shadowy86 Opublikowano 28 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 Temat na finały był mój, liczę, że po zwycięstwie Bostonu admini go przywrócą, a typo co założył temat finały Nuggets-Miami prześle mi czekoladki i bukiet kwiatów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Scott Opublikowano 28 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 Nie no, imo presji na Butlerze nie będzie nawet w połowie takiej jaką mieli Curry, KD, o LBJ nie wspominając. W internecie dalej jest sporo komentarzy po tym meczu, że wielki Himmy Butler specjalnie doprowadził do G7, żeby się zemścić za zeszły rok (XD). Cała ta legenda związana z nim - najbardziej clutch player w lidze, najbardziej tough guy w lidze, playoff Jimmy + ta cała pajacerka z szyderczym śmiechem po przegraniu G4 - ciekaw jestem reakcji, jeśli to faktycznie przejebią w poniedziałek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 28 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 (edytowane) o cie chooj, Derek White! ciekawa rzecz, rok temu jednym z powodów porażki w finale było to, że Grant Williams był 7 zawodnikiem w rotacji, a on w kosza to gra niewiele lepiej niż ja, jest tylko trochę wyższy i sporo mocniejszy. Stevens sobie pomyślał 'ściągnę jakichś chłopaków na ławę których nie można notorycznie odpuszczać w ataku', załatwił Gallo & Malcolmo, ale koniec końców wyszło tak, że 7 zawodnikiem jest znowu Grant Williams i jak wchodzi na boisko to wszyscy go majo w dupie. Słabo wygląda każdy moment jak on jest na boisku. Edytowane 28 Maja 2023 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 28 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 3 godziny temu, LAF napisał: Nie No @ely3 a co to zmieni ? Jak by było mniej to pewnie Smart oddałby szybciej rzut i tyle. Takie gdybanie nie ma sensu.Mógł Duncan trafić te dwie piłki meczowe co miał to by nie było tego wątku. A jakby była jedna sekunda to by Smart pewnie ten rzut oddał zanim by zegar ruszył i White i tak by zdążył dobić Ten Bam Adebayo to legendarna pizda, dwa poziomy wyżej niż Anthony Davis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 28 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 Tak tylko wkleje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 28 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 5 godzin temu, ely3 napisał: A nie macie wrażenia ,ze przekręcili Heat tym cofaniem zegara. Bo cofnęli na 3 sekundy ale między Bogiem a prawdą to nie mam pojęcia czemu Powinno być 2,8 a tym samym White już by dobijał po czasie Śmieszą mnie taki wyliczenia. to miało gówno z dobitka wspólnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 28 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 Generalnie nawet jak Heat to upierdola, to bedzie fail w stylu tych przegranych finałów LeBrona ... finałów, w których z takim zespolem nei ma prawa sie znaleźć. Boston overall ma w c*** wiecej talentu , ale są sk****synsko chimeryczni. Nie iwem z czego to wynika. Natomiaast k**** jak ta ekipe całkiem mimo wszystko lubie... to sędziowania nie trawie k**** wybitnie. Gdzies widzialem grafike, że w serii z Sixers sędziowie mylili się na rzecz Celtics overall jakies 3-4x częsciej *byly dokladne liczby , ale na telefonie nie moglem wrzucic, a potem gdzies przepadlo. Dzisiaj znowu jakies dziwne cofanki zegara (choc to w momencie, gdy nie bylo pewne, że Jimmy trafi 3), ale też ten faul na Jaylenie Brownie, ktorego nie było. Zawsze jakos tak sie dziwnie robi, że ściany pomagaja zielonym. Niebywale wkurwiajace. A co do mojej wypowiedzi -mowilem o wykurwistym Butelrze w koncowce - mial c***owy mecz, a ostatnie akcje wlasciwie samodzielnie poszedl na ostro i zabraklo ulamka sekundy do finałów. G7 bedzie loteria, choc ja stawiam mimo wszystko na C's - przed swoja publika, ze swoimi sędziami dojada do finału. No i moze i dobrze, bo mimo chmiery jednak mam wrażenie, że beda potrafili zrobic z Nuggets lepsze szoł, a ten szybki, atletyczny roster Jokerowi niekoniecznie musi leżeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 28 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sHHeba Opublikowano 28 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 jak awansują do finału Celtics mają szansę wyrównać lub przebić rekord elimination games per season, żeby było śmiesznie to rekord ten należy do ...... Denver: 7 meczów - ostatni przegany z Lakers ( bańka 2020) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. rw30 Opublikowano 28 Maja 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 44 minuty temu, ptak napisał: Tak tylko wkleje Proszę już o odblokowanie mojego postu o finalach MIA DEN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 28 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 Godzinę temu, rw30 napisał: Proszę już o odblokowanie mojego postu o finalach MIA DEN I komu to przeszkadzało, białe jest czarne a czarne jest białe jak to mówią i karawana jedzie dalej. 3:3 się zachciało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 28 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 No i to są emocje a nie sweep z Nuggets! Dawno nie oglądałem tak zaciętej serii Heat się posypali i szczerze to nie są faworytem w g.7 Choć im pozycja faworyta nie służy więc kto wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 28 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 Godzinę temu, julekstep napisał: Nie dość że wykonanie mema koszmarne to jeszcze przypomnij sobie który zawodnik Heat w ostatnich minutach odrabiał straty, dał im prowadzenie i przede wszystkim odpowiedz mi czy którykolwiek inny gracz Miami punktował w końcówce? Leżeć powinien tam Robinson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 28 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 4 godziny temu, marceli73 napisał: Śmieszą mnie taki wyliczenia. to miało gówno z dobitka wspólnego. Ma bardzo dużo bo byłaby po czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 28 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 3 minuty temu, josephnba napisał: Leżeć powinien tam Robinson Zdecydowanie Bam Adebayo. Robinson trafił kilka ważnych trójek jeszcze nawet w 4Q, które trzymały Heat w grze a te pudła to się zdążają nawet najlepszym shooterom i Curry ma trochę takich na koncie w podobnych okolicznościach. Bam za to znowu wyglądał słabiutko przez praktycznie cały mecz i w przeciwieństwie do Butlera z 4Q nie miał jakiegoś zrywu ani razu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 4 minuty temu, josephnba napisał: Nie dość że wykonanie mema koszmarne to jeszcze przypomnij sobie który zawodnik Heat w ostatnich minutach odrabiał straty, dał im prowadzenie i przede wszystkim odpowiedz mi czy którykolwiek inny gracz Miami punktował w końcówce? Leżeć powinien tam Robinson Mecz trwa 48 minut W trakcie tych 48 minut Robinson zrobil z grubsza swoje za to 'syn Zordana' zrobil z grubsza kupe. No zabawnie beda wygladaly te wszystkie taunty z (glownie) game 3 i ta narracja o tough guyu Jimmym 'freaking' Butlerze jak game7 wdupia (zeby nie bylo - jako fan Joka wole Heat w finale bo to duzo lepszy maczap dla Baryl). Az przypomina sie sytuacja z Morriskiem jak Butler zaczal byc gangsterem akurat wtedy jak pojawila sie juz ochrona a Jok poszedl na wyjebaniu sobie posiedziec na lawce. Mocne KG vibes! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 28 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 2 minuty temu, ely3 napisał: Ma bardzo dużo bo byłaby po czasie Mniej czasu to inna koncepcja akcji a wtedy nikt nie wie co by było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 28 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 37 minut temu, vero1897 napisał: Zdecydowanie Bam Adebayo. Robinson trafił kilka ważnych trójek jeszcze nawet w 4Q, które trzymały Heat w grze a te pudła to się zdążają nawet najlepszym shooterom i Curry ma trochę takich na koncie w podobnych okolicznościach. Bam za to znowu wyglądał słabiutko przez praktycznie cały mecz i w przeciwieństwie do Butlera z 4Q nie miał jakiegoś zrywu ani razu. Miałem na myśli ostatnią minutę. Dancan spudłował dwa open looki zza łuku plus dał się ograc na swichu jak młody Jokic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi