Koelner Opublikowano 7 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 11 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2024 1 godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Lista nazwisk nie zaskakuje. Myślę, że gdyby tak przed sezonem zrobiono tutaj ankietę o tym kto na niej najprawdopodobniej będzie, to zdecydowania większość tych nazwisk by padła i to dość często. Pewnie zaraz wpadnie ktoś i będzie płakał nad losem Haliburtona czy tam kogoś jeszcze, kto BYĆ MOŻE grywał na jednej nodze po te 20+ minut by tylko uniknąć podobnego losu ale cóż, idealnego sytemu nie ma i nie będzie, ten i tak wydaje się całkiem niezły. Myślę, że przy utrzymaniu podobnych zasad kwestią czasu będzie pewne ograniczenie wpisywania do kontraktów zawodników zbyt dużych bonusów uzależniających zarobki akurat od dostania się do All-NBA czy otrzymania innych wyróżnień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2024 ten Michael Porter jr przeciwko Heat to zamienia się zawsze w t-maca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 14 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2024 4 minuty temu, Koelner napisał(a): ten Michael Porter jr przeciwko Heat to zamienia się zawsze w t-maca A Jimmy Butler w poor man’s Danny Granger. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 14 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2024 (edytowane) Heat i tak z play inn się nie wykręca*, niżej niż na 9te nie spadną więc po co się mają spinać już dziś? Nuggets mają parcie na pierwszy seed *Chyba że Sixers im zrobią przysługę Edytowane 14 Marca 2024 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 14 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2024 (edytowane) Godzinę temu, josephnba napisał(a): Heat i tak z play inn się nie wykręca*, niżej niż na 9te nie spadną więc po co się mają spinać już dziś? Myślisz ze wejdą z 8go miejsca i znowu wpierdol sprawia celtom? Nie to żebym nie lubił zespołu z Bostonu ale ich trener to typowa dupa wołowa. Takie ciele które nie jest w stanie nic zmienić jak gracze nie pociągną. Edytowane 14 Marca 2024 przez marceli73 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 14 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2024 Mam nadzieję że nie. Nuggets Celtics to może być naprawdę super seria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 15 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2024 Fun stat: Celtics are 17-3 without Porzingis this season. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bostonian Opublikowano 16 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2024 7 godzin temu, RonnieArtestics napisał(a): Fun stat: Celtics are 17-3 without Porzingis this season. ekawe bo nie sadzilem ze az tyle meczow opuscil. BTW sa chyba 6-0 bez Browna i 6-1 bez Jrue Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 16 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2024 Jedno z lepszych podsumowań trendu "We done with the 90's" jaki się w ostatnich tygodniach pojawił w internetach. Ja od siebie jedynie dodam, że zapewne za jakieś 20 lat Jordan będzie strażakiem a za 40 lat LeBron zostanie hydraulikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 17 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2024 15 godzin temu, Pepis21 napisał(a): Ja od siebie jedynie dodam, że zapewne za jakieś 20 lat Jordan będzie strażakiem a za 40 lat LeBron zostanie hydraulikiem. zbajtowałeś mnie tym filmikem, bo ten argument (główny autora), który tu parafrazujesz jest mizerny (ale większość uwag ok). tak, z perspektywy za X lat obecni będą słabsi i nie ma w tym nic dziwnego. poza tym on tam narzeka, że ludzie krytykujący 80s i 90s nie oglądali meczów, a chyba sam za wiele ich nie widział skoro mówi, że wtedy było więcej zespołowości oraz schematów. przecież to były czasy (szczególnie early 90s i wcześniej) królowania iso oraz generalnie prymitywnej koszykówki. oczywiście to nie wina ówczesnych graczy, ale basket stał na wyraźnie niższym poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 18 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2024 Spoko musi być ten Dick tak na oko. ;] Ładny trolling, doceniam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 18 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2024 tu wszystko ładnie widać, obydwaj zasługują na uznanie za taki trolling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2024 ja cie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 20 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2024 Siedze właśnie z dzieckiem na izbie przyjęć przychodzi lekarz żeby postawić diagnoze - fan Lakers, troche się strachu najadłem ale wszystko ok i nas puścił do domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 20 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2024 8 godzin temu, agresywnychomik napisał(a): Siedze właśnie z dzieckiem na izbie przyjęć przychodzi lekarz żeby postawić diagnoze - fan Lakers, troche się strachu najadłem ale wszystko ok i nas puścił do domu. Pozwoliłeś mu dotknąć swojego dziecka? Przecież oni zarażają Przypomina mi to dyskusję sprzed lat w barze ok drugiej w nocy kiedy to rozprawialem z jakimś typem o kolorowych Tu będzie mniej więcej cytat "jakbym jechał z dzieckiem i czarnoskórym windą i to dziecko by straciło przytomność, a czarny okazał się lekarzem to bym mu nie pozwolił dotknąć mojego dziecka" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2024 Cytat Toronto Raptors center Jontay Porter is out of the lineup and a subject of an NBA investigation into irregularities on prop betting involving him, sources tell @DavidPurdum , @ESPNWindhorst brat MPJ jest podejrzany o obstawianie betów na siebie tu ewidentnie nie za bardzo zachwycony po szczęśliwej trójce MPJ nie wyszedł dziś do mediów po meczu z Grizz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 31 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2024 https://www.instagram.com/reel/C4brOu4r0xU/?igsh=MXVjcXNld2phY3JjYQ== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 31 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2024 12 godzin temu, Kubbas napisał(a): https://www.instagram.com/reel/C4brOu4r0xU/?igsh=MXVjcXNld2phY3JjYQ== Taa tymbardziej, że później wygrali bez Duranta w 22, a w 18-19 tez, by pewnie jedno mistrzostwo zrobili bez niego jak nie 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi