego, że seryjni zabójcy są biedni i niewykształceni, miał tak odrażającą fizjonomię, że miałem nadzieję, że okaże się, że chciał po prostu zagrać grę z Sherlockiem. Powiedzieć, że oczywiście, że bogaci nie zabijają, nie muszą okazywać nad kimś władzy, ponieważ już ją posiadają. A tak mocno prostacki sposób, który zepsuł skądinąd dobry odcinek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Jak nie spodobał mi się (i to mocno) pierwszy sezon Black Mirror to jest sens brnięcia w to dalej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Jak nie spodobał mi się (i to mocno) pierwszy sezon Black Mirror to jest sens brnięcia w to dalej? Jak mi coś nie smakuje (i to mocno) to jest sens jeść to do końca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Jak mi coś nie smakuje (i to mocno) to jest sens jeść to do końca? Nie wiem, zależy jak jesz. Pytanie czy posmakowałeś już wszystkiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 z tego co pamietam to kazdy epizod jest o czym innym, wiec dla odbioru kolejnych odcinkow poprzednie raczej nie maja znaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Wiem, że pewnie było, ale nie mam czasu przeglądać miliona stron. Shooter? Dobre to? Niby netflix więc można brać w ciemno, ale wolę upewnić się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 (edytowane) Oglądał ktoś Pustkowie? Wczoraj wrzucilam sobie na HBO go pierwszy odcinek i zaczyna się interesująco. Poza tym ostatnim czeskim serialem jaki widziałem jest pat i mat Edytowane 15 Stycznia 2017 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Oglądał ktoś Pustkowie? Wczoraj wrzucilam sobie NBA HBO go pierwszy odcinek i zaczyna się imteresujaco. Poza tym rezygnacja oststnim czeskim serialem jaki widziałem jest pat i mat gorejący krzew z czeskich byl ok. też hbo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 3 odcinek Sherlocka jest na poziomie ponadczasowym wręcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 (edytowane) 3 odcinek Sherlocka jest na poziomie ponadczasowym wręcz Jak dla mnie Eurus jest już na poziomie mocno przesadzonym. Jednocześnie zakończenie takie mocno dziwne, bez powodu, czyste deus ex machina Edytowane 16 Stycznia 2017 przez RappaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Taboo mocno zajebiste po 2 odcinkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Taboo mocno zajebiste po 2 odcinkach. agreed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Taboo mocno zajebiste po 2 odcinkach. kobicie się spodoba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 (edytowane) kobicie się spodoba? Mojej z pewnością nie. W drugim odcinku są sceny dla osób znieczulonych powszechną znieczulicą, jak ja, bądź takich o mocnych nerwach. Edytowane 17 Stycznia 2017 przez Findek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Pierwszy odcinek był bardzo intrygujący i dający nadzieję. W drugim nie udźwignęli tego i pierwsze 25-30 minut siedziałem i myślałem "to już koniec (tak się dłużyło)? Weźcie nie kończcie, bo jeszcze nic się nie wydarzyło". Na razie cała ta akcja jest do bólu przewidywalna i jakby poddająca w wątpliwość inteligencję widza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi