Krzemo Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Myślę, że to akurat odpowiedni temat. Chciałbym oficjalnie zgłosić tego 'leszcza' -> http://www.e-nba.pl/user/1970-baptizia/. Nie dość, że prowokuje na forum, to w prywatnych wiadomościach też szacunku nie ma. Dostał ignora, ale przed tym epitety w stylu "pizdo' i inne tego typu wypełzły spod jego brudnych paluszków. Zwykły internetowy szczur. Szczerze to nie interesuje mnie ile jest na forum, ile napisał postów i kim jest, bo dla mnie taka postawa to dramat. Nie potrafi zachować kultury wypowiedzi, nie ma szacunku do drugiego i taki ban może pozwoliłby mu przemyśleć to i owo. Żenujący użytkownik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Przeczytałem całość i mimo mojego niemałego już pobytu na forym, to wciąż zaskakuje mnie te "płynne przechodzenie" przez kolejne wątki. To co się tu dzieje można podzielić na poszczególne etapy: 1. "Zaćmienie słońca wersja E-NBA" - czyli post BC oraz grupa gapiów z zapłakanymi chusteczkami w rękach obserwującą to jakże piękne wydarzenie 2. "Panie... kiedyś to było" - zestawienie ze sobą starych pięknych czasów, gdzie rządziły długie ale i jakościowe posty, z obecną rzeczywistością (z dodatkiem kilku rad jak korzystać z forum) 3. "Pokaż mi swoje buty a powiem ci kim jesteś" - radosna i majestatyczna zabawa polegająca na przedstawieniu swojego top5 tego sezonu, a następnie bronieniu tegoż rankingu z jednoczesnym atakowaniem pozostałych zestawień innych użytkowników. W zabawie nie raz i nie dwa odnotowywane są uszczypliwe i humorystyczne docinki nie tylko w kierunku rankingów jak również w innych grających. Teraz natomiast króluje dyskusja na temat pojedynku Griffin vs Giannis z jednego spotkania. To jest E-NBA, to się kocha albo nienawidzi. Ja wybieram tą 1 opcję. rozjebał ten ziomuś, szacuneczek, naprawdę, piękny post dyskusja pod postem czekolady naprawdę taka żenua że oczy bolo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 *********************** i jeszcze to, z tematu o futbolu: Głupi Szczęsny to ma szczęście. Powinno być 0-1Mam transmisję łączoną. Juve Inter a w kompie Lech Śląsk. W kompie mecz się zawiesił, chyba w trosce o mój wzrok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 To nie jest puzon? Ta sama historia, najpierw elo wszystko spoko, potem wkur.ia wszystkich a na koniec "Zbanuj mnie i h.j ci w dupe" PUZON PAMIęTAJ ŻE LECISZ MI SIANO LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Bo ja się obawiam, że ten brak rzutu Bena to może mieć już podłoże psychiczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 wątek o Bulls, ostatnie ok. 5 podstron, epic shit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Lakersi grają ostatnio bardzo planowo. Wszystko co można a nawet trzeba wygrać to wygrywają. Przegrali wyjazdy z Houston, SAS czy Denver czyli tam gdzie Lebron musiałby się mocno wyeksploatować żeby coś ugrać. A po co? Nie ma sensu. nie mam pewności czy to nie było celowe trollowanie, ale znając tego usera to pewnie nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Aby rozwiać wątpliwości moja koncepcja jest taka. Na środku sali stół dla najważniejszych osób czyli członków forum. W kacie ława która lubi ciszę na 30 osób zaciemniana. Tam będą siedzieć GM bo to Trade dead line i gracze idą na handel. Na samej górze lokalu stolik uroczysty z widokiem na wszystko dla Modow aby wszystko było pod kontrola. Tam niestety z powodów regulaminu alkoholu nie może być. A tak na serio to wszyscy maja moje gorące zaproszenie niezależnie od stażu na forum ulubionego klubu czy funkcji Im więcej osób tym lepiej. Z powodów Rodzinnych Ely niestety nie dotrze z Poznania ale pozostałych Modow serdecznie zapraszam. Przecież nie ma żadnych podziałów. Zero obaw. Pizdrawiam i znikam. Wiem, że literówka ale jebłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 HAKIERSTWO NA FORUM! ... zobacz co ja zacytowałem, a co Ty wdzisz, użył kodu, który powoduje, że dane osoby widzą inny tekst niż jest w poście Sorry LBS - musiałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeff Hanneman Opublikowano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 (...) moja mama twierdzi, że całkiem dobrze mnie wychowała i to jej zdanie jest dla mnie najważniejsze, na forum piszę w takim tonie jakbym rozmawiał z kumplami i nie widzę w tym nic złego, natomiast jak komuś to przeszkadza, to trudno, ja już nie szukam tu kolegów, bo ciulowo na tym wychodzę W sumie śniegu jak na lekarstwo, więc może stąd takie klimaty na smutne commingouty...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 24 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Nawet jakby ktoś umierał na raka i przed śmiercią chciał obejrzeć mecz w Garden to prędzej Dolan by mu cokolwiek zapierdolił (bo przecież nie będzie mu potrzebne) niż dał darmowy bilet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 25 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2018 Czy NYK nie powinni sie zastanowic nad uderzeniem po AD? Davis jest potrzebny w Knicks jak świni siodło.,Tutaj przede wszystkim brakuje rozgrywającego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 27 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Ja tylko chciałem dorzucić, że jak oglądałem mecz z Dallas, to był to mój pierwszy mecz Denver od pierwszych dni sezonu (prawie 2 miesiące) i rzuciło mi się w oczy, że Jokic jest mega spasiony (w sensie bardziej niż zwykle) i wygląda jak świnia do ubicia - o ile więc mnie pamięć i oczy nie zawodzą, to kolega jakimś cudem tak się dojebał w trakcie sezonu. Już mniejsza o ten brzuch, bo czasem się zdarza nawet u skinny-fat typów, ale barki i ręce to on ma jak polski Wiesiek co zdjął koszulę (z krótkim rękawem) na weselu i cały czerwony na ryju tańczy w samym wifebeaterze. Co do tematu klubu, tamtejszych dietetyków, etc., klub NBA to nie jest zgrupowanie radzieckich lekkoatletów U-18, którzy są borderline niewolnikami i jak zawodnik o takiej pozycji chce wpierdalać ile wlezie, to klub ma ograniczone pole manewru. Mogą błagać i z płaczem trzymać go za nogę, kiedy dopycha sobie podstawą dłoni dwunasty kawałek Pepperoni, wytyczyć mu jakiś plan albo przedział wagowy i dawać jakieś kary finansowe, ale ostatecznie jak zawodnik ma wyjebane to raczej mają związane ręce, no bo co zrobią? Nic nie zrobią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 oznacza, czemu miałoby nie? przy czym się upierasz to tak, jakbym zapytał jaką FG% miał Kobe w finałach 2010 (odpowiednik naszego "w tym sezonie"). Rappar, Chyrty, BMF oraz Czikson odpowiedzieliby, że 40,5%. z kolei ty, Koelner, Fluber i Karl, że 25%, bo przecież w G7 zrobił 6/24. a nie, sorry, Fluber to by krzyknął, iż Denerys leciała na smoku, bo przecież użycie słowa "sezon" w gadce o NBA wyraźnie wskazuje na seriale telewizyjne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Chyba najlepszym rankingiem by było zestawienie 3 parametrów :#1 % wypełnienia hali, średnia z 20 lat.,#2 Win percentage średnia z 20 sezonów.,#3 cena najtańszego biletu(nie średnia cena, bo jak VIP courtside w Cleveland kosztuje 14 tysięcy a zwykły bilet dwa dolary to średnia wyjdzie 7 tysięcy) I tacy ludzie wypowiadają się na temat statystyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 *Melowatość zwana również "współczynnikiem melo" - wartość mianownika niewidocznego w oficjalnych statystykach zawodników. Przez wiele lat próbowano rozwiazać zagadkę zawartą w pytaniu "dlaczego wysokie osiągnięcia statystyczne określonych zawodników nie zawsze przekładają się na sukcesy ich drużyn". W roku po wielu analizach 2023 znaleziono ukryty skil opisywany przez pozostałe 7 wymiarów z 11 istniejących w teorii strun. Wartosc mianownika najczęściej jest niewiele większa niż 1, ale np. dla Rusela Westbrooka osiąga 2. Teoretycznie może przyjmować wartości bliskie nieskończoności. W wyjątkowych przypadkach (przypadek Carmelo Anthonego - stąd nazwa) przyjmuje wartości ujemne, co przy obliczaniu rzeczywistych statystyk daje wartości ujemne punktów, asyst, zbiórek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 w sumie wiekszosc postow uzytkownika Milin to jest lapu capu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. karpik Opublikowano 5 Stycznia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Ty jeszcze nie wiesz jak potrafie dorzucic do pieca i jak nie chcesz odejsc z tej gry z placzem to lepiej sie o to nie pros, ok? BeGM to gra tylko dla prawdziwych twardzieli! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 On "Durantem" rzutowo raczej nigdy nie zostanie jak i dominatorem jak LBJ i nie wiem skąd te oczekiwania . On jest raczej graczem z potencjałem pomiędzy Durantem, a Giannisem Nie zrozumiałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 (edytowane) Walton Władca Pierścieni. Myślał że wyskoczy na dwie wieże i zaora Wolves. Pozostaje nam czekać na część trzecią czyli powrót króla. Bez tego nic dalej nie ruszy. Walton out. trzeba przyznać, że to mu akurat wyszło ;] Edytowane 6 Stycznia 2019 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi