julekstep Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 @Sylvinho. b.ładny pick i b.mocny kandydat do top1 w kategorii (tzn wg. mnie bo wiadomo że reszta głosujących to nooby) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 (edytowane) Chyba mam pomysł jak można pokonać team Chrystus a ten Kolumb to rzeczywiście jak na #3 i kontrowersje z nim związane takie 2/10 Edytowane 27 Czerwca 2023 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 59 minut temu, P_M napisał: 2 busty w top 2. Wow Wow. Dwóch, którzy mieli największy wpływ na historię. Co drugi człowiek na ziemi jest wyznawca jednego lub drugiego. 59 minut temu, fluber napisał: Jezus to jedyny stuprocentowy pewniak do jedynki. Mahomet to jedyny stuprocentowy pewniak do dwójki. Ale osób które są pewniakiem do top 2 z szansą na jedynke jest chyba więcej, więc trochę dziwna decyzja Pablo, bardzo bezpieczna. Nie miałem żadnego innego picku, który by dawał gwarancję top2. Może być nawet 1 - dla mnie i dla Ciebie Jezus, lecz wiem, że dla niektórych Mahomet był lepiej "udowodniony" historycznie. 27 minut temu, julekstep napisał: @Sylvinho. b.ładny pick i b.mocny kandydat do top1 w kategorii (tzn wg. mnie bo wiadomo że reszta głosujących to nooby) Krzysiek - plagiator i kserus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 13 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: Chyba mam pomysł jak można pokonać team Chrystus a ten Kolumb to rzeczywiście jak na #3 i kontrowersje z nim związane takie 2/10 2/10 to Twoje mistrzostwo w beGM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 3 minuty temu, julekstep napisał: 2/10 to Twoje mistrzostwo w beGM Widzę, że merytoryka weźmie górę tym razem, nie bój nic, Qcin picknie Cejrowskiego i jakoś to się wyrówna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 39 minut temu, julekstep napisał: @Sylvinho. b.ładny pick i b.mocny kandydat do top1 w kategorii (tzn wg. mnie bo wiadomo że reszta głosujących to nooby) lol, nawet nie stał przy innym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 21 minut temu, Pablo81 napisał: Nie miałem żadnego innego picku, który by dawał gwarancję top2. Może być nawet 1 - dla mnie i dla Ciebie Jezus, lecz wiem, że dla niektórych Mahomet był lepiej "udowodniony" historycznie. Nie sadze zeby ktokolwiek na tym forum zaglosowal na Mahometa over JC no może @fluber xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 (edytowane) 6 minut temu, Qcin_69 napisał: lol, nawet nie stał przy innym toż piszę że jesteś noobem 6 minut temu, agresywnychomik napisał: Nie sadze zeby ktokolwiek na tym forum zaglosowal na Mahometa over JC no może @fluber xD Obiektywnie Mahomet to ważniejsza postać dla Islamu niż Jezus dla Chrześcijaństwa (bo Mahomet to faktycznie combo Faustyny i Wyszyńskiego a Jezus to Faustyna na sterydach), więc pytanie o ile wyżej ktoś stawia jedną religię nad drugą chociaż ja osobiście pewnie bardziej docenię osoby związane z Judaizmem! Edytowane 27 Czerwca 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 2 minuty temu, julekstep napisał: toż piszę że jesteś noobem zapewne w kilku dziedzinach, niemniej, Arystoteles to nie jest nawet top5 filozofii, nie wiem czy się w top8 łapie tbh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 Teraz, Qcin_69 napisał: zapewne w kilku dziedzinach, niemniej, Arystoteles to nie jest nawet top5 filozofii, nie wiem czy się w top8 łapie tbh o k**** xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD tego już chyba nawet mac nie odratuje xDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 4 minuty temu, julekstep napisał: toż piszę że jesteś noobem Obiektywnie Mahomet to ważniejsza postać dla Islamu niż Jezus dla Chrześcijaństwa (bo Mahomet to faktycznie combo Faustyny i Wyszyńskiego a Jezus to Faustyna na sterydach), więc pytanie o ile wyżej ktoś stawia jedną religię nad drugą chociaż ja osobiście pewnie bardziej docenię osoby związane z Judaizmem! Przypuszcam że na tym forum nikt nie stawia Islamu over Chrzescijanstwo nn ale ankietowani nie tak potrafili zaskoczyć Karola. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 Teraz, agresywnychomik napisał: Przypuszcam że na tym forum nikt nie stawia Islamu over Chrzescijanstwo nn ale ankietowani nie tak potrafili zaskoczyć Karola. dlatego napisałem 'o ile wyżej' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 1 minutę temu, agresywnychomik napisał: Przypuszcam że na tym forum nikt nie stawia Islamu over Chrzescijanstwo nn ale ankietowani nie tak potrafili zaskoczyć Karola. Nie stawiając jednej Religi ponad drugiej (każda to naciąganie naiwnych) to widzę dużo powodów żeby postawić Mahometa wyżej. Aczkolwiek osobiście nie podjąłem decyzji którego stawiam wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 2 minuty temu, julekstep napisał: o k**** xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD tego już chyba nawet mac nie odratuje xDDDDD Nom, jak jesteś głupcem to zapewne Arystoteles usystematyzował wiele rzeczy w filozofii, sam niczego nie dokonał wielkiego, oczywiście nie zrozumiesz tej różnicy, bo jesteś k**** ograniczony, ale spoczko, masz prawo - wszak na to tylko pozwalaja Ci Twoje umiejętności poznawcze, elo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 6 minut temu, agresywnychomik napisał: Nie sadze zeby ktokolwiek na tym forum zaglosowal na Mahometa over JC no może @fluber xD W kategorii "religia"? Przecież to bossowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 (edytowane) 9 minut temu, Qcin_69 napisał: Nom, jak jesteś głupcem to zapewne Arystoteles usystematyzował wiele rzeczy w filozofii, sam niczego nie dokonał wielkiego, oczywiście nie zrozumiesz tej różnicy, bo jesteś k**** ograniczony, ale spoczko, masz prawo - wszak na to tylko pozwalaja Ci Twoje umiejętności poznawcze, elo! no tak bo najważniejszy spór w filozofii starożytnej nie wziął się w dużej mierze z tego co stworzył Arystoteles xDDDDD i w ogóle to co stworzył nie weszło w kanon dwóch głównych religii na których wybili się ziomkowie wybrani w tym drafcie z pickami 1 i 2 nic a nic! aha stworzenie podstaw logiki (i w sumie masy innych nauk też, ale skupmy się na kwestiach filozoficznych) to też nic! tylko systematyzował! Tako Rzecze Qcinustra! 4 minuty temu, P_M napisał: 7. Leonardo Da Vinci - sztuka @Qcin_69 tricky pick imho (bez podziału na kategorie to byłby mocniejszy gracz a tak w 'samej' sztuce imho nie będzie pierwszy) Edytowane 27 Czerwca 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 11 minut temu, julekstep napisał: tricky pick imho (bez podziału na kategorie to byłby mocniejszy gracz a tak w 'samej' sztuce imho nie będzie pierwszy) tricky wybór bo w paru kategoriach może walczyć o top 1. W sztuce również może walczyć o 1 miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 (edytowane) Leo w wynalazcach byłby dla mnie lepszym wyborem niż w sztuce. P.s. ten kolo od koła może być wysoko @Qcin_69 Edytowane 27 Czerwca 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 Teraz, agresywnychomik napisał: Leo w XXX byłby dla mnie lepszym wyborem niż w sztuce. niby oczywiste ale może bez az takich spoilerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 Teraz, Gregorius napisał: tricky wybór bo w paru kategoriach może walczyć o top 1. W sztuce również może walczyć o 1 miejsce. Teraz, agresywnychomik napisał: Leo w wynalazcach byłby dla mnie lepszym wyborem niż w sztuce. Lubię film "Vinci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi