ignazz Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Ogólnie @RappaR gratulacje za pomysł bo na koniec lata rozruszałeś forum. Nawet wielkich kłótni i afer na razie nie było ale z tym poczekajmy do „po głosowaniu” Troja? Lipa straszna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 4 minuty temu, julekstep napisał(a): no Wrestler jest totalnie antyrozrywkowy chyba najciezszy film jaki ogladalem (nie liczac dokumentow ofc xD) najcięższy? no co Ty, miałem taką jedną dziwną perłę w europejskich, ale stwierdziłem, ze nie zyska uznania bo jest mało filmowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Właśnie takie szmirowate filmy zabierają splendor tym epickim lub próbują. A poszło Życie jest piękne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 @RappaR mogę zmienić swój film sportowy na Magic & Bird: A Courthisp of Rivals? jest dużo krótszy i w dużo lepszej jakości na YT niż hoop dreams (no i zakładam że większość go widziała) -> szkoda żeby najlepszy dokument o NBA nie poszedł na forum o NBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Któryś z 007? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 1 minutę temu, ignazz napisał(a): Właśnie takie szmirowate filmy zabierają splendor tym epickim lub próbują. A poszło Życie jest piękne? u mnie jest Braveheart, Wrestler i Życie jest piękne -> combo do popłakania! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Teraz, julekstep napisał(a): @RappaR mogę zmienić swój film sportowy na Magic & Bird: A Courthisp of Rivals? jest dużo krótszy i w dużo lepszej jakości na YT niż hoop dreams (no i zakładam że większość go widziała) -> szkoda żeby najlepszy dokument o NBA nie poszedł na forum o NBA Draft zamknięty, dokumenty mogą iść w następnej edycji jeśli tą zamkniemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 2 minuty temu, P_M napisał(a): najcięższy? no co Ty, miałem taką jedną dziwną perłę w europejskich, ale stwierdziłem, ze nie zyska uznania bo jest mało filmowa Stroszek? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Braveheart przez muzykę i sentyment Camerimage to sztos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 4 minuty temu, P_M napisał(a): Przestaw sobie ze wzialem z 1# 12 Gniewnych Ludzi, najlepszy film tutaj wybrany w ogóle. U mnie należy do top4 filmów - 12 gniewnych ludzi, figth club, Kariera Nikosia Dyzmu i Bogowie Każdy z tych filmów oglądałem wielokrotnie i każdy dla mnie to miazga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 3 minuty temu, P_M napisał(a): Przestaw sobie ze wzialem z 1# 12 Gniewnych Ludzi, najlepszy film tutaj wybrany w ogóle. W kategorii dramat poszly Obywatel Kane, Lot nad kukulczym gniazdem, Skazani na Shawshank czy Rain Man, wiec 12 Gniewnych ludzi nie bedzie nawet top 3 swojej kategorii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Co Ty masz z podrzędnym Nikosiem? Fajnie wybierałes i masz mnóstwo doskonałych wyborów ale co ty z tym rudym pazura? Fetysz do rudych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Teraz, ignazz napisał(a): Co Ty masz z podrzędnym Nikosiem? Fajnie wybierałes i masz mnóstwo doskonałych wyborów ale co ty z tym rudym pazura? Fetysz do rudych? też nie czaję ot niezła komedia, ale nawet nie jest w tej samej lidze co Seksmisja, Kiler, Chłopaki nie płaczą, Miś itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Teraz, ignazz napisał(a): Co Ty masz z podrzędnym Nikosiem? Fajnie wybierałes i masz mnóstwo doskonałych wyborów ale co ty z tym rudym pazura? Fetysz do rudych? Ten film jest po prostu genialny w każdym aspekcie. Komedia doskonała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 1 minutę temu, ernie9005 napisał(a): W kategorii dramat poszly Obywatel Kane, Lot nad kukulczym gniazdem, Skazani na Shawshank czy Rain Man, wiec 12 Gniewnych ludzi nie bedzie nawet top 3 swojej kategorii. Obywatela nie widziałem, ale SnS, Rain Man i LnKG są przeze mnie oceniane niżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 1 minutę temu, ernie9005 napisał(a): W kategorii dramat poszly Obywatel Kane, Lot nad kukulczym gniazdem, Skazani na Shawshank czy Rain Man, wiec 12 Gniewnych ludzi nie bedzie nawet top 3 swojej kategorii. Raczej walka o pierwsze miejsce będzie między Dwunastu Gniewnych Ludzi i Lot nad kukułczym gniazdem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 A gdzie są Psy ja się pytam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 4 minuty temu, julekstep napisał(a): Stroszek? xD nope, notabene nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Teraz, MarcusCamby napisał(a): Raczej walka o pierwsze miejsce będzie między Dwunastu Gniewnych Ludzi i Lot nad kukułczym gniazdem. Gran Torino Teraz, ignazz napisał(a): A gdzie są Psy ja się pytam? Jeden z gorszych filmów jakie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 8 minut temu, julekstep napisał(a): hoop dreams pamiętam, że za dzieciaka ubóstwiałem ten film, potem zapomniałem tytułu i przez wiele lat nie mogłem go odkopać, niestety jak go w końcu znalazłem i odpaliłem po 20 latach, to strasznie nie przeżył tej próby czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi