julekstep Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 Teraz, agresywnychomik napisał: Leo w wynalazcach byłby dla mnie lepszym wyborem niż w sztuce. nie no pls w sztuce to jednak pewniak do podium a w wynalazcach pewnie skończyłby w środku stawki bez podziału na kategorie były kozakiem bo topowy all-arounder, ale tutaj może stracić 1 minutę temu, Gregorius napisał: niby oczywiste ale może bez az takich spoilerów jakich spoilerów? przecież nie można wybierać tych samych ludków więcej niż raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 Teraz, P_M napisał: Lubię film "Vinci" miałęm przez chwile pomysł żeby wybrać go własnie w paru kategoriach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 9 minut temu, julekstep napisał: no tak bo najważniejszy spór w filozofii starożytnej nie wziął się w dużej mierze z tego co stworzył Arystoteles xDDDDD i w ogóle to co stworzył nie weszło w kanon dwóch głównych religii na których wybili się ziomkowie wybrani w tym drafcie z pickami 1 i 2 nic a nic! aha stworzenie podstaw logiki (i w sumie masy innych nauk też, ale skupmy się na kwestiach filozoficznych) to też nic! tylko systematyzował! Tako Rzecze Qcinustra! nom, bo oczywiście głosowałeś na Puskasa na 1 miejscu w piłkarzach a może na Raymonda Kopę? albo w koszykarzach na Mikana? Arystoteles to mega bust, niestety trzeba było trochę liznąć filozofii by to wiedzieć, jego wkład w rozwój tej dziedziny jest ogromny, jego wpływ niewielki, ale co ja mam się kopać z koniem, błogosławieni którzy żyją w niewiedzy - ja im zazdroszczę spokoju ducha i niewiedzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 2 minuty temu, Gregorius napisał: tricky wybór bo w paru kategoriach może walczyć o top 1. W sztuce również może walczyć o 1 miejsce. chyba pożyczałeś elementarz od qcinatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 Teraz, julekstep napisał: nie no pls w sztuce to jednak pewniak do podium a w wynalazcach pewnie skończyłby w środku stawki bez podziału na kategorie były kozakiem bo topowy all-arounder, ale tutaj może stracić jakich spoilerów? przecież nie można wybierać tych samych ludków więcej niż raz nie doczytałem. ale w innej kategorii nie moge go już wybrac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 Teraz, Gregorius napisał: nie doczytałem. ale w innej kategorii nie moge go już wybrac? nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 1 minutę temu, Gregorius napisał: niby oczywiste ale może bez az takich spoilerów Już można da Vinci spojlerować bo nie można tej samej osoby w dwóch roznych kategoriach obstawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 (edytowane) 7 minut temu, Gregorius napisał: miałęm przez chwile pomysł żeby wybrać go własnie w paru kategoriach miałęm przez chwile pomysł żeby wybrać go własnie w paru kategoriach dany człowiek nie może być wybrany w więcej niż 1 kategorii p.s. Przygotowanie do draftu troche na od****dol się xD Edytowane 27 Czerwca 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 (edytowane) 3 minuty temu, Qcin_69 napisał: niestety trzeba było trochę liznąć filozofii by to wiedzieć ciut liznąłem i nie, nie jest moim ulubionym filozofem, ale jeśli chodzi o impakt w samej filozofii to jest luźne top3, ale on jest w kategorii gdzie miał też impact na inne elementy kategorii w której został wybrany, więc to go luźno wynosi na prowadzenie Edytowane 27 Czerwca 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 Teraz, julekstep napisał: ciut liznąłem i nie, nie jest moim ulubionym filozofem, ale jeśli chodzi o impakt w samej filozofii to jest luźne top3, ale on jest w kategorii gdzie miał też impact na inne elementy kategorii w której został wybrany, więc to go luźno wynosi na prowadzenie nom, widocznie o 1 semestr za mało Arystoteles jest spoko wyborem dla noobow, bo jest łatwo przyswajalny, jego wkład w rozwój filozofii dalej był marny, ale masz szanse by mnie wyprowadzić z błędu, chętnie poczytam o dokonaniach Arystotelesa (własnych) w tej dziedzinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 kurcze mam wrażenie, że oczywiste jedynki już poszły, ile jest czasu, tak mniej więcej nie zamierzam za bardzo zamulać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 (edytowane) 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: nom, widocznie o 1 semestr za mało myślę że i tak ciut więcej od Ciebie 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: Arystoteles jest spoko wyborem dla noobow, bo jest łatwo przyswajalny, jego wkład w rozwój filozofii dalej był marny, ale masz szanse by mnie wyprowadzić z błędu, chętnie poczytam o dokonaniach Arystotelesa (własnych) w tej dziedzinie jak inne picki pójdą, bo teraz bez spojlerów byłoby ciężko poza tym lepiej pomyśl jak się z tego wygrzebiesz: 3 godziny temu, julekstep napisał: Qcin_69 wydarzenie historyczne (z podaną datą): Narodziny Lily Tomlin -> 01.09.1939 (8) Edytowane 27 Czerwca 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 8 minut temu, agresywnychomik napisał: dany człowiek nie może być wybrany w więcej niż 1 kategorii p.s. Przygotowanie do draftu troche na od****dol się xD żadne :D. Moja wina nie doczytałem bo i tak 2 pierwszy pick był pewny. Ale sorry wszystkim . Teraz doczytałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 4 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: kurcze mam wrażenie, że oczywiste jedynki już poszły, ile jest czasu, tak mniej więcej nie zamierzam za bardzo zamulać? 5 min pickuj i nie marudź ja i tak obiecuję dać ci zjebę niezależnie od wyboru (nawet jakbyś mnie wybrał w najpiękniejszym!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 3 minuty temu, julekstep napisał: myślę że i tak ciut więcej od Ciebie nie długość a jakość się liczy - choć w Twoim przypadku podejrzewam ze i jakość i długość mogą rozbudzać co najwyżej rozczarowanie (nie pytaj skąd wiem ale możesz ją pozdrowić) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 1 minutę temu, Gregorius napisał: żadne :D. Moja wina nie doczytałem bo i tak 2 pierwszy pick był pewny. Ale sorry wszystkim . Nie ma za co. Nikt się nie gniewa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 Teraz, Qcin_69 napisał: nie długość a jakość się liczy - choć w Twoim przypadku podejrzewam ze i jakość i długość mogą rozbudzać co najwyżej rozczarowanie (nie pytaj skąd wiem ale możesz ją pozdrowić) pozdrawiam zatem Twoją dupę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 Teraz, julekstep napisał: ja i tak obiecuję dać ci zjebę niezależnie od wyboru (nawet jakbyś mnie wybrał w najpiękniejszym!) a Ty myślisz, że po co ja tu jestem? dwa Miśki w jeden sezon, muszę trochę zejść na ziemię póki co nie mam nawet faworyta, więc w 5 minut to sobie możesz czaju zaparzyć ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 Teraz, julekstep napisał: pozdrawiam zatem Twoją dupę! stać Cię na więcej- ja i moja dupa czekamy na coś co nas zaplecze, póki co jesteś 3:0 w pizde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 Teraz, Qcin_69 napisał: stać Cię na więcej- ja i moja dupa czekamy na coś co nas zaplecze, póki co jesteś 3:0 w pizde fakt, ponoć po tych wszystkich latach niewiele już WAS rusza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi