julekstep Opublikowano 3 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 (edytowane) 36 minut temu, RappaR napisał(a): @the_secret @RonnieArtestics @julekstep @BMF @ernie9005 @Qcin_69 Jak stoicie z komediami? Wszyscy się wyrobicie do niedzieli z głosowaniem? u mnie cienko, bo mam ze 3-4 filmy do obejrzenia a w pt/sob jestem poza domem pewnie jakoś we wtorek dam głosy swoje Edytowane 3 Października 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 6 minut temu, julekstep napisał(a): u mnie cienko, bo mam ze 3-4 filmy do obejrzenia a w pt/sob jestem poza domem pewnie jakoś we wtorek dam głosy swoje Będzie ciężko. Najgorsze jest to, że Twój film znowu się nie okazał najgorszy(a powinien...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2023 49 minut temu, Qcin_69 napisał(a): annie hall nie oglądałem - ale widziałem wystarczająco Woddyego Allena by być pewnym, ze będzie c***owe i Strangerlove - ale to może łyknę do niedzieli jak mi się uda jutro normalnie skończyć prace Fatalna sobie wystawiasz laurkę. Niby są jakieś reguły ale Ty zawsze szukasz ich obejścia. Już wystawiłeś mimo ze nie widziałeś negatywna ocenę dla filmu którego nie widziałeś. Właśnie taka postawa ferowania wyroków odrzuca mnie od tego typu zabaw. A stary dziad z Ciebie wiec to nie jest kwestia pokoleniowa. Kiedyś serio dyskutowało się o kinie gdy każdy widział te najważniejsze filmy wielokrotnie. Świat parszywieje ale lista filmów których nigdy nie widzieliście a z optymizmem poszliście w atf jako znawcy kina światowego serio budzi mój uśmiech. A w bonusie jeszcze jakieś tłumaczenia ze nie ma czasu. Kiedyś ograniczeniem było mało dostępne źródło do obejrzenia ale dziś??? Można nie lubić Allena ale głosowanie w atf nie polega tylko na ocenie swoich wyobrażeń o filmie którego się nie widziało. Warto poznać dodatkowe aspekty i backstage. Ale czego wymagam gdy problemem jest samo obejrzenie filmu. Kij wie na jakim skupieniu i zrozumieniu Dla mnie to już samo głosowanie w stylu nie lubię Allena to pewnie słaby film wypacza atf Cały ten temat to moderator może podpiąć pod temat gdzie idzie świat? Rynsztok Kiedyś to było. Serio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 4 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2023 3 godziny temu, ignazz napisał(a): Fatalna sobie wystawiasz laurkę. Niby są jakieś reguły ale Ty zawsze szukasz ich obejścia. Już wystawiłeś mimo ze nie widziałeś negatywna ocenę dla filmu którego nie widziałeś. Właśnie taka postawa ferowania wyroków odrzuca mnie od tego typu zabaw. A stary dziad z Ciebie wiec to nie jest kwestia pokoleniowa. Kiedyś serio dyskutowało się o kinie gdy każdy widział te najważniejsze filmy wielokrotnie. Świat parszywieje ale lista filmów których nigdy nie widzieliście a z optymizmem poszliście w atf jako znawcy kina światowego serio budzi mój uśmiech. A w bonusie jeszcze jakieś tłumaczenia ze nie ma czasu. Kiedyś ograniczeniem było mało dostępne źródło do obejrzenia ale dziś??? Można nie lubić Allena ale głosowanie w atf nie polega tylko na ocenie swoich wyobrażeń o filmie którego się nie widziało. Warto poznać dodatkowe aspekty i backstage. Ale czego wymagam gdy problemem jest samo obejrzenie filmu. Kij wie na jakim skupieniu i zrozumieniu Dla mnie to już samo głosowanie w stylu nie lubię Allena to pewnie słaby film wypacza atf Cały ten temat to moderator może podpiąć pod temat gdzie idzie świat? Rynsztok Kiedyś to było. Serio aha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 4 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2023 12 godzin temu, RappaR napisał(a): @the_secret @RonnieArtestics @julekstep @BMF @ernie9005 @Qcin_69 Jak stoicie z komediami? Wszyscy się wyrobicie do niedzieli z głosowaniem? tylko jedna do obejrzenia więc wyrobie sie spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 8 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2023 Właśnie obejrzałem na Netflixie Szybcy i Wściekli 9 i teraz patrzę a nikt go nie wziął. Ja wiem, że ostatnia super częścią to była ta gdzie akcja toczyła się w Brazylii , ale jednak kolejne części są w miarę spoko. Wielki nieobecny tego ATF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 13 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 Ci co nie zagłosowali w poprzednich kategoriach, zróbcie to @BMF @agresywnychomik Jak stoimy z głosowaniem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 13 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 45 minut temu, RappaR napisał(a): Ci co nie zagłosowali w poprzednich kategoriach, zróbcie to @BMF @agresywnychomik Jak stoimy z głosowaniem? Zrobie update przez weekend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 13 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 W dniu 8.10.2023 o 21:38, LAF napisał(a): Właśnie obejrzałem na Netflixie Szybcy i Wściekli 9 i teraz patrzę a nikt go nie wziął. Ja wiem, że ostatnia super częścią to była ta gdzie akcja toczyła się w Brazylii , ale jednak kolejne części są w miarę spoko. Wielki nieobecny tego ATF kto ci opłaca netflixa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 13 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 Teraz, the_secret napisał(a): kto ci opłaca netflixa? Mentzen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 14 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 (edytowane) W dniu 13.10.2023 o 16:02, RappaR napisał(a): Ci co nie zagłosowali w poprzednich kategoriach, zróbcie to @BMF @agresywnychomik Jak stoimy z głosowaniem? Kat Epic (9) P_M / RappaR / Kily / Qcin_69 / the_secret / lorak / RonnieArtestic / Gregorious / ernie9005 Kat Drama (7) Gregorious / the_secret / ernie9005 / MarcusCamby / Kily / RonnieArtestic / RappaR Kat Komedia (4) Gregorious / the_secret / ernie9005 / Kily Jak kogos pominalem to sorka "wicie, rozumicie" Izrael, Ukraina, wybory, duzo sie dzieje xD P_M @RappaR @BMF @the_secret @Qcin_69 @julekstep @ernie9005 @lorak @MarcusCamby @Kily@RonnieArtestics @Gregorius Edytowane 14 Października 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 No ja we wszystkich wymienionych glosowalem publicznie jbc Kryminal to za hoho i troche bo tam mam mase do obejrzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 14 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 1 minutę temu, julekstep napisał(a): No ja we wszystkich wymienionych glosowalem publicznie jbc Kryminal to za hoho i troche bo tam mam mase do obejrzenia Nie jestem pewien czy @agresywnychomik ma w sobie dostatecznie dużo chęci żeby zbierać Twoje głosy z różnych tematów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 14 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 3 minuty temu, Kily napisał(a): Nie jestem pewien czy @agresywnychomik ma w sobie dostatecznie dużo chęci żeby zbierać Twoje głosy z różnych tematów Nie mam xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 14 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 Zacząłem oglądać te Wasze gnioty, także będę nadrabiac zaległości z głosowaniami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 14 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 w komedii mam do obejrzenia film erniego, w kryminale mam ledwie trzy do obejrzenia, no ale wczoraj zostałem tatusiem, poród był z komplikacjami dla żony, jest uziemiona w łóżku, wiec pewnie nie zagłosuje na komedie w przeciągu najbliższych dni, postaram się w następny weekend coś nadrobić bo wtedy już moja matka będzie z nami trochę do pomocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 14 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 2 minuty temu, RonnieArtestics napisał(a): w komedii mam do obejrzenia film erniego, w kryminale mam ledwie trzy do obejrzenia, no ale wczoraj zostałem tatusiem, poród był z komplikacjami dla żony, jest uziemiona w łóżku, wiec pewnie nie zagłosuje na komedie w przeciągu najbliższych dni, postaram się w następny weekend coś nadrobić bo wtedy już moja matka będzie z nami trochę do pomocy. gratulacje stary! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 @RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 44 minuty temu, Kily napisał(a): Nie jestem pewien czy @agresywnychomik ma w sobie dostatecznie dużo chęci żeby zbierać Twoje głosy z różnych tematów Luz do ostwtecznych wynikow atf i tak nie dotrwa a tak przynajmniej bedzie jakis wklad ode mnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 15 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Jak stoimy z głosami @agresywnychomik Coś się ruszyło? Jak nie, to kończymy draft na razie i ujawniamy i liczymy te głosy co są? @RonnieArtestics @julekstep @Kily @BMF @the_secret @ernie9005 @Qcin_69 @P_M Nie ma chyba sensu tego ciągnąć, jak się wam głosować nie chce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi