Wirakocza Opublikowano 12 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 Przepraszam ze nie odpisywalem na wiadomosci. Maile do spamu mi wrzucalo. Wieczorem sie odezwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 13 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 Skupie pick albo dwa do oddania Jonas Buddy Vanderbilt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 13 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 Day’Ron Sharpe za 20$ ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 13 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 Wira no do diaska wybrałeś jednego i olałeś sprawę a potem jakieś skandale że ja zamulam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 14 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 Masz za wysokie oczekiwania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 14 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 15 godzin temu, ai3 napisał(a): Skupie pick albo dwa mam #18, ale interesuje mnie future albo $$$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 14 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 To mnie zaskoczyliscie tym przebiegiem draftu... czyli teraz musze poczytac o Cason Wallace ;-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 14 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 Już mogłeś brać tego casona... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 14 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 Do Bulls - pick #18, a do Heat - pick 2024 Magic J. Granta sprzedam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 14 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 Jak ktoś chce zejść to mam kasę do oddania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 14 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 Mam #15. Jestem next. Jak ktoś chce za pick 2024 - dajcie znać. Jak ktoś chce za $ dajcie znać ile proponujecie. Decyzja jutro w połowie dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 14 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 W dniu 13.09.2023 o 20:25, bulek napisał(a): Wira no do diaska wybrałeś jednego i olałeś sprawę a potem jakieś skandale że ja zamulam! 12 godzin temu, ai3 napisał(a): Masz za wysokie oczekiwania Nawet nie wykorzystal przyslugujacych 48h, gdzie Wam sie tak spieszy? Do campow jeszcze tygodnie... 3 godziny temu, bulek napisał(a): Już mogłeś brać tego casona... Powaznie rozwazalem, ale wydaje mi sie, ze w fppg bedzie mial gorszy rookie sezon od Cama i na pewno wyzsza pensje o 5. Taki urok tego formatu, ze dla nas sa inne rzeczy wazne niz dla GMow w NBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 14 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 3 godziny temu, Mar napisał(a): Do Bulls - pick #18, a do Heat - pick 2024 Magic J. Granta sprzedam. Potwierdzam tzn pick nie J Granta ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 15 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2023 Pick 15 do Mara Pick 2024 od Mara do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 15 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2023 komus robi ten Vanderbilt z tym extension to zapraszam - cash / pick / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 15 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2023 2 godziny temu, PeWee napisał(a): Pick 15 do Mara Pick 2024 od Mara do mnie Potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 15 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2023 here goes my man , troche mi parowa opadla co do draft picku , sprzedam w/w ludków za sos i picki 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 16 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2023 Hield Valanciunas do Piotrkasuper za 70$ Jerami Grant od Mara do mnie za 35 $ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 16 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2023 2 minuty temu, ai3 napisał(a): Hield Valanciunas do Piotrkasuper za 70$ potwierdzam. Wywalam Basseya i Jalena Smitha. Gdyby ktoś chciał powymieniać to na handel: Capela, D. Russel, Portis, T. Harris, K. Huerter, S. Dinwiddie, Hield i Valanciunas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 16 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2023 9 minut temu, ai3 napisał(a): Hield Valanciunas do Piotrkasuper za 70$ Jerami Grant od Mara do mnie za 35 $ Potwierdzam. Jak kto chce Mamukelashviliego to za $ oddam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi