Skocz do zawartości

łapu-capu

tangiers

Rekomendowane odpowiedzi

Wydzielcie temat "cthultu" czy jak się to tam pisze.

+1

ale jak czyta sie ten jego nick ? bo ja na poczatku naprawde zaczalem czytac "ciulu" bo tak mi sie kojarzylo... a ze pozniej zostalo to chyba ma zwiazek z jego postami.

MEGA LOL, przecież nawet dzieci w przedszkolu wiedzą, że nie było żadnej ery kamienia, najwyżej epoka. Nice find Kubbas.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

a ty juz nie zaliczasz sie do fanow lakersow? bo po tonie w jakim piszesz o lakers i tak widac ze nigdy takowym nie byles

:lol::lol:

Sorry, że cytuje posta wyżej... ale to się idealnie nadje do łapu capu.

Czyli domniemam, że jak komuś "kibicuje" lub jestem sympatykiem to mam "sypać cukier" bo przecież inaczej nie wypada? Nie wolno złego słowa powiedzieć, tylko jak małpka lub robot spamować należy w obronie świętych braw? ;)

Albo masz 13 lat i pewnych rzeczy nie przeskoczymy, albo jesteś fanatykiem który w niezdrowym przekonaniu swoich racji wygląda jak lustrzane odbicie tych "DEFENDERÓW" z Warszawy - Zastanów się czy warto pracować na taki IMEAGE :)

nie rozumiem. te kluby mają ileś tysięcy kilometrów stąd siedziby. tak naprawdę nikt z zawodników tych drużyn nie wie o Waszym istnieniu. najwyżej wie o istnieniu ich grupy fanów a tak naprawdę tych fanów ma głęboko w dupie ponieważ liczy się $$$. a Wy potraficie się kłócić i walczyć o swoje zespoły. to jest pojebane. idźcie na boisko albo na siłownie i wyładowujcie w jakiś inny sposób emocje a nie siedzicie z kanapkami przed kompem i próbujecie gdzieś w cyberprzestrzeni wyładowywać swój nikły testosteron. tego się nie da czytać i psuje oczy.

nie rozumiem. te kluby mają ileś tysięcy kilometrów stąd siedziby. tak naprawdę nikt z zawodników tych drużyn nie wie o Waszym istnieniu. najwyżej wie o istnieniu ich grupy fanów a tak naprawdę tych fanów ma głęboko w dupie ponieważ liczy się $$$. a Wy potraficie się kłócić i walczyć o swoje zespoły. to jest pojebane. idźcie na boisko albo na siłownie i wyładowujcie w jakiś inny sposób emocje a nie siedzicie z kanapkami przed kompem i próbujecie gdzieś w cyberprzestrzeni wyładowywać swój nikły testosteron. tego się nie da czytać i psuje oczy.

<3 zgadzam się idzcie na piwo albo z kobietą do kina ;)

Zdecydowanie urocze :D

ale jak czyta sie ten jego nick ? bo ja na poczatku naprawde zaczalem czytac "ciulu" bo tak mi sie kojarzylo... a ze pozniej zostalo to chyba ma zwiazek z jego postami

To tak jak z twoim batalion pewnie musi być, ale hej w sumie to nie dziwie się że nie wiesz jak i co się czyta, Stocktona nie znasz to Lovecrafta byś znał 8)

k**** dobra faza jest

Cthulhu mowi ze nie kibicuje LA, ale wszedzie pisze jacy to oni sa zajebisci(no chyba ze cos sie zmienilo ostatnio;]), a z drugiej strony el-bart twierdzi ze jest fanem Lakersow, jednoczesnie ogłaszając ze Miami rozjebuje wszystkich i ma ich w avku.