Lu- Opublikowano 25 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2023 Z dziadkiem byłeś w Kanadzie? https://www.livemint.com/news/world/canadas-parliament-honours-a-man-who-fought-for-nazis-speaker-apologises-later-11695617235784.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Gratulujemy pierwszym dwom GMom, ktorzy nie ogarneli, ze jest max budzet waiverowy W nagrode stracili bezsensownie odpowiednio 51 i 49$. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Coś tam było że można ileś tej kasy uzbierać max. - 300? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 (edytowane) Ma ktoś tabelkę ile cashu waiverowego zostało po zakończeniu sezonu 22/23? Teraz nie mogę tego sprawdzić na yahoo. Edytowane 26 Września 2023 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 27 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 Wystartowali my. Dzięki @wiLQ za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 27 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 (edytowane) Jak widzę niektore nazwiska na FA to tylko myślę nad tym, że to salary 460fp nie przystoi do realiów.. Edytowane 27 Września 2023 przez Mar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 27 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 (edytowane) Takie małe zadanie matematyczne dla Ciebie @Roger GeDDo miał na zakończenie sezonu $140. Wydał w trakcie off-seasonu $30 na jeden transfer, a następnie drugie tyle na drugi transfer. Przed wystartowaniem ligi, otrzymał $100 extra od komisza ligi. Ile będzie miał $ do wydania po wystartowaniu ligi? A ) $80 B ) $180 C ) nie mam k**** bladego pojęcia I poproszę o dodanie Leonadra Millera do składu. Bo kasę zajebałeś, a gracza nie dodałeś Edytowane 27 Września 2023 przez GeDDo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 27 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 Zajebiście, najlepszy gracz, na którego mogę sobie pozwolić to Luke Kornet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 27 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 2 godziny temu, GeDDo napisał(a): Takie małe zadanie matematyczne dla Ciebie @Roger GeDDo miał na zakończenie sezonu $140. Wydał w trakcie off-seasonu $30 na jeden transfer, a następnie drugie tyle na drugi transfer. Przed wystartowaniem ligi, otrzymał $100 extra od komisza ligi. Ile będzie miał $ do wydania po wystartowaniu ligi? A ) $80 B ) $180 C ) nie mam k**** bladego pojęcia I poproszę o dodanie Leonadra Millera do składu. Bo kasę zajebałeś, a gracza nie dodałeś Pretensje do @wiLQ, który to wprowadzał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 27 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 3 godziny temu, GeDDo napisał(a): Takie małe zadanie matematyczne dla Ciebie @Roger GeDDo miał na zakończenie sezonu $140. Wydał w trakcie off-seasonu $30 na jeden transfer, a następnie drugie tyle na drugi transfer. Przed wystartowaniem ligi, otrzymał $100 extra od komisza ligi. Ile będzie miał $ do wydania po wystartowaniu ligi? A ) $80 B ) $180 C ) nie mam k**** bladego pojęcia To nie jest blad liczenia, a wprowadzania danych na szybko... bo w przeciwienstwie do Was zamiast psioczyc codziennie kiedy zaczynamy to pomoglem bysmy wczesniej ruszyli. 3 godziny temu, GeDDo napisał(a): I poproszę o dodanie Leonadra Millera do składu. Bo kasę zajebałeś, a gracza nie dodałeś 48 minut temu, Roger napisał(a): Pretensje do @wiLQ, który to wprowadzał Leonarda Millera nie ma w 1 poscie watku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 5 godzin temu, Roger napisał(a): Pretensje do @wiLQ, który to wprowadzał To Ty odpowiadasz za ewentualne błędy swojego podwładnego, jako jego przełożony 4 godziny temu, wiLQ napisał(a): To nie jest blad liczenia, a wprowadzania danych na szybko... bo w przeciwienstwie do Was zamiast psioczyc codziennie kiedy zaczynamy to pomoglem bysmy wczesniej ruszyli. Przecież co roku płaczesz, że nie ma co się śpieszyć ze startem ligi, czasu i tak jest dużo. Zmieniłeś zdanie? PS. Jak coś, to nie mam pretensji. Po prostu sprawdziłem czy wszystko się u mnie zgadza, a ewentualne błędy zostały skorygowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 5 godzin temu, GeDDo napisał(a): Przecież co roku płaczesz, że nie ma co się śpieszyć ze startem ligi, czasu i tak jest dużo. Zmieniłeś zdanie? Nie, wciaz uwazam, ze za szybko pedzimy z draftem bez powodu, ale w tym przypadku draft sie juz dawno skonczyl. 5 godzin temu, GeDDo napisał(a): PS. Jak coś, to nie mam pretensji. Po prostu sprawdziłem czy wszystko się u mnie zgadza, a ewentualne błędy zostały skorygowane. Otoz to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 U mnie brakuje 50$. Po sezonie miałem 72$, teraz mam 172$, ale dostałem jeszcze 20$ od Piotrka i 30$ od GeDDo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 I tak przepierdolisz na bol bola - nie zawracaj dupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 Spierdalaj (240p).mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 W temacie korekt to jeszcze nie zgadzaja sie nazwy dwoch przejetych druzyn, ale to sami zainteresowani moga zmienic w "Edit Team Info". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 30 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 Oddam parę Herro+Klay za kogoś pod kosz. Oferty można składać już na yahoo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 30 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 I ruszylismy! @lorak sypnal kasa za 2 guardow, a najwyzsza kwota poszla za Micica - 204$! U mnie udalo sie zgarnac lawkowe 2 cele, w sumie bez zadnej konkurencji. Najciekawsza walka byla o Schrodera bo az 6 GMow sie ustawilo. Sporo jeszcze fajnych ziutkow zostalo, ale to jest ten moment gdy 13 slotow wydaje sie za malo by wszystkich kisic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi