matek Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Minesota : Waiters,Dudley,JJ Hickson LAC:J.J Barea Cavs:Love Denver:Varejao Takie cos mogło by być aby Cavs nie musieli oddawać Wigginsa ani Benneta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Ja myślę jakby tu połączyć ew. trade love'a do Cavs i włączenie do tego wszystkiego raptors. Amir na C i Love na PF w Cavs wyglądałoby przyzwoicie, a jeszcze jakby Rapsi łykneli Benneta i Wigginsa, Rossa oddali do Minnesoty plus coś jeszcze - kosa. Trzeba byłoby tylko jakoś to sensownie rozegrać i przemyśleć, aby wymiany były sensowne i z korzyścią dla każdego. Chociaż nadal uważam, że Lee w Cavs byłby idealny. pogrubiony fragment mysle ze mozna juz zamknac temat lapu capu, raczej nie pojawi się już tu na forum nic co przebije propozychę grania Amirem na centrze w drużynie która ma grać o misia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 biorąc pod uwagę, że MVPrzemek dopiero jak sam pisał wybiera się do "licka", to uważam, że jego posty często są bardzo dobre jak na jego wiek, może nie zawsze są kopalnią trafnych uwag i i konkluzji, ale na miano trolla IMO nie zasługuje, troll to ktoś kto dokucza i zaśmieca fora itp. MVPrzemek dzięki swojej nieszablonowej twórczości stał się integralną częścią e-nba, a niektóre z jego postów są już na dziś dzień w ścisłym topie all-time Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Hype na Wizards adekwatny do średniej amplitudy nene i gortat pod koszem beda masakrowac jak korwin lewakow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 biorąc pod uwagę, że MVPrzemek dopiero jak sam pisał wybiera się do "licka", to uważam, że jego posty często są bardzo dobre jak na jego wiek, może nie zawsze są kopalnią trafnych uwag i i konkluzji, ale na miano trolla IMO nie zasługuje, troll to ktoś kto dokucza i zaśmieca fora itp. MVPrzemek dzięki swojej nieszablonowej twórczości stał się integralną częścią e-nba, a niektóre z jego postów są już na dziś dzień w ścisłym topie all-time wez pod uwage ze on nie napisal ze idzie do licka uczyc SIE byc moze konczy wlasnie doktorat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 bez komentarza, musk rozje***y Szczerze mowiac jesli PG sie wykuruje przez ten rok czy ile tam i wroci do 100% to jest chyba najlepsze co sie moglo ind przytrafic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 bez komentarza, musk rozje***y Jest tylko jedna lepsza rzecz, która mogła im sie przytrafić - po powrocie do 100% PG rozwala drugą nogę, rok się znów kuruje i wtedy wraca znów na 100 pro. To by dopiero był silver lajning dla Indy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Jest tylko jedna lepsza rzecz, która mogła im sie przytrafić - po powrocie do 100% PG rozwala drugą nogę, rok się znów kuruje i wtedy wraca znów na 100 pro. To by dopiero był silver lajning dla Indy! Derrick Rose wie o czym mówisz. Brzmi rozsądnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Wymiana jest dokonywana teraz i to się liczy, a nie to co będzie za jakiś czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Na obwodzie Cavs mają dobrych zmienników: Miller, Jones., Dellavedova Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szarik Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Ostatnio robiłem własny power ranking więc podzielę się swoimi subiektywnymi wynikami (porównanie zawodników ławki gsw i rockets, w nawiasie overalle przyznane przeze mnie): pg: livingston (73) > canaan (67) sg: rush (70) > n.johnson (65) sf: barnes (76) > gee (67) pf: green (73) > adrien (67) c: speights (71) > motiejunas (70) jak widać 5:0 dla gsw, z wyraźną przewagą na większości pozycji, wg mnie potencjał ławki houston można porównywać co najwyżej do tej mizerii na ławce jazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 W związku ze wstępnym zainteresowaniem ze strony niektórych użytkowników forum rozpoczynam wątek w którym proponuję zamieszczać wyniki prowadzonych przez siebie rankingów drużyn, wymieniać się spostrzeżeniami dotyczącymi metodologii (sposoby obliczeń, koncepcji przedstawienia wyników, co uwzględniać a czego nie, itp. itd) oraz oczywiście dyskutować na bieżąco na temat wyliczonych overalli. Jaggy never cease to amaze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 kocham TD ale czy on dziś jest lepszym graczem niż zdrowy Ibaka? ojp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 No mimo wszystko trochę podejrzani są Griffin(...) chociaż trudno ich nazwać kołkami. Podobna półka co Howard. Mówimy oczywiście o wyszkoleniu technicznym.Jak dla mnie wysoka półka jeżeli chodzi o łapu capu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 (edytowane) z tego samego postu to ja wolę to: No mimo wszystko trochę podejrzani są Griffin, Noah i Gortat, chociaż trudno ich nazwać kołkami. Podobna półka co Howard. RUFKM???? Edytowane 12 Sierpnia 2014 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heisenberg Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 cześć jestem tu nowa i pomoże mi ktoś jak dodać post? autorstwa tweety13 Co prawda z shoutboxa, ale chyba się nadaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 (edytowane) Double kill Lukiego w temacie o Heat "Wg mnie absolutny max. na co nas stać to finał." Edytowane 27 Sierpnia 2014 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zle porownanie. Kosz jest mlodszy od kosza W filmie Barei badano zawartość cukru w cukrze teraz już wiemy że coś może być młodsze od samego siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 forumowe "Trudne sprawy" Nie, mało mnie interesuje to, czy Boston faktycznie będzie poniżej 30 winów, czy też nie. Chodzi mi o twoje debilne podejście, ignorancję i hejteryzm. Czyli de facto o to, ze mam rację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Kolega pewnie też dalej wierzy w Św. Mikołaja. Jak ktoś mi powie jak niby w programie graficznym to przerobić, żeby piłka trafiała do kosza zamiast obok to uwierzę. Dokładnie jak wyżej - jeśli piłka wylatuje poza kadr to prosta sprawa, ale tutaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi