karl Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 szykuje się beef dekady Zaczął się na dobre: Lamusie jebany uważasz się za wielkiego znawce nba a huj z ciebie nie znawca ! Lamus który próbuje pokazać jaki to jest mądry .... ja sie za to znam na spuszczaniu wpierdolu chętnie ci dam parę lekcij to się może ogarniesz!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 chlopy ale gdyby co to moge liczyc ze ktos mi pomoze gdy ten poskramiacz lamusów mnie dopadnie :krzeslo: O jest następny heh ! moj post nie był do wszystkich tylko do pana lamus a teraz i do ciebie lamusie nr 2 ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhatan94 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Wiecie co z nim zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 czy naprawde trzeba byc geniuszem zeby dojsc do wniosku, ze obrona i zbiorki to znacznie wazniejszy element niz granie szybko ?coach B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Powiedziałem ci ty pewnie bierzesz swoje z bravo girl bo po postach twojch wyglądasz mi na takiego co się wieczorem kąpie z tatą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Lamusie jebany uważasz się za wielkiego znawce nba a huj z ciebie nie znawca ! Lamus który próbuje pokazać jaki to jest mądry .... ja sie za to znam na spuszczaniu wpierdolu chętnie ci dam parę lekcij to się może ogarniesz!!! Powiedziałem ci ty pewnie bierzesz swoje z bravo girl bo po postach twojch wyglądasz mi na takiego co się wieczorem kąpie z tatą! No w końcu jakiś sympatyczny forumowicz co poziom trzyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Czytajcie ten temat zanim coś wrzucicie, bo potem dwa razy muszę czytać to samo ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Niektórzy lata 90. określają jako jedną z najsłabszych epok w koszykówce i czasem nie sposób się z tym nei zgodzić. Nic nie ujmując MJowi on zwyczajnie w świecie ten czas w pełni wykorzystał. Legit stuff, zwłaszcza ci subtelni niektórzy. Ze złotonośnego tematu Bryant vs. Jordan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rodman Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Manhatan94 napisał(a):Niektórzy lata 90. określają jako jedną z najsłabszych epok w koszykówce i czasem nie sposób się z tym nei zgodzić. Nic nie ujmując MJowi on zwyczajnie w świecie ten czas w pełni wykorzystał. Legit stuff, zwłaszcza ci subtelni niektórzy. Ze złotonośnego tematu Bryant vs. Jordan. Chytruz uprzedziłeś mnie ten temat staje się już "legendarny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Najpierw Kobe był jak MJ, później spadł poniżej poziomu CP3, tak samo z latami 90 najpierw broniliśmy( ja i co poniektórzy) wybitności tej dekady teraz się okazuje że to były stracone latra koszykówki Matko co to się dzieje w ludzkich mózgach :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 - Dirk bardzo dobrze gra na low post przeciwko graczom na jego pozycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 hej, to nie moja wina, że jeśli chodzi o analizę gry to większość z was tkwi w erze kamienia łupanego, podczas gdy np. taki Bastillon, mimo tak młodego wieku, już potrafi wytapiać żelazo. jesteście trochę jak naukowcy w czasach Kopernika, którzy nie chcieli zaakceptować jego teorii, ponieważ nie byli w stanie zaobserwować paralaksy gwiezdnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 MEGA LOL, przecież nawet dzieci w przedszkolu wiedzą, że nie było żadnej ery kamienia, najwyżej epoka. Nice find Kubbas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 ;] Bastillion wytapiający żelazo jest celem tego cytatu ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 MEGA LOL, przecież nawet dzieci w przedszkolu wiedzą, że nie było żadnej ery kamienia, najwyżej epoka. Nice find Kubbas. :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 ;] Bastillion wytapiający żelazo jest celem tego cytatu ;] Specjalnie uczepiłem się tej małej pomyłki Loraka, bo reszta posta to akurat prawda i nie widzę w niej nic niedorzecznego. Chyba, że wrzuciłeś tu ten fragment z racji jego walorów artystycznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Dla mnie Dwyane Wade mógłby być HOF po wygraniu jeszcze paru tytułów z Heat. Wówczas też pewnie i Lebrona by tam wciśnięto. Może nawet patyczaka Bosha, jakby miał jakichś wkład. Jeszcze z 5 mistrzostw i LBJ i Wade mają szansę na HOF! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Póki co na pewno nie Howard, James, Dirk, Nash i Paul, bo nic w tej lidze nie wygrali. Nie licząc tytułów MVP sezonu regularnego, a to trochę za mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhatan94 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Jeszcze z 5 mistrzostw i LBJ i Wade mają szansę na HOF! No nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 cthulhu: Manu Ginobili prędzej niż Iverson, ale też w to wątpię. Ben Wallece - mało prawdopodobne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi