Skocz do zawartości

ATF GOAT WORLDWIDE

Reikai

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, agresywnychomik napisał:

Leo w wynalazcach byłby dla mnie lepszym wyborem niż w sztuce.

nie no pls

w sztuce to jednak pewniak do podium a w wynalazcach pewnie skończyłby w środku stawki

bez podziału na kategorie były kozakiem bo topowy all-arounder, ale tutaj może stracić

1 minutę temu, Gregorius napisał:

niby oczywiste ale może bez az takich spoilerów

jakich spoilerów? przecież nie można wybierać tych samych ludków więcej niż raz

9 minut temu, julekstep napisał:

no tak bo najważniejszy spór w filozofii starożytnej nie wziął się w dużej mierze z tego co stworzył Arystoteles xDDDDD

i w ogóle to co stworzył nie weszło w kanon dwóch głównych religii na których wybili się ziomkowie wybrani w tym drafcie z pickami 1 i 2

nic a nic!

aha stworzenie podstaw logiki (i w sumie masy innych nauk też, ale skupmy się na kwestiach filozoficznych) to też nic!

tylko systematyzował! Tako Rzecze Qcinustra!

nom, bo oczywiście głosowałeś na Puskasa na 1 miejscu w piłkarzach :) a może na Raymonda Kopę? albo w koszykarzach na Mikana?

Arystoteles to mega bust, niestety trzeba było trochę liznąć filozofii by to wiedzieć, jego wkład w rozwój tej dziedziny jest ogromny, jego wpływ niewielki, ale co ja mam się kopać z koniem, błogosławieni którzy żyją w niewiedzy - ja im zazdroszczę spokoju ducha i niewiedzy

Teraz, julekstep napisał:

nie no pls

w sztuce to jednak pewniak do podium a w wynalazcach pewnie skończyłby w środku stawki

bez podziału na kategorie były kozakiem bo topowy all-arounder, ale tutaj może stracić

jakich spoilerów? przecież nie można wybierać tych samych ludków więcej niż raz

nie doczytałem. ale w innej kategorii nie moge go już wybrac?

7 minut temu, Gregorius napisał:

miałęm przez chwile pomysł żeby wybrać go własnie w paru kategoriach

miałęm przez chwile pomysł żeby wybrać go własnie w paru kategoriach

dany człowiek nie może być wybrany w więcej niż 1 kategorii

p.s. Przygotowanie do draftu troche na od****dol się xD

Edytowane przez agresywnychomik

3 minuty temu, Qcin_69 napisał:

niestety trzeba było trochę liznąć filozofii by to wiedzieć

ciut liznąłem :)

i nie, nie jest moim ulubionym filozofem, ale jeśli chodzi o impakt w samej filozofii to jest luźne top3, ale on jest w kategorii gdzie miał też impact na inne elementy kategorii w której został wybrany, więc to go luźno wynosi na prowadzenie

Edytowane przez julekstep

ciut liznąłem :)

i nie, nie jest moim ulubionym filozofem, ale jeśli chodzi o impakt w samej filozofii to jest luźne top3, ale on jest w kategorii gdzie miał też impact na inne elementy kategorii w której został wybrany, więc to go luźno wynosi na prowadzenie

nom, widocznie o 1 semestr za mało :( Arystoteles jest spoko wyborem dla noobow, bo jest łatwo przyswajalny, jego wkład w rozwój filozofii dalej był marny, ale masz szanse by mnie wyprowadzić z błędu, chętnie poczytam o dokonaniach Arystotelesa (własnych) w tej dziedzinie 

2 minuty temu, Qcin_69 napisał:

nom, widocznie o 1 semestr za mało

myślę że i tak ciut więcej od Ciebie

2 minuty temu, Qcin_69 napisał:

Arystoteles jest spoko wyborem dla noobow, bo jest łatwo przyswajalny, jego wkład w rozwój filozofii dalej był marny, ale masz szanse by mnie wyprowadzić z błędu, chętnie poczytam o dokonaniach Arystotelesa (własnych) w tej dziedzinie 

jak inne picki pójdą, bo teraz bez spojlerów byłoby ciężko

poza tym lepiej pomyśl jak się z tego wygrzebiesz:

3 godziny temu, julekstep napisał:

Qcin_69

• wydarzenie historyczne (z podaną datą): Narodziny Lily Tomlin -> 01.09.1939  (8)

Edytowane przez julekstep

4 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał:

kurcze mam wrażenie, że oczywiste jedynki już poszły, ile jest czasu, tak mniej więcej nie zamierzam za bardzo zamulać?

5 min

pickuj i nie marudź

ja i tak obiecuję dać ci zjebę niezależnie od wyboru (nawet jakbyś mnie wybrał w najpiękniejszym!)

3 minuty temu, julekstep napisał:

myślę że i tak ciut więcej od Ciebie

nie długość a jakość się liczy - choć w Twoim przypadku podejrzewam ze i jakość i długość mogą rozbudzać co najwyżej rozczarowanie (nie pytaj skąd wiem ale możesz ją pozdrowić) 

ja i tak obiecuję dać ci zjebę niezależnie od wyboru (nawet jakbyś mnie wybrał w najpiękniejszym!)

a Ty myślisz, że po co ja tu jestem? dwa Miśki w jeden sezon, muszę trochę zejść na ziemię

póki co nie mam nawet faworyta, więc w 5 minut to sobie możesz czaju zaparzyć ;]

• ely3 przypiął/eła ten temat
  • Reikai odpiął/ęła ten temat