Robinson Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Cthulhu w tym temacie po prostu rozwala. MORE MORE MORE !!! edit: przez tego użytkownika mój avatar może być niewłaściwie odbierany ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 I potem wszystkich fanów lakers się mierzy jedną miarą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaszcząb z Atlanty Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Cthulhu nie jest fanem Lakers... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rodman Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Mnie rozwaliło jego jedno zadnie Zgoda. Ale nie muszę się z tym zgadzać. Cthulhu przyznający w końcu rację drugiej stronie dyskusji :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 nie-fan-lakers: Niemniej choć wkurza mnie ta pycha bostończyków i ich fanów to ja mam do tej ekipy wielki szacunek i wiem, że będą bardzo groźni mimo wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Wydzielcie temat "cthultu" czy jak się to tam pisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyrion Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 . Melo do miami za minimum na 6mana chyba, podkreslam chyba nie pojdzie, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Wydzielcie temat "cthultu" czy jak się to tam pisze. +1 ale jak czyta sie ten jego nick ? bo ja na poczatku naprawde zaczalem czytac "ciulu" bo tak mi sie kojarzylo... a ze pozniej zostalo to chyba ma zwiazek z jego postami. MEGA LOL, przecież nawet dzieci w przedszkolu wiedzą, że nie było żadnej ery kamienia, najwyżej epoka. Nice find Kubbas. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaszcząb z Atlanty Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 ale jak czyta sie ten jego nick ? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 hahaha Lovecraft się w grobie przewraca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Przewiduje dla nich Finał Konferencji. Na nic więcej nie można liczyć bo mistrzostwo NBA 2010 zdobyli już Miami HEATjeah big trio juz masakruje wlasnie zabrali tytul z tego roku lakersom tym ze sie razem dogadali Tytuł 2010-2011 wędruje do south beach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el-Bart Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zazdroszczę poczucia humoru, skoro bawi Cię błąd "w piśmie" wynikający z pośpiechu ps. A piszę tego typu teksty bo musi być jakaś równowaga w przyrodzie. Fanatycy Lakers również przypisują swoim pupilkom co najmniej walkę w finale w przyszłym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 a ty juz nie zaliczasz sie do fanow lakersow? bo po tonie w jakim piszesz o lakers i tak widac ze nigdy takowym nie byles i w lapu-capu nie komentujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el-Bart Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 a ty juz nie zaliczasz sie do fanow lakersow? bo po tonie w jakim piszesz o lakers i tak widac ze nigdy takowym nie byles Sorry, że cytuje posta wyżej... ale to się idealnie nadje do łapu capu. Czyli domniemam, że jak komuś "kibicuje" lub jestem sympatykiem to mam "sypać cukier" bo przecież inaczej nie wypada? Nie wolno złego słowa powiedzieć, tylko jak małpka lub robot spamować należy w obronie świętych braw? Albo masz 13 lat i pewnych rzeczy nie przeskoczymy, albo jesteś fanatykiem który w niezdrowym przekonaniu swoich racji wygląda jak lustrzane odbicie tych "DEFENDERÓW" z Warszawy - Zastanów się czy warto pracować na taki IMEAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 nie rozumiem. te kluby mają ileś tysięcy kilometrów stąd siedziby. tak naprawdę nikt z zawodników tych drużyn nie wie o Waszym istnieniu. najwyżej wie o istnieniu ich grupy fanów a tak naprawdę tych fanów ma głęboko w dupie ponieważ liczy się $$$. a Wy potraficie się kłócić i walczyć o swoje zespoły. to jest pojebane. idźcie na boisko albo na siłownie i wyładowujcie w jakiś inny sposób emocje a nie siedzicie z kanapkami przed kompem i próbujecie gdzieś w cyberprzestrzeni wyładowywać swój nikły testosteron. tego się nie da czytać i psuje oczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 nie rozumiem. te kluby mają ileś tysięcy kilometrów stąd siedziby. tak naprawdę nikt z zawodników tych drużyn nie wie o Waszym istnieniu. najwyżej wie o istnieniu ich grupy fanów a tak naprawdę tych fanów ma głęboko w dupie ponieważ liczy się $$$. a Wy potraficie się kłócić i walczyć o swoje zespoły. to jest pojebane. idźcie na boisko albo na siłownie i wyładowujcie w jakiś inny sposób emocje a nie siedzicie z kanapkami przed kompem i próbujecie gdzieś w cyberprzestrzeni wyładowywać swój nikły testosteron. tego się nie da czytać i psuje oczy. <3 zgadzam się idzcie na piwo albo z kobietą do kina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zdecydowanie urocze ale jak czyta sie ten jego nick ? bo ja na poczatku naprawde zaczalem czytac "ciulu" bo tak mi sie kojarzylo... a ze pozniej zostalo to chyba ma zwiazek z jego postamiTo tak jak z twoim batalion pewnie musi być, ale hej w sumie to nie dziwie się że nie wiesz jak i co się czyta, Stocktona nie znasz to Lovecrafta byś znał 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 za dyskusję już dziękuje bo twoj fanatyzm, głupota i zaślepienie przebiły wszystko co mogę ci powiedziec I kolejne fascynujące zjawisko. Pokaż mi fanatyzm i zaślepienie w moich postach. Czekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 godz 18:43 no i stało się..Mc grady w Detroit..może ktoś powiedzieć o co chodzi ?godz 18:46 jak będzie w formie i się odbuduje to jeszcze może będzie z niego pożytek..oby..ale teraz jest ze 4 SG .nie ma to jak sobie samemu odpowiadac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 k**** dobra faza jest Cthulhu mowi ze nie kibicuje LA, ale wszedzie pisze jacy to oni sa zajebisci(no chyba ze cos sie zmienilo ostatnio;]), a z drugiej strony el-bart twierdzi ze jest fanem Lakersow, jednoczesnie ogłaszając ze Miami rozjebuje wszystkich i ma ich w avku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi