Skocz do zawartości

[FBX] FBX#1 - Sezon 2023/24

Roger

Rekomendowane odpowiedzi

Takie małe zadanie matematyczne dla Ciebie @Roger ;)

GeDDo miał na zakończenie sezonu $140. Wydał w trakcie off-seasonu $30 na jeden transfer, a następnie drugie tyle na drugi transfer. Przed wystartowaniem ligi, otrzymał $100 extra od komisza ligi. Ile będzie miał $ do wydania po wystartowaniu ligi?

A ) $80

B ) $180

C ) nie mam k**** bladego pojęcia

:)

I poproszę o dodanie Leonadra Millera do składu. Bo kasę zajebałeś, a gracza nie dodałeś ;) 

Edytowane przez GeDDo

2 godziny temu, GeDDo napisał(a):

GeDDo miał na zakończenie sezonu $140. Wydał w trakcie off-seasonu $30 na jeden transfer, a następnie drugie tyle na drugi transfer. Przed wystartowaniem ligi, otrzymał $100 extra od komisza ligi. Ile będzie miał $ do wydania po wystartowaniu ligi?

A ) $80

B ) $180

I poproszę o dodanie Leonadra Millera do składu. Bo kasę zajebałeś, a gracza nie dodałeś ;) 

Pretensje do @wiLQ, który to wprowadzał 😁

3 godziny temu, GeDDo napisał(a):

A ) $80

B ) $180

To nie jest blad liczenia, a wprowadzania danych na szybko... bo w przeciwienstwie do Was zamiast psioczyc codziennie kiedy zaczynamy to pomoglem bysmy wczesniej ruszyli.

3 godziny temu, GeDDo napisał(a):

48 minut temu, Roger napisał(a):

Leonarda Millera nie ma w 1 poscie watku... 😜

5 godzin temu, Roger napisał(a):

To Ty odpowiadasz za ewentualne błędy swojego podwładnego, jako jego przełożony ;)

4 godziny temu, wiLQ napisał(a):

To nie jest blad liczenia, a wprowadzania danych na szybko... bo w przeciwienstwie do Was zamiast psioczyc codziennie kiedy zaczynamy to pomoglem bysmy wczesniej ruszyli.

Przecież co roku płaczesz, że nie ma co się śpieszyć ze startem ligi, czasu i tak jest dużo. Zmieniłeś zdanie? ;)

PS. Jak coś, to nie mam pretensji. Po prostu sprawdziłem czy wszystko się u mnie zgadza, a ewentualne błędy zostały skorygowane. 

5 godzin temu, GeDDo napisał(a):

Przecież co roku płaczesz, że nie ma co się śpieszyć ze startem ligi, czasu i tak jest dużo. Zmieniłeś zdanie? ;)

Nie, wciaz uwazam, ze za szybko pedzimy z draftem bez powodu, ale w tym przypadku draft sie juz dawno skonczyl.

5 godzin temu, GeDDo napisał(a):

PS. Jak coś, to nie mam pretensji. Po prostu sprawdziłem czy wszystko się u mnie zgadza, a ewentualne błędy zostały skorygowane. 

Otoz to.

I ruszylismy!

@lorak sypnal kasa za 2 guardow, a najwyzsza kwota poszla za Micica - 204$!

U mnie udalo sie zgarnac lawkowe 2 cele, w sumie bez zadnej konkurencji.

Najciekawsza walka byla o Schrodera bo az 6 GMow sie ustawilo.

Sporo jeszcze fajnych ziutkow zostalo, ale to jest ten moment gdy 13 slotow wydaje sie za malo by wszystkich kisic...

• Roger zablokował(a) i odpiął/ęła ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.