Robaq Opublikowano 7 Marca Udostępnij Opublikowano 7 Marca ALe nie podają na ile wyleci, choc jesli wyleci do konca sezonu ,to wydaje mi się, że SOta będzie lakomym kąskiem , dla zespołów z 4-10, żeby trafic na nich w PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 8 Marca Udostępnij Opublikowano 8 Marca Takie bloki już widziałem, ale na zwycięstwo chyba pierwszy raz. Niesamowite Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 8 Marca Udostępnij Opublikowano 8 Marca Gdzie jest sufit u Edwardsa? Już chyba bez kontrowersji można napisać, że dziś on jest lepszym grajkiem niż taki Booker kiedykolwiek był, prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Marca Udostępnij Opublikowano 8 Marca Godzinę temu, Thomas napisał(a): Takie bloki już widziałem, ale na zwycięstwo chyba pierwszy raz. Niesamowite oglądane na odkodowanym francuskim C+… przepiękne czasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Marca Udostępnij Opublikowano 9 Marca 12 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): oglądane na odkodowanym francuskim C+… przepiękne czasy 'takie' slowo klucz xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca Edwards jak zajebał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca Czy to nie jest borderline top10 wsadów ever biorąc pod uwagę dystans / zniszczenie kilkanaście centymetrów wyższego typa? Rzadko jarają mnie dunki, ale pojebany typ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca (edytowane) W myśl przepisów to jest chyba przede wszystkim faul, przynajmniej o wiele bardziej soft kontakty drugą ręką były niegdyś odgwizdywane. Internet się zesrał, a Collins wylądował z podejrzeniem wstrząsu mózgu(czy czegoś tam innego), no ale jest fajnie. Edytowane 19 Marca przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 19 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca Dunk, dunkiem, ale choć po kontuzji KATa i tych 2 porażkach w OT (plus przegranej na własne życzenie z LAC) myślałem, że mogli właśnie przegrać HCA, to wygrana z LAC i te 2 z UTA (przy jednoczesnej serii porażek LAC) chyba sobie zapewnili spokój do końca RS. Teraz wprawdzie 3 ciężkie mecze i nawet z 1W się uciesze, ale potem będą jeszcze DET, TOR, WAS, ATL czy HOU, więc powinni to dowieźć nawet bez KATa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca A co u Kąta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 19 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca Może na PO wróci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca 7 minut temu, dannygd napisał(a): Może na PO wróci... jak oceniasz Danny ten kontrakt McDanielsa na tym etapie sezonu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 20 Marca Udostępnij Opublikowano 20 Marca 20 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): przynajmniej o wiele bardziej soft kontakty drugą ręką były niegdyś odgwizdywane kiedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 20 Marca Udostępnij Opublikowano 20 Marca 32 minuty temu, airmax napisał(a): kiedy? Strzelam że LBJ miał na myśli ten wsad: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Marca Udostępnij Opublikowano 20 Marca (edytowane) albo tutaj Edytowane 20 Marca przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 20 Marca Udostępnij Opublikowano 20 Marca 10 minut temu, Lucas napisał(a): Strzelam że LBJ miał na myśli ten wsad: 9 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): albo tutaj U Murraya poszedł podobny ruch ręki co u Blake'a (w jednym przypadku faul obrońcy - Gasola, w drugim atakującego, z tą różnicą że Gasol przyjął to na szczękę, a drugi na ramie xd), natomiast ten wsad Edwardsa vs Heat to zupełnie inny case. Nie ma opcji, żeby chodziło o rękę (no chyba że chodziło o rękę to wtedy moce XD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Marca Udostępnij Opublikowano 20 Marca ja nie mam problemu żeby dla atrakcyjności puszczać takie akcje, ale jednak na tym zbliżeniu co wkleiłem to nie wygląda na coś na co można z czystym sumieniem pozwalać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 22 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca W dniu 19.03.2024 o 23:06, LeweBiodroSmoka napisał(a): jak oceniasz Danny ten kontrakt McDanielsa na tym etapie sezonu? Zaczne od tego, że od jakiegoś 1 m-ca nie mam za bardzo kiedy mecze oglądać - więcej skrótów, ale jak wcześniej mogłem to... Sam kontrakt dalej oceniam dobrze (szczególnie longterm jak zejdzie max Goberta), natomiast Finch kolejny raz pokazuje, że nie potrafi dobrze ustawiać linupów w tzw. okresie zmiany i mało efektywnie wykorzystuje potencjał. Jak na początku zaklikała mu S5, to bez względu na to z kim grał, nie potrafił manewrować ekipa, tak aby wykorzystac max. potencjał. Jaden w tym sezonie został sprowadzony do roli 3&D, kiedy to nie jest taki typ gracza. Tzn. świetnie odnajduje się w perimeter D czy roli PoA (choć za często w D rzucają go na niskich G), ale jego rola w ofensywie została mocno ograniczona. Oczywiście w większości to wynik obecności KATa i konieczności budowy inaczej ekipy (ciasno pod koszem), ale o ile TBJ świetnie sie sprawdzał w takiej roli (3&D stojący w rogu) to Jaden jest innym typem gracza. On bardzo poprawił drives, cuts, screens (bliżej kosza, z ofensywna zbiórką tez nieźle putbacks), ale w tym sezonie nie ma za bardzo okazji z tego korzystać. Zresztą podobnie "gorzej" w ty sezonie wygląda SloMo, który praktycznie nie gra w ustawieniu Jaden, SloMo, KAT tylko ciągle go Finch wrzucał do Goberta/Reida i McDanielsa co zabija ruch piłki i możliwość wchodzenia pod kosz. Zobacz: Frontcourt Jaden, KAT, Gobert to net +8,7 Jaden, SloMo, Gobert -9,3 a Jaden, SloMo, KAT +17,6 a tym ostatnim grał 50% mniej niż tym drugim... LOL No jak ślepym trzeb być, aby tego nie widzieć? Ja kumam, że Gobert to kandydat do DPOY, ale ten plusowy Lineup, ma DRtg 101,5... Niestety to KAT się skontuzjował, ofensywa bez niego spada za 119 do 111 i choć Net jako tako trzymają defensywą, to jak nie idzie ANT-owi w ofensywie, to ta ekipa ma b.duże problemy z dowożeniem wygranych. NAW czasem wyskoczy, czasem Naz ma dobry matchup, ale ogólnie jest meh. Wzięcie TJ Warrena - dobry ruch, chłop może trochę zardzewiały był, ale mimo słabej skuteczności to on mógłby wejść do S5, bo daje dużo spokoju i doświadczenia (ekipa z nim jest +14) i jako PF mógłby grać spotup z rogu obok Goberta i Jadena. Zresztą w ost. meczu jak Jaden nie musiał grać obok dwóch wolnych kloców pod koszem... to prawie mecz z Baryłami wygrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 10 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia Dziś mecz o 1 seed z Baryłami.... po tym co sie działo rok temu (i gra i kontuzje) to chyba ze świecą szukać optymistów na taka grę i wynik. Co ciekawe, matchupowo już rok temu rozmawialiśmy z fanami Barył, że Sota to trudny matchup i mimo wyniku (i osłabienia Soty) to wcale nie była to najłatwiejsza seria. W tym sezonie Sota wydaje się jeszcze trudniejsza dla Barył, które "oddając" Browna jednak sie osłabili, a Sota raczej wzmocniła. Bilans 2-1 dla soty, która 2 mecze wygrała bardzo przekonywująco kontrolując mecz (prawie blowouty), a jeden przegrali minimalnie w końcówce grając bez Goberta i KATa... Ogólnie dla Soty w PO chyba najgorsze sa matchupy z ekipami szybkimi i potrafiącymi grać niskim składem jak PHO czy nawet GSW (niby bilans 3:0 ale przy osłabionym rywalu mecze na 1-2 posiadania...). Dla nas optimum to byłoby chyba SAC i NOP w kolejnej rundzie (jak z 2 miejsca), a jak z 1 to jakies LAL/SAC + DAL mimo wszystko i finał konfy z DEN Lets go Wolves! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 11 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia Przegrana Soty z Nuggets boli. Przez to spadli oni na 2 miejsce w tabeli a patrząc, że Wolves czeka jeszcze starcie z Suns może być nieciekawie. Myślę, że ten mecz przeważył i ostatecznie konferencję zwyciężą koszykarze z Denver. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi