Reikai Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 https://www.fiba.basketball/basketballworldcup/2023/games Jakby ktos szukal rozpiski. Francja Kanada jutro chyba najciekawszy mecz, ale i Finlandia Australia brzmi spoko. Nie wiem czy w Polsce to działa, ale w uk za 20f można obejrzeć wszystkie mecze tu https://www.courtside1891.basketball/plans?utm_source=web&utm_medium=3pm&utm_campaign=worldcup2023&utm_content=Hoopsfix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Godzinę temu, LAF napisał(a): A tak ogólnie wie ktoś gdzie można oglądać z odtworzenia ? Myślę,że tutaj będą spokojnie: https://basketball-video.com/ Np. z ostatniego Euro były wrzucane patrząc w archiwum. Co do szybkości aktualizacji to nie mam pojęcia i trzeba będzie sprawdzić ale nawet jakieś sparingi wrzucali dość sprawnie to nie powinno być z tym problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 a na strims.top nie będzie myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 będzie wszystko, tylko na żywo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Jakby ktos bawil sie u bukmachera, to polecam przyjrzec sie kursowi 5.30 na Finlandie z Australia. Ta druga nie zachwycala jakos mocno, Lauri jest zdecydowanie najlepszym graczem na boisku, imo przegieli mocno z tym kursem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 1 godzinę temu, Reikai napisał(a): Jakby ktos bawil sie u bukmachera, to polecam przyjrzec sie kursowi 5.30 na Finlandie z Australia. Ta druga nie zachwycala jakos mocno, Lauri jest zdecydowanie najlepszym graczem na boisku, imo przegieli mocno z tym kursem. Nie kuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyparlo Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 (edytowane) 13 godzin temu, lorak napisał(a): na darmowych streamach w dobrej jakości dało się oglądać nawet takie egzotyki z tych olimpijskich prekwalifikacji jak arabia-kazachstan, więc myślę, że i wszystkie mecze MŚ będą dostępne. Dzięki, chociaż mi bardziej zależy na tych z powtórki i będę patrzył jutro na forum rojadirecta, gdzie może będą to wrzucać prawie od razu. FIBA też podchodzi luźno do tych praw autorskich i widzę, że na kanale YouTube pirackim - EuroBasketballHighlights można obejrzeć wiele meczów z ostatnich w całości i nie są usuwane. 2 godziny temu, Reikai napisał(a): Jakby ktos bawil sie u bukmachera, to polecam przyjrzec sie kursowi 5.30 na Finlandie z Australia. Ta druga nie zachwycala jakos mocno, Lauri jest zdecydowanie najlepszym graczem na boisku, imo przegieli mocno z tym kursem. Może Lauri jest najlepszym zawodnikiem w tym meczu na parkiecie, ale potem drugi, trzeci, czwarty, piąty, szósty, siódmy, ósmy jest najlepszy w Australii Oglądałem niedawno sparing Finlandii z Łotwą (94:57 dla Łotwy) bez Markkanena i to dramat był. Reprezentacja jednego zawodnika, która z topowymi kadrami nie ma szans. Jak już ktoś chce coś pograć u bukmachera, to ja polecam na jutro Yuta Watanabe z linią 14,5 po kursie 1.85. Ci najlepsi gracze NBA, gdzie stanowią praktycznie w pojedynkę o sile swoich reprezentacji mają bardzo wysokie linie na jutro Markkanen (27,5) Clarkson (25,5), Towns (25,5), a Watanabe z linią bardzo niską, a tam też zbytnio w jego kadrze nie będzie kogoś innego mocnego od punktowania (nie ma Hachimury). Inna sprawa, że właśnie on, Towns i Clarkson to sobie jaja trochę zrobili z przygotowań i praktycznie nie grali w sparingach i idą na te MŚ z marszu późno dołączając do swoich kadr. Edytowane 24 Sierpnia 2023 przez Wyparlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 (edytowane) @Wyparlo Clarkson to ma w ogóle status pół-Boga na Filipinach, mam wrażenie, że nawet jakby przyleciał do Manili pół godziny przed meczem nayebany, to nikt nie robiłby problemów Edytowane 24 Sierpnia 2023 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Tam na Filipinach Dylan Murphy czyli trener Magic z Summer League to się stał niemalze wrogiem numer jeden za to iż Kai Sotto nie dostał szansy pokazania się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 14 godzin temu, Wyparlo napisał(a): Dzięki, chociaż mi bardziej zależy na tych z powtórki i będę patrzył jutro na forum rojadirecta, gdzie może będą to wrzucać prawie od razu. FIBA też podchodzi luźno do tych praw autorskich i widzę, że na kanale YouTube pirackim - EuroBasketballHighlights można obejrzeć wiele meczów z ostatnich w całości i nie są usuwane. Może Lauri jest najlepszym zawodnikiem w tym meczu na parkiecie, ale potem drugi, trzeci, czwarty, piąty, szósty, siódmy, ósmy jest najlepszy w Australii Oglądałem niedawno sparing Finlandii z Łotwą (94:57 dla Łotwy) bez Markkanena i to dramat był. Reprezentacja jednego zawodnika, która z topowymi kadrami nie ma szans. Jak już ktoś chce coś pograć u bukmachera, to ja polecam na jutro Yuta Watanabe z linią 14,5 po kursie 1.85. Ci najlepsi gracze NBA, gdzie stanowią praktycznie w pojedynkę o sile swoich reprezentacji mają bardzo wysokie linie na jutro Markkanen (27,5) Clarkson (25,5), Towns (25,5), a Watanabe z linią bardzo niską, a tam też zbytnio w jego kadrze nie będzie kogoś innego mocnego od punktowania (nie ma Hachimury). Inna sprawa, że właśnie on, Towns i Clarkson to sobie jaja trochę zrobili z przygotowań i praktycznie nie grali w sparingach i idą na te MŚ z marszu późno dołączając do swoich kadr. Mowilem, zeby nie dawac na Finlandie Fajny meczyk, ale Finlandia zjechala z poziomem tak ze 4x w porownaniu do eurobasketu. Nie sadzilem, ze Mills moze miec jeszcze cos w baku, nawet na poziomie FIBA. Exum i Ingles tez bardzo fajnie wygladali, jakby Lauri trafil ze 2-3 trojki w dobrym momencie to byli jeszcze w meczu Finowie, ale pod koniec 3 kwarty zaczal sie odjazd. Kanada Francja must watch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 2 minuty temu, LAF napisał(a): Jakiś link do stream ? strims.top Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 2 minuty temu, LAF napisał(a): Nie działa Japonia Mi dziala normalnie https://strims.top/NiemcyJaponia.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 2 godziny temu, Reikai napisał(a): Mowilem, zeby nie dawac na Finlandie Fajny meczyk, ale Finlandia zjechala z poziomem tak ze 4x w porownaniu do eurobasketu. Nie sadzilem, ze Mills moze miec jeszcze cos w baku, nawet na poziomie FIBA. Exum i Ingles tez bardzo fajnie wygladali, jakby Lauri trafil ze 2-3 trojki w dobrym momencie to byli jeszcze w meczu Finowie, ale pod koniec 3 kwarty zaczal sie odjazd. Kanada Francja must watch. Nie zjechała, ale dostała mocnego rywala. Australia na turniejach zawsze była mocna i pamiętajmy, że skończyli ostatnio na 4 miejscu a dostali też zastrzyk młodych grajków. Po prostu Finlandia została zweryfikowana. Wystarczyło podwoić Lauriego i reszta była bezradna. Niemców nie przejdą i zostanie walka z Japonią o 3 miejsce. No niestety mieli pecha z losowaniem. W innej grupie na spokojnie wyszliby z 2 miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAA Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 (edytowane) Działa Wam strims.top? Cokolwiek na tej stronie? Swoją drogą, taka fajna stronka była z Assia TV a co tam wchodzę od kilku tygodni, wszystkie streamy wywala. Edytowane 25 Sierpnia 2023 przez TAA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Pilipiny jadą z KAT-em? 62:61 pod koniec 3Q. Oglada ktoś? Bo dopiero wracam do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 12 minut temu, TAA napisał(a): Działa Wam strims.top? mi niemcy-japonia śmiga właśnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 6 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): Pilipiny jadą z KAT-em? 62:61 pod koniec 3Q. Oglada ktoś? Bo dopiero wracam do domu Mam nadzieje, bo KAT znowu sie osmieszyl jakims filmikiem, gdy napinal sie ze nie biora jencow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAA Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 1 minutę temu, lorak napisał(a): mi niemcy-japonia śmiga właśnie. Tak, problem jest u mnie. @RonnieArtestics Właśnie odpaliłem, chłopaki jadą punkt za punkt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Teraz, Reikai napisał(a): Mam nadzieje, bo KAT znowu sie osmieszyl jakims filmikiem, gdy napinal sie ze nie biora jencow. Serio? Co za dzban. Mam nadzieje ze Kai sotto go zgasi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 3 minuty temu, RonnieArtestics napisał(a): Serio? Co za dzban. Mam nadzieje ze Kai sotto go zgasi. Ale intensywność Francja Kanada póki co, sztos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi