matek Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Nigdy mi się nie znudzi, a w jeden wieczór mamy dubelek Zamiast dawać Ezelemu 15-18 mln(pewnie mniej sie nie uda), który też kontuzjogenny Jest davis, ale zbyt kontuzjogenny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Kupiłem mu także piłkę Spalding TF-50 rozmiar 5, jednak niepokoi mnie to, że strasznie szybko się rozpompowywuje. Czy to podlega gwarancji? Nie wiem czy jest takie słowo... Jest, czy nie jest - mnie urzekło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Wnosze o bany dla : Damiansport1 january mac Kubbas powód : brak mózgu i pi****lenie trzy po trzy bez celu ja bym go nie banował, wiedziałem, że chłop ma potencjał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Wzrost jest skilem fizycznym pomagajacym w grze w kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Irving bedzie MVP jesli Cavs wygraja serie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. rw30 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Siemanko. Aż musiałem się zarejestrować z powodu tej całej gównoburzy dotyczącej LeBrona i Cavs. Prześmiesznie się czyta te komentarze, jak to Curry jest już GOAT i lepszy od brona itd. Koleś po prostu rzuca dużo trójek i trafia przeważnie ok 50% i wielki mi mistrz. witamy na forum dalej tez bylo niezle Wszyscy hujterzy lebrona zapominacie o fakcie [...] Ma ktoś linka, gdzie można obejrzeć Finały NBA sprzed lat, najlepiej wszystkie tough player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Z Howardem jest tylko jeden wiadomy problem. Kolesiowi znów spada skuteczność rzutów osobistych. Moja żona jest w zaawansowanej ciąży i rzucając dla zgrywy zrobiła wczoraj lepszą średnią na 10 rzutów (to, że przed ciążą robiła lepszą to nic specjalnego). Rozbawiło mnie nawet, pozytywna wrzuta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. RappaR Opublikowano 17 Czerwca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 (edytowane) podobno to jest ten biedny fan, który dostał od Kury ochraniaczem... ;/ #potwierdzoneinfo a już tak bardzo poważnie, to całkiem fajnie ogląda mi się te finały. Hahaha, już uwierzę, że ochraniacz na zęby tak go poturbował. Po meczu gościu pewnie poprosił jakiegoś typka, żeby mu przyp*****, żeby dostać więcej kasy za odszkodowanie. Edytowane 17 Czerwca 2016 przez RappaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Mam ogromny szacunek do LBJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgubiłem kredki Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 (edytowane) Lebron ma 12 sezonów z rzędu w top5 ligi. Edytowane 20 Czerwca 2016 przez Zgubiłem kredki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czikson Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 ZgubiłemKredki myślę, że Twoje wrzucenie tutaj tego cytatu Rappara zasługuje na łapucapu tak więc: Lebron ma 12 sezonów z rzędu w top5 ligi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Po pierwsze Bill Russell. Przynajmniej 8,9 mvp finals ale nad tym trzeba posiedzieć na necie, dlatego potrzeba kilku godzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 20 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 (edytowane) Wchodze pierwszy raz na forum po nocce, odpalam temat a tu taki brylant: Z całym szacunkiem dla Billa Rusella i nic nie ujmując jego 11 pierścieniom.Trzeba sobie jednak zdać sprawę ,że po pierwsze w czasach kiedy Russell zdobywał swoje pierścienie w NBA grało osiem drużyn,po drugie Bill grał w Celtics z siedmioma przyszłymi HO Famers,na dodatek Russell nie był ani liderem ,ani największą gwiazdą w Celtics ,gdyż byli od niego lepsi Tom Heinsohn,Bob Cousy,John Havlicek.,Dlatego dajcie spokój z tym Russellem -Wilt Chamberlain pomimo tego ,że zdobył tylko dwa pierścienie był w tych czasach o wiele lepszym koszykarzem., - mayor Edytowane 20 Czerwca 2016 przez tangiers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Po 3-4 sezonach, kiedy ten lepiej ograłby się i stałby się gotowy na duże wyzwania, a Rose miałby 31-32 lat i byłby już doświadczonym vetem, który powinien wówczas już dorosnąć i zrozumieć swoją role. Nie, nie jest to "Rappar type cytat" Mnie to serio rozbawiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 (edytowane) Wtrace tylko uwage organizacyjna, z doswiadczenia wiem, ze tematy polityczne koncza sie wielka klutnia Zaryzykuję Edytowane 24 Czerwca 2016 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 http://espn.go.com/olympics/story/_/id/16510269/harrison-barnes-becomes-third-golden-state-warriors-player-commit-rio-games-us To news, ale dla mnie to łapu-capu gra Barnesa kosztowała GSW mistrzostwo, a teraz chce jechać do Rio. Żartowniś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Findek Masz węgierskie korzenie czy sentyment do Złotych piasków ? Lu Findek, Złote Piaski są w Bułgarii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Miło, że nakreślasz mój porter psychologiczny, ale nie wiem, czy jest to komukolwiek do czegokolwiek potrzebne... Uwielbiam- najlepiej Bałtycki jakiś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Na to trzeba kasy, a bądźmy szczerzy - PZPK nie jest najbogatszą instytucją w naszym kraju. I tak cudem było to, że mieliśmy euro. https://www.google.pl/search?q=PZPK&oq=PZPK&aqs=chrome..69i57&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 z sentymentu zajrzałem do nowa RELIGIA czyli myNBA2k15 na androida by 2K sports i takie to mi sie spodobało budzik co godzina i 5 minut w nocy - szybkie 5 gier i ponownie kima i budzik nie jest to zdrowe ale ta karta jest warta tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi