Skocz do zawartości

Lakers 23/24

Kubbas

Rekomendowane odpowiedzi

9 minut temu, rw30 napisał:

TG strona 265 z rana jak śmietana!

Ale mnie wkurzał ten gościu co wrzucał wyniki tak późno. Ja musiałem już wyjść do szkoły i do 15 żyłem w niepewności co do wyników. Ale czasami na telegazecie jakiegoś austriackiego kanału na którym pokazywali widoczki gór z jodłowaniem przygrywającym w tle dawali wyniki wcześniej 😀

5 godzin temu, lorak napisał:

mi trudno uwierzyć, że telegazeta jeszcze istnieje i ja czytasz. chciałbym poznać historię, która za tym stoi ; )

Historia jest prosta. Nie miałem telefonu pod ręką a chciałem sprawdzić wynik superpucharu Polski, więc odpaliłem Telegazetę i się natknąłem na news o LBJ-u. Strona 265 nadal też bywa przeze mnie przeglądana.

6 godzin temu, Pepis21 napisał:

Historia jest prosta. Nie miałem telefonu pod ręką a chciałem sprawdzić wynik superpucharu Polski, więc odpaliłem Telegazetę i się natknąłem na news o LBJ-u. Strona 265 nadal też bywa przeze mnie przeglądana.

oldschoolowy z Ciebie gość, szacun . Ew. następnym razem możesz poczekać dzień i pójść do kiosku po gazetę.

• 3 tygodnie później...

To ten moment gdzie ludzie będą mieli takie ,,ło, ale wysoki kontrakt", gdy to tak naprawdę nowy-normalny kontrakt, i za jakiś czas każdy przywyknie, nie?

Buss chyba potwierdziła zastrzeżony jersey LeBrona jakiś czas temu, oczywista formalność, ale i tak miło. 

4 godziny temu, BMF napisał(a):

To ten moment gdzie ludzie będą mieli takie ,,ło, ale wysoki kontrakt", gdy to tak naprawdę nowy-normalny kontrakt, i za jakiś czas każdy przywyknie, nie?

Spokojnie, narazie możesz być pierwszy.😉 Skoro ogromny kontrakt Jaylena przeszedł tutaj bez jakiegoś większego echa(a to przecież sezon ogórkowy gdzie kompletnie nic się nie dzieje) to ja mam akurat wrażenie, że już się na tyle przyzwyczailiśmy do cyklicznego skoku tych ogromnych sum, że zwyczajnie je akceptujemy i już mało komu chce się jeszcze na ten temat dłużej rozwodzić.

U Davisa wiadomo - kwestie zdrowotne są nieodłącznym znakiem zapytania, bo on nawet jak już mniej pauzuje to zdarza mu się akurat pechowo wypaść w trudnym dla klubu momencie. Do tego częste odpuszczanie btb, coraz większy już i tak spory przebieg w lidze - to też nie będzie sprzyjało pod kątem utrzymania w pełni zdrowia ale co tam i tak musiał tę kasę dostać i tak. W zeszłym sezonie wyglądał w sumie z grubsza tak jak powinien, więc jakby nie patrzeć zapracował sobie na to. Pytanie brzmi jak często da radę to jeszcze powtórzyć?

10 godzin temu, BMF napisał(a):

Buss chyba potwierdziła zastrzeżony jersey LeBrona jakiś czas temu, oczywista formalność, ale i tak miło. 

Akurat dla tak dużego rynku lepszy byłby capspace.

• 2 tygodnie później...