Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 wowo o średniej krajowej ;] Oznacza to, że ta statystyka to smiec, jest bezwartościowa kompletnie i serio myślałem, że ludzie o iq wyższym niż moja była (dziewcze chciało pojechać do Somalii bo myślała, że wszyscy piraci są jak Johny Deep) nawet nie zaprzataja sobie tym głowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Dragic ma 29 lat, ch**a wie o PO, moim zdaniem nie, Monroe to wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Warto sobie gdzieś z tyłu głowy jednak zakodować, że Rondo to zawodnik, który lubi czuć wsparcie i zaufanie kolegów. Wtedy potrafił działać cuda. Nawet Shaq napisał w swojej biografii, że to emocjonalny chłopak - dużo zależy od jego głowy. Może gdzieś, gdzie będzie miał czystą kartę wróci jeszcze do elity. Mi się wydaje, że RR ma jakiś zapas potencjału i inteligentny coach będzie miał z niego jeszcze kupę pożytku. wogole nie chodzi mi tu o wątek rondo, tylko o podawanie 'nawet Shaq napisał' jako argumentu na cokolwiek w 2000 roku to bym zrozumiał, w 2015 to śmieszne jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 lover Ujawnili się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 (edytowane) Anthony Davis ma fajny statline, ale gry w ataku to on zbyt dużej nie ma. Jak coś to mówimy o gościu, który w PO rzucał bodajże najlepszej obronie ligi 30 punktów na mecz i tak za bardzo to nie wiadomo było jak go bronić przez całą serię. Edytowane 26 Kwietnia 2015 przez microlab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. RappaR Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 "Dallas lepiej bez Rondo" serio ? Rondo zagrał 18 % czasu tej serii. z nim Dallas miało relatywnie najlepszą obronę, jesli mierzyć ją najważniejszą statystyką czyli procentem z gry Rockets [game1]. gm3 Mavs wygrali, bo przy stanie 3-0 Rockets zwyczajnie zluzowali na moment. Carlisle wziął Rondo, potem nie umiał dopasować do niego systemu gry, a teraz kończy wierząc, że Rockets mając 3-0 wpadną w letarg i da się to wystrzelać w 7 grach. nisko upadł coach Dallas. Rockets są soft. Mavs są soft. ich seria przypomina bójkę amantów w "Dzienniku Bridget JOnes". tutaj wszystko jest możliwe. z Rondo Mavs mieli szansę być zespołem choćby odrobinę lepszym w obronie i zdolnym do posiadania chęci dominacji nad słabszym mentalnie rywalem. bez Rondo pozostaje im biegać, rzucać i wierzyć że bedą to robić lepiej od Rox, którzy powiedzą "a pie,przyć to, strzelamy się, nie bronimy, bo mamy 3-0". wtedy mają szansę. swoją drogą, Carlisle zap...lił to na całej linii. sprowadzil do zespołu jednego z najbystrzejszych, najsilniejszych psychicznie, twardych matkoje.bców w NBA, a na końcu okazało się, ze nie wie : po co, dlaczego i ani na milimetr nie wykorzystał jego potencjału dla poprawy gry zespołu. jesli Mark CUban ma ciut rozsądku, to pozbędzie się Ricka Szkodnika zaraz po zakończeniu sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 @lorak a jak to się ma do faktu, że w game3 bez Rondo Rockets nabili ogółem 51 % ? no i kalesony w dól, panie kolego :] znów statystyka mówi wieloma językami. @shevcu 1] nie, nie jestem pewien, ale Carlisle nigdy nie sugerował,ze był przeciwny. 2] "Z Rondo nawet meczu nie ugrali" z Rondo grali generalnie RAZ. bez Rondo 3 razy. bez Rondo mieli jak wejść w rytm. i weszli w taki rytm, ze przegrywali 0-3 i na razie wyrwali gm4, co przy 0-3 ma miejsce całkiem często. 3]w tym p;roblem,że żaden oprócz Rockets. skoro nie umieją być alpha dogs vs Rockets, to znaczy że nie umieliby być przeciw żadnemu zespołowi. 4] Rondo, to dla ciebier "scrub" ? człowieku, chcesz być Woodym Allenem czy tylko Czarusiem Pazurą ? ROndo to ligowa elita jak chodzi o mental, doświadczenie i inteligencję boiskową. tyle że przy okazji, to nie jest Dyzio na pilota. a Carlisle widać lubi być pruskim kapralem vel Jadzią z okienka, co to raz daną władza się nie podzieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. bostonfan Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Vasquez: @lorak ja się znam na grze, nie muszę czytać statystyk :] widzę co się dzieje. to jak z seksem. ty musisz zrobić wszystkie badania anatomiczne, pomierzyć obiekt, wyprowadzić wzory, pierwiastki, obliczyć kąty, tempo i liczbę liźnięć, kissnięć i ruchnięć oraz czas w którym powinien pojawić sie orgazm. a ja stawiam na instynkt, naturę, zebrane doświadczenia i genetyczne zaprogramowanie na mistrzostwo :] 10/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 przewidywalem, ze seria skonczy sie w 7 meczach, jak wielu choc obstawialem, ze spurs skoncza to w 6. classic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 (edytowane) Nienawidzę mieć racji. Edytowane 3 Maja 2015 przez kiwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t3jlor Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Terry w s5 gra. Brewer to poziom Jamal Crawforda a nawet Jamal Crawford jest lepszy , bardziej atletyczny Smith lepszy od Davis'a więc mamy remis . atletyzm jest pojęciem szerokim, ale come on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metlik Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Howard nadal jest tym samym tempym gosciem, a nie skacze wyzej od Deandre nie jest szybszy nie jest wyzszy, nie jest nawet chyba lepszy obecnie, ogolnie nie ma zadnej przewagi dzieki ktorym jeszcze gra bo post moves jak nie mial tak nie ma nadal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 (edytowane) vasquez Hawks grają z nut i jak partyturę im zalać wodą, to nagle nie ma nikogo, kto by przeszedł na szycie z baśki i pociągnął za sobą innych. nie ma basu, nie ma saksu, a menadżer zajada paluszki i z miną pogodzonego z parszywym losem skazańca powiada "no i zes...ało się". solidna taktyka, dobra technika, ładna grzywka, przyciasny tużurek i wyszorowane uszy, prymus jak się patrzy, nawet do zmiany koła aw aucie zakłada spodnie w kant, ale na to mozna wyrwać najwyżej cnotliwą okularnicę z porannej mszy. Edytowane 5 Maja 2015 przez falcao Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Tego to jeszcze nie wiadomo. Tego to jeszcze nie wiadomo. Tego to jeszcze nie wiadomo. Tego to jeszcze nie wiadomo. Tego to jeszcze nie wiadomo. Tego to jeszcze nie wiadomo. Tego to jeszcze nie wiadomo. Tego to jeszcze nie wiadomo. Tego to akurat jeszcze nie wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Problemy techniczne proszę nie regulować odbiorników :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Top 10 ? Top 5 "sezonu" : @Koelner: oglądaliście mecz? @Karpik Ja tak. Widziałeś jakieś inne mecze z udziałem LeBrona? @Koelner takie teksty Panie to zachowaj dla siebie albo się pierdolnij w łeb i takie płytkie zaczepki zachowaj dla swoich kolegów i koleżanek. @Karpik Trochę się chyba zagalopowałeś. @Przem @Koelner świeżo po meczu. to jego support ssie, prócz JR w końcówce i Deladejcjajala. A to nie wiedziałem , że byłeś w Chicago ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bostonfan Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 @ Vasquez: o swoim wyborze: głosowałem na panią Magdę - obie głowy miały ten sam pomysł, a trzeciej nie mam o politykach: to pieczeniarze,zakompleksione młotki, które miały do wyboru : sutanna, pług albo polityka, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 (edytowane) łapu capu ad łapu capu, how's the matchup goin for Dwight? peace Howard nadal jest tym samym tempym gosciem, a nie skacze wyzej od Deandre nie jest szybszy nie jest wyzszy, nie jest nawet chyba lepszy obecnie, ogolnie nie ma zadnej przewagi dzieki ktorym jeszcze gra bo post moves jak nie mial tak nie ma nadal Edytowane 11 Maja 2015 przez Kubbas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 (edytowane) Wira at his best a ja przeczuwam ze hmmm.... albo wygrają bulls albo cavs takie mam przeczucie.... Ty tak na serio czy to była ironia? matko dopomóż.... Edytowane 13 Maja 2015 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 ale nikt nie robi tematu przewodniego z dragow i prostytucji. A z in vitro się robi i na dodatek chcą ludzi za to zamykać. Zresztą dragi i prostytucję też by tępili najchętniej. Ale bardziej zdecydowanie rozumiem zamykanie ludzi za maryśkę niż za zapłodnienie. pierwsze z brzegu, ogólnie cała działalność blackmagic w temacie o polityce poprawiła mi humor, mimo zę czytając to czułem się jakby ktoś założył mi fruwającą balachę i mataleo jednocześnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi