kulfon Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Drogi użytkowniku, Twój system operacyjny nie jest obsługiwany. Poniżej znajduje się lista obsługiwanych: - Microsoft Windows - Apple OSX po c***u fest lista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monty Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 a znalazłeś to gdzieś z polskimi napisami? W wypożyczalni torrentów było, a napisy powinny być, chociaż nie wiem czy do wsystkich serii. Jeśli znasz chociaż średnio angielski to oglądaj bez, bo łatwo zrozumieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 z angielskimi napisami obejrze luzno, po prostu zdziwilo mnie, ze nie ma polskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Oglądał ktoś - Show me a hero? Bo ja się czaję, ale może poczekam na wszystkie odc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Też się czaję w oczekiwaniu na całość, ale pewnie dam szansę bez względu na opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 cisnę GoT, 5x8 i 5x9 teraz - ale c***nia, serio, te sceny walki dzikich z zombie już zapowiadały nadchodzącą c***ozę, ale akcja z typami w maskach na arenie i odlot na smoku to już szczyt, po angielsku powiedziałbym, że cheesy w c***. nie spodziewałem się tego po GoT. kończę właśnie I tom książki, nie mogę się doczekać jak tam zostały przestawione te wydarzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 cisnę GoT, 5x8 i 5x9 teraz - ale c***nia, serio, te sceny walki dzikich z zombie już zapowiadały nadchodzącą c***ozę, ale akcja z typami w maskach na arenie i odlot na smoku to już szczyt, po angielsku powiedziałbym, że cheesy w c***. nie spodziewałem się tego po GoT. kończę właśnie I tom książki, nie mogę się doczekać jak tam zostały przestawione te wydarzenia. Bardziej bym ujął to tak, że tam tych wydarzeń nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 (edytowane) Wreszcie zabrałem się za Luthera i tak mi się spodobał(głównie tytułowa postać,Idris jest świetny) że obejrzałem wszystko w parę dni ale fakt że nie było tego zbyt wiele.Możecie polecić coś podobnego? Edytowane 21 Sierpnia 2015 przez Sewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Wreszcie zabrałem się za Luthera i tak mi się spodobał(głównie tytułowa postać,Idris jest świetny) że obejrzałem wszystko w parę dni ale fakt że nie było tego zbyt wiele.Możecie polecić coś podobnego? Nie wiem czy trafię, ale The Killing oraz The Fall. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Wreszcie zabrałem się za Luthera i tak mi się spodobał(głównie tytułowa postać,Idris jest świetny) że obejrzałem wszystko w parę dni ale fakt że nie było tego zbyt wiele.Możecie polecić coś podobnego? A ja powiem szczerze, że ciut byłem zawiedziony Lutherem. Tzn. dobry serial i w ogóle, ale dużo ludzi tutaj bardzo go zachwalało i spodziewałem się czegoś więcej. Według mnie pomysł z motywem seryjnego zabójcy bardzo szybko się wypala jeżeli wałkuje się to niemal w kazdym odcinku. Śledztwo np. przez cały sezon (choć te są w Luthererze króciutkie) byłoby chyba lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 (edytowane) obejrzałem chyba jakoś do początku 2 sezonu, wątek z alice taki głupi i marny, że podziw dla każdego, kto przebrnął przez to z własnej woli. nie kumam spustów nad tym serialem. chyba tylko postać tej blondynki z homeland może się równać... już wolałem dexterae: pamiętam - jak luter rzucił jej przez płot więzienia jakieś obgryzione jabłko z kluczem w środku to już był szczyt dla mnie i odpuściłem Edytowane 22 Sierpnia 2015 przez kulfon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Mr. Robot calkiem fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxec Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Polecam "Jonathan Strange&Mr. Norell". Powieść - trzytomowa - była fajna ale serial wymiata Tu fragmencik dla zaostrzenia apetytu https://youtu.be/WUtDkfHlzgs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Widział ktoś "Narcos" z netflixa?? Podobno rewelacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n_i_m_h Opublikowano 7 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 1 odcinek za mną na razie więc dużo nie powiem ale zapowiada się zacnie. Lubię historie prowadzone z narracją a tu takowa jest stosowana jak dotychczas. Zobaczymy jak dalej będzie z realizmem, jeśli będzie zachowany to będzie co oglądać Netflix trzyma poziom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Nie mogę znaleźć torrentu do 2 sezonu The Wire w HD. Ktoś pomoże? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Na piratebay sprawdzałeś?Kiedyś było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfoat Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 https://kat.cr/the-wire-s02-1080p-web-dl-dd5-1-h-264-ntb-rartv-t10048590.html https://kat.cr/the-wire-s02-1080p-bluray-x264-rovers-rartv-t10721449.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Dzięki wielkie, jakoś z tydzien temu zacząłem oglądać sezon 1, zawsze przed snem 1-2 odcinki, HD nie zepsuło tego brudnego klimatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 (edytowane) Dzisiaj rusza sporo reklamowany w Stanach "Bastard Executioner", medieval times te sprawy, jak ktos lubi takie klimaty. Edytowane 15 Września 2015 przez danp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi