Camelus Opublikowano 11 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2023 3 godziny temu, josephnba napisał(a): Duncan też robił po 25mpg? Wiadomo, że robił więcej - ale też nie był takim szczypiorem jak VW, trochę inna budowa jednak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 11 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2023 Godzinę temu, josephnba napisał(a): 45? Czemu tak malo? Aż taki Red flag w nim widzisz? Red Flag to Pop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 11 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2023 Godzinę temu, josephnba napisał(a): 45? Czemu tak malo? Aż taki Red flag w nim widzisz? Myślę, że będą na niego chuchać i dmuchać i byle kontuzja będzie przeciągana. Chyba, że zależy mu/im na nagrodzie rookie to wtedy chyba 65 spotkań trzeba rozegrać jak we wszystkich nagrodach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 11 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2023 6 minut temu, Tecu napisał(a): Myślę, że będą na niego chuchać i dmuchać i byle kontuzja będzie przeciągana. Chyba, że zależy mu/im na nagrodzie rookie to wtedy chyba 65 spotkań trzeba rozegrać jak we wszystkich nagrodach? Z jednej strony rozumiem z drugiej nie po to bierzesz największy talent dekady żeby go trzymać pod pazuchą Choć prawdą jest, że w tej chwili i ja nie widzę go w 39mpg pojedynkach w każdym meczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2023 Przede wszystkim Draft 24 jest dosyć ciekawy w ostatnia brakująca pozycje w spurs. PG. Pożyjemy zobaczymy ale fajnie mieć jeszcze jeden top 8 wybór. To się spina z ostrożnym wejściem VW w grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 11 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2023 30 minut temu, ignazz napisał(a): Przede wszystkim Draft 24 jest dosyć ciekawy w ostatnia brakująca pozycje w spurs. PG. Pożyjemy zobaczymy ale fajnie mieć jeszcze jeden top 8 wybór. To się spina z ostrożnym wejściem VW w grę Ale 45 spotkań? Jedynka w drafcie? No średnio się spina wg mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camelus Opublikowano 11 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2023 2 minuty temu, josephnba napisał(a): Ale 45 spotkań? Jedynka w drafcie? No średnio się spina wg mnie To się zgadzam, ale to są Spurs i Pop - nie zdziwiłbym się gdyby poświęcili ten sezon (bilans, ROTY i inne takie) na rzecz długofalowych korzyści - vide wspomniany przez @ignazz draft 24. Ale ja też się zgadzam, że sztuczne ograniczanie trochę nie ma sensu z punktu widzenia przeciętnego kibica. Natomiast rzeczywistość się pewnie rozminie z tym co chcieliby fani tu i teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 11 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2023 (edytowane) Odnośnie Jeremiego. Końcówkę sezonu pauzował bo bolało go kolano, ligę letnią opuścił bo coś tam, reprezentacją tak samo, teraz opuścił ten wewnętrzny sparing i pierwszy mecz przedsezonowy z powodu ogólnego bólu. Szczerze, nie wiem czy macie tak samo jak ja, ale mnie zaczyna to niepokoić. Miał być Rodman, a mi tu zaczyna zalatywać Leonardem. Jeśli chodzi o Victora, myślę, że 20pkt.10zb.2bl da radę wykręcić, wątpię jednak żeby rozegrał więcej jak 70 spotkań. Edytowane 11 Października 2023 przez Thomas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 11 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2023 24 minuty temu, Camelus napisał(a): To się zgadzam, ale to są Spurs i Pop - nie zdziwiłbym się gdyby poświęcili ten sezon (bilans, ROTY i inne takie) na rzecz długofalowych korzyści - vide wspomniany przez @ignazz draft 24. Ale ja też się zgadzam, że sztuczne ograniczanie trochę nie ma sensu z punktu widzenia przeciętnego kibica. Natomiast rzeczywistość się pewnie rozminie z tym co chcieliby fani tu i teraz. Zważywszy na świeżo wprowadzone zasady dotyczące load management które w sumie zaczęło się u Popa, nie wiem czy Liga pozwoli swojemu najgoretszemu produktowi siedzieć w dresach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny Opublikowano 11 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2023 Liga będzie codziennie wysyłać eski do Popa czy z Viktorem wszystko git, czy nie ma kaszlu, czy nosi czapkę i czy zjadł porządne śniadanie. Ostatnie czego im (nam?) trzeba to drugi Zion (tak z ostatnich lat), czyli zachwyty przez 20 meczów w sezonie i cała reszta gdybanie co by było. Przy czym rozpad VW byłby pewnie dużo bardziej drastyczny, jak na wysokiego przystało. Ergo będą load managmentować ile będzie trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 11 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2023 Za dobry będzie Wembanyama na taką kombinację alpejską, tu pytanie brzmi czy będzie miał impakt allstara jako rookie, a nie, czy dostanie więcej niż 25mpg. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2023 W dniu 4.10.2023 o 23:27, NieMy napisał(a): dwa słowa Lou Williams To chyba najbardziej błędna opinia o koszykówce jaką widziałem na tym forum A czytałem posty ctulhu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2023 12 minut temu, RappaR napisał(a): To chyba najbardziej błędna opinia o koszykówce jaką widziałem na tym forum A czytałem posty ctulhu Jak to czytałem to zaniemówiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NieMy Opublikowano 11 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2023 43 minuty temu, RappaR napisał(a): To chyba najbardziej błędna opinia o koszykówce jaką widziałem na tym forum xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 12 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 https://x.com/teamyoufirst/status/1712204284429738001?s=46&t=9MAJO7nlADTX8sv_cZWzXQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 Krok do przodu. Sochan na PG i Victor 23/4/4/3 w 23 minuty. @karpik w tle swietny Devin 6 za trzy w 9 rzutów podbite 3 asystami i jako wsparcie - 21 punktów do bólu efektywne w 22 minuty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 14 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 w LoLu to już by wychodził b patch, aby znerfić Victora, a tu.. no cóż, czeka nas niesamowity sezon oraz kolejne lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 (edytowane) z tymi trójkami co nie wpadły aby nie koloryzować Co zaskakuje mnie w dalszym stopniu umiejętności gry na koźle jako SG w tej akcji z 3Q (pierwsza akcja ) blok z pomocy będąc za plecami swojego kumpla z drużyny co tez blokował (1H) wsad z zasięgiem poza restricted zone ( półkole ) 8m w 3Q Powtarzalność tych akcji po piwocie lub zatrzymaniu na linii osobistych z 100% skutecznością ustawienie gdy podwojony VW oddaje do ścinającego Sochana. To trudno będzie bronić z pomocy bo JS ma swój wzrost i szybkość. Wyglada na to z VW już widzi skąd on jest skuteczny i szybko się uczy. Zapewne w pierwszym sezonie widoczne będą braki i np brak gry więcej o tablice pod czystym 45* ale nie można mieć wszystkiego On swoją tylko obecnością i zasięgiem będzie wymuszał rezygnacje z rzutów u przeciwników bo złapać może flowtera nawet z drugiej linii obrony co jest chore No i ma fajna parabole rzutu. Jak będzie dzień konia z trafianiem 5-6 trójek to szybko zobaczymy 30 point gamę Gra Sochana bardzo mnie cieszy Biega w korytarzach jak weteran. Edytowane 14 Października 2023 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 14 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 (edytowane) Koleś z takim wzrostem oddający rzuty po koźle z odchylenia Weź to zablokuj! Nad trójką musi popracować. Rzut wygląda jakoś dziwacznie Edytowane 14 Października 2023 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 Wemby 15/18 za dwa i 11/11 z pomalowanego w obu pre. Zobaczymy jak to się ułoży w grach z pełnym składem w grach dla dużych chłopców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi