RappaR Opublikowano 20 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 4 minuty temu, P_M napisał(a): @RappaR dajesz Gran Torino>12GL? No oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 20 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 11 minut temu, RappaR napisał(a): No oczywiście Lol, Gran Torino jest spoko, oceniłem bardzo wysoko, ale no to nie jest jednak takie przełomowe dzieło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 1 minutę temu, P_M napisał(a): Lol, Gran Torino jest spoko, oceniłem bardzo wysoko, ale no to nie jest jednak takie przełomowe dzieło. No u mnie w głosowaniu będzie miało całkowicie zasłużoną, bezwarunkową 1 lokatę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 20 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 7 minut temu, RappaR napisał(a): No u mnie w głosowaniu będzie miało całkowicie zasłużoną, bezwarunkową 1 lokatę No nie możesz inaczej zagłosować xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 1 godzinę temu, RappaR napisał(a): No u mnie w głosowaniu będzie miało całkowicie zasłużoną, bezwarunkową 1 lokatę Piszesz to bez obejrzenia filmu wszechczasow? Mocne Nie chce budować niepotrzebnie potężnych oczekiwań bo sam kiedyś zbyt późno obejrzałem milczenie owiec i pozytywne wręcz euforyczne recenzje zepsuły mi odbiorę ale Lot albo Ciebie położy na łopatki ( oby) albo zanudzi gdy nie wejdziesz dobrze i w skupieniu w film. Jeżeli gdzieś w tych kategoriach coś deklasuje rywali to albo Blade Runner albo Lot Oba maja swoje wady ale mimo wszystko to są arcydzieła. Biorąc pod uwagę czas ich realizacji DEKLASACJA. Biorąc poprawkę na dzisiejsze możliwości można marudzić ale to ktoś musi nie lubić kina klasycznego. I żyć netflxem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 20 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 (edytowane) Moje głosy wysłane też na PM ale skoro nie gram mogę opublikować. Dramat : 1. Skazani na shawshank 2. 12 gniewnych ludzi 3. Lot nad kukułczym gniazdem 4. Zapaśnik 5. Gran Torino 6. Rain man 7. Leon zawodowiec 8. American beauty 9. Obywatel Kane Kane- film dla mnie slaby i przehypeowany. Leon- super film w złej kategorii. Najwieksza walka była pomiędzy 4 i 5 pozycja. Gran Torino teoretycznie lepszy ale zapaśnik wzbudził przy pierwszym oglądaniu dużo większe emocje i Tym wygrał Edytowane 20 Września 2023 przez Gregorius Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 20 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 twój głos oczywiście nie będzie liczony, nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 47 minut temu, Gregorius napisał(a): Moje głosy wysłane też na PM ale skoro nie gram mogę opublikować. Dramat : 1. Skazani na shawshank 2. 12 gniewnych ludzi 3. Lot nad kukułczym gniazdem 4. Zapaśnik 5. Gran Torino 6. Rain men 7. Leon zawodowiec 8. American beauty 9. Obywatel Kane Kane- film dla mnie slaby i przehypeowany. Leon- super film w złej kategorii. Najwieksza walka była pomiędzy 4 i 5 pozycja. Gran Torino teoretycznie lepszy ale zapaśnik wzbudził przy pierwszym oglądaniu dużo większe emocje i Tym wygrał Nie ma takiego filmu jak Rain men. Oczywista próba fałszerstwa, dyskwalifikacja głosu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 20 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 Godzinę temu, Gregorius napisał(a): Moje głosy wysłane też na PM ale skoro nie gram mogę opublikować. Dramat : 1. Skazani na shawshank 2. 12 gniewnych ludzi 3. Lot nad kukułczym gniazdem 4. Zapaśnik 5. Gran Torino 6. Rain men 7. Leon zawodowiec 8. American beauty 9. Obywatel Kane Kane- film dla mnie slaby i przehypeowany. Leon- super film w złej kategorii. Najwieksza walka była pomiędzy 4 i 5 pozycja. Gran Torino teoretycznie lepszy ale zapaśnik wzbudził przy pierwszym oglądaniu dużo większe emocje i Tym wygrał generalnie Skazani i Lot wiadomo ze pewniaki do bycia nad Leonem, ale reszta : American Beauty- bardzo lubię, ale nie jest jakieś arcydzieło do którego mógłbym wrócić więcej niż raz Gran Torino - tez super film, który obejrzysz raz i wystarczy Wrestler- zupełnie nie mój klimat próbowałem to obejrzeć kilka razy i udało się skończyć raptem raz Nudne jak c*** dla mnie Obywatel Kane xD - przy nim Ben Hur to futurystyczny film 12 gniewnych ludzi - bardzo spoko było jak na tamte lata pod względem aktorskim zwłaszcza, ale jest ktoś kto obejrzał to więcej niż 1 raz? Rain Man no dobra, to na rowni z Leonem. Stad Leon 3/4 bo choć rozumiem, ze bardziejoglby się wpasować pod inna kategorie, to nadal w kategorii dramatu jest lepsze niż pozostałe produkcje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 7 minut temu, Qcin_69 napisał(a): 12 gniewnych ludzi - bardzo spoko było jak na tamte lata pod względem aktorskim zwłaszcza, ale jest ktoś kto obejrzał to więcej niż 1 raz? Obejrzałem pierwszy raz. Od razu potem włączyłem od nowa. Potem nazajutrz obejrzałem trzeci raz. W zeszłym roku widziałem kolejny raz(z5?) i potem znowu. Jedynie Gran Torino wypada dać nad ten film. 8 minut temu, Qcin_69 napisał(a): Stad Leon 3/4 bo choć rozumiem, ze bardziejoglby się wpasować pod inna kategorie, to nadal w kategorii dramatu jest lepsze niż pozostałe produkcje! Na razie mam 1 a)Gran Torino 1 b)Gran Torino 1 c) Gran Torino 2 12 Gniewnych Ludzi 3 Obywatel Kane 4 Skazani na Shawshank 5 Rain man 6 Leon Zawodowiec Ja ogólnie dużo w każdej kategorii mam do nadrobienia(chyba najwięcej ze wszystkich uczestników), ale ogólnie oglądam sporo filmów o których miałem ogromne oczekiwania i jednak aż tak wybitne nie są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 20 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 9 minut temu, RappaR napisał(a): Obejrzałem pierwszy raz. Od razu potem włączyłem od nowa. Potem nazajutrz obejrzałem trzeci raz. W zeszłym roku widziałem kolejny raz(z5?) i potem znowu. Jedynie Gran Torino wypada dać nad ten film. Na razie mam 1 a)Gran Torino 1 b)Gran Torino 1 c) Gran Torino 2 12 Gniewnych Ludzi 3 Obywatel Kane 4 Skazani na Shawshank 5 Rain man 6 Leon Zawodowiec Ja ogólnie dużo w każdej kategorii mam do nadrobienia(chyba najwięcej ze wszystkich uczestników), ale ogólnie oglądam sporo filmów o których miałem ogromne oczekiwania i jednak aż tak wybitne nie są. to poczekaj na Oldboya i Biały Kot Czarny kot to są perełki dopiero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 21 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 Obejrzany w końcu od deski do deski Rain Man - 7/10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 22 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 Zacząłem Wrestlera Dobrze, że głosowania są tajne, bo jakby ktoś zobaczył moje, to bym jeszcze bana za swoje wybory dostał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 22 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 47 minut temu, RappaR napisał(a): Zacząłem Wrestlera Dobrze, że głosowania są tajne, bo jakby ktoś zobaczył moje, to bym jeszcze bana za swoje wybory dostał Za wybory to istotnie powinienes dostać, Kariera Nikosia Dyzmy mówi sama za siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 22 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 24 minuty temu, P_M napisał(a): Za wybory to istotnie powinienes dostać, Kariera Nikosia Dyzmy mówi sama za siebie. Powiedziała osoba, która wybrała jako pierwszy pick Matrix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 22 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 20 minut temu, RappaR napisał(a): Powiedziała osoba, która wybrała jako pierwszy pick Matrix Rewelacyjny pick w swojej kategorii:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 22 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 6 minut temu, P_M napisał(a): Rewelacyjny pick w swojej kategorii:) Solidne top9! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 (edytowane) 7 minut temu, P_M napisał(a): Rewelacyjny pick w swojej kategorii:) nie no, Matrix z jedynką to był w opór c***owy pick ale i tak lepszy niż Nikoś z jakimkolwiek numerem xD Edytowane 22 Września 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 22 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 10 minut temu, julekstep napisał(a): nie no, Matrix z jedynką to był w opór c***owy pick ale i tak lepszy niż Nikoś z jakimkolwiek numerem xD Nikoś jest absolutnie genialny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 1 minutę temu, RappaR napisał(a): Nikoś jest absolutnie genialny masz specyficzny gust jeśli chodzi o polskie komedie albo używasz poza-słownikowych definicji słówek 'absolutnie' / 'genialny' ot komedia jakich wtedy masę kręcono po sukcesie Kilera i Chłopaki nie płaczą, które tego Nikosia deklasują o kilka długości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi