Maciek9020 Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 (edytowane) E tam, Lucifer bardzo fajny serial. Świetnie się ogląda. Co do Flasha to niby oceny ma bardzo zbliżone do Jessici Jones, ale jak obejrzałem 2 pierwsze odc. na axn to bardziej mi to wygląda na poziom Smallville niż Jessici. Postacie i klimat(a raczej jego brak) zupełnie mi nie podchodzą. BTW Findek, dzięki za polecenie Jessici i Mr Robota, bardzo przyjemne pozycje. A soundtrack w tym drugim miazga. Edytowane 11 Lutego 2016 przez Maciek9020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 E tam, Lucifer bardzo fajny serial. Świetnie się ogląda. Co do Flasha to niby oceny ma bardzo zbliżone do Jessici Jones, ale jak obejrzałem 2 pierwsze odc. na axn to bardziej mi to wygląda na poziom Smallville niż Jessici. Postacie i klimat(a raczej jego brak) zupełnie mi nie podchodzą. BTW Findek, dzięki za polecenie Jessici i Mr Robota, bardzo przyjemne pozycje. A soundtrack w tym drugim miazga. Do Jessici podobny z superhero jest tylko Daredevil. Flash to takie Agents of Shields bardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Ty oglądasz to? Masz stwierdzony masochizm czy jak? Kolejny raz powtarzam, Flash jest zajebisty bo jest z przymrużeniem oka i w tej konwencji jest genialny, jest serialem dla młodzieży i nie pretenduje do niczego więcej. Arrow pod tym względem wypada o wiele gorzej, bo jest czymś pomiędzy batmanem a modą na sukces, co jak możecie sobie wyobrazić, jest połączeniem nienaturalnym. E tam, Lucifer bardzo fajny serial. Świetnie się ogląda. Co do Flasha to niby oceny ma bardzo zbliżone do Jessici Jones, ale jak obejrzałem 2 pierwsze odc. na axn to bardziej mi to wygląda na poziom Smallville niż Jessici. Postacie i klimat(a raczej jego brak) zupełnie mi nie podchodzą. BTW Findek, dzięki za polecenie Jessici i Mr Robota, bardzo przyjemne pozycje. A soundtrack w tym drugim miazga. Lucek sympatyczny. Flash i Jessica to kompletnie co innego, jedno i drugie o superbohaterach ale pierwszy nie mieści się w żadnych ramach, nie ma żadnych prób przekonania widza, że to co sie dzieje jest w najmniejszym stopniu realistycznie, ma być akcja, zabawa i rozpierdol. Jessica to jest serial obyczajowo-dramatyczny z elementami fantastycznymi, z naciskiem na obyczajowość. Muzyka w Robocie kozak. A obczaj takie coś: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Zajebisty kanał Rob, dzięki za wstawkę. Brakowało czegoś takiego na naszym podwórku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 zaraz wraca Better Call Saul. Jaranko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Legends of Tommorow jednak nie są tak beznadziejne jak się zapowiadały. Snart i Palmer ciągną serial do poziomu watchable. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Legends of Tommorow jednak nie są tak beznadziejne jak się zapowiadały. Snart i Palmer ciągną serial do poziomu watchable. A Flash to masochizm ? Come on, dude. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 A Flash to masochizm ? Come on, dude. Oglądanie tego, co Ci się nie podoba to masochizm. Biorąc pod uwagę jak jechałeś po Arrowverse, oglądanie go w całości jest dla mnie średnio zrozumiałe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 http://www.filmweb.pl/serial/Vinyl-2016-732398 twórcy zachęcają, pierwszy odcinek jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Oglądanie tego, co Ci się nie podoba to masochizm. Biorąc pod uwagę jak jechałeś po Arrowverse, oglądanie go w całości jest dla mnie średnio zrozumiałe. Oglądanie Arrow byłoby masochizmem, dlatego zaprzestałem, mimo że swojego czasu doprowadzał mnie do wybuchów ekstatycznego śmiechu swoim dramatyzmem w scenach walki i wyniosłych dialogach. Teraz to już za mało, żeby znieść kretynizm fabuły dla 13 letnich, amerykańskich nastolatków. DC obejrzałem 2 odcinki, bo jestem conajmniej w 1/4 nerdem i muszę wszystkie produkcje oglądać, a zaskoczenie Flashem sprawiło, że żywiłem pewne nadzieje. A o Flashu już pisałem kilkukrotnie, przemawiając językiem, który zrozumiesz - jest zajebisty w swojej BEZPRETENSJONALNOŚĆI. To dobra zabawa. Niewymagająca, idealna po środowym treningu. Ale nigdy nie posunąłbym się do stwierdzenia, że to czołówka seriali, dopóki nie postawi się podobnie idiotycznej tezy, która w żadnym wszechświecie się nie broni, to można się przy nim znakomicie bawić. Potwierdzam Last Kingdom - Wikingowie liżą jaja. 8 odcinków, do września nie będzie nowych i strasznie szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 (edytowane) Oglądanie Arrow byłoby masochizmem, dlatego zaprzestałem, mimo że swojego czasu doprowadzał mnie do wybuchów ekstatycznego śmiechu swoim dramatyzmem w scenach walki i wyniosłych dialogach. Teraz to już za mało, żeby znieść kretynizm fabuły dla 13 letnich, amerykańskich nastolatków. Najlepszy jest ten co gra Oliviera jak się złości albo jak coś się wali. Aaa no i te problemy jego kumpla z ojcem, generalnie kupa śmiechu momentami. xD Ja dałem radę zobaczyć tylko pierwszy sezon i to tylko dlatego, że leciał w TV i nie miałem nic innego do roboty. Ostatnio skończyłem Daredevila. Bardzo dobry serial z bardzo dobrymi postaciami - Kingpin wymiatał(chociaż Killgrave z JJ był jeszcze lepszy) Wesley, Foggy, Matt, Stick i murzyn ze Szklanej Pułapki. Do tego dobrze zrobione walki i bardzo fajnie pokazane umiejętności Matta. No i nie zabrakło brutalnych scen, aż czasami byłem zdziwiony(np. rusek, Kingpin i drzwi od samochodu!). Czekam na 2 sezon. Edytowane 14 Lutego 2016 przez Cloud Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Kingpin wymiatał(chociaż Killgrave z JJ był jeszcze lepszy) Wut? "Thisssssssss city" Kingpin > Killgrave Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 "Jessicaaaaa!" Kingpin < Killgrave Obaj są świetni. Ciekawe jaki zły będzie w 2 sezonie DD, bo tych dwóch będzie ciężko przebić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Jeszcze tylko miesiąc i się przekonamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfoat Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 a nie miał to być Punisher? sugeruje to zresztą gustowna czacha w tej zapowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 JJ or Daredevil?<br /> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Potwierdzam Last Kingdom - Wikingowie liżą jaja. W sensie, że Last Kingdom lepsze? Mnie jakoś specjalnie nie porwało, główny bohater jakiś taki nijaki. Ale plus za realistyczne pokazywanie czym władali ówcześni "królowie", wersja IX-wiecznego Paryża z Vikings to była jakaś porażka. Btw, Ubba to syn Ragnara Lodbroka ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 W sensie, że Last Kingdom lepsze? Mnie jakoś specjalnie nie porwało, główny bohater jakiś taki nijaki. Ale plus za realistyczne pokazywanie czym władali ówcześni "królowie", wersja IX-wiecznego Paryża z Vikings to była jakaś porażka. Btw, Ubba to syn Ragnara Lodbroka ;] Lepsze, lepsze. Mniej magii, mniej dłużyzn, szybkie przeskoki z akcji do akcji, mniejszy nacisk na formę, a odwzorowania historyczne faktycznie lepsze. Król, który siedział na srebrze i miał dwie żony był królem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 a nie miał to być Punisher? sugeruje to zresztą gustowna czacha w tej zapowiedzi https://www.youtube.com/watch?v=-7qnWaAGRcI znowu zapowiada się perełka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Ten trailer pewnie spoileruje cały sezon, ja tam poczekam na odcinki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi