Skocz do zawartości

[FBX] FBX#3 - Sezon 2023/24

t_omko

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, t_omko napisał(a):

Nadrobiłem zaległości w kontroli składów, sorry za opóźnienie.
@tomekkolba @evitacre @blaugrana ban do 22.01.

Udało się przywrócić wyrzuconych przez Was zawodników.... za wyjątkiem Isaiaha Jacksona. 

Top3 grajków - ze średnich dostają bana 🙈

3 godziny temu, blaugrana napisał(a):

Ja kończę w tym sezonie, do następnego i gratulacje dla zwycięzcy :)

A weź przestań, jak nie ligę to ilość banów w tym sezonie wygrasz! Ja przegrywam i tu i tu :)

2 godziny temu, TryczekSzukarek napisał(a):

Top3 grajków - ze średnich dostają bana 🙈

Jak widać umiemy liczyć średnie nie na totalach :(

15 minut temu, Tecu napisał(a):

Jakiś słabiutki pick za 250$? Wolałbym ten cash tak szczerze mówiąc. A ogólnie to wolałbym tych graczy, bo pewnie można byłoby ich sprzedać każdego za taki pick.

Trzeba było coś zaproponować. Evi dał propozycję kilka dni temu i po pewnych negocjacjach ją przyjąłem. 

Godzinę temu, Sylvinho. napisał(a):

Trzeba było coś zaproponować. Evi dał propozycję kilka dni temu i po pewnych negocjacjach ją przyjąłem. 

Ale ja ich nie chciałem, tylko po prostu się dziwię, że słabiutki pick kosztował 250$. Można było też napisać do kilku, pewnie cena byłaby wyższa. To wszystko.

Godzinę temu, Tecu napisał(a):

Ale ja ich nie chciałem, tylko po prostu się dziwię, że słabiutki pick kosztował 250$. Można było też napisać do kilku, pewnie cena byłaby wyższa. To wszystko.

Dogadaliśmy się kilka dni wcześniej.  Trzeba było wcześniej reagować. 

6 godzin temu, t_omko napisał(a):

Było się śmiać?
Przypomnij się 25.01.

Faktycznie drogo @evitacre udało ci się sprzedać pick.

😂 to było raczej ubolewanie nad tym że 3 Twoich przeciwników wypada z fa na 2tyg. 

ale @evitacre i tak mimo to wszystkich przekręcił zamiast składać broń jak to zrobił @blaugrana - swoją drogą popatrz kto jakich grajków stracił w wyniku tego bana, fajnie pokazuje to ilu GM próbowało pobrać bitadze i TJD a ilu Twoich których straciłeś. 

15 godzin temu, Tecu napisał(a):

Ale ja nie reaguję na nic, tylko stwierdzam, że wg mnie 250$ to strasznie dużo jak na pick #19 lub #20. To wszystko.

Dla Ciebie strasznie dużo a dla połowy GM'ów cash nie ma znaczenia w tej grze, miał 300 więc 100 mu się i tak resetuje tak btw.

Inna sprawa bo mnie to wkurwia, może zanim napiszecie pick 19 czy 20 ktoś chociaż raczy się wysilić i sprawdzić fakty: ostatnie 3 moje sezony, Luką + inny superstar: picki to 12, 6, 16! BTW Kessler był pobierany z 20 bodajże.

6 godzin temu, TryczekSzukarek napisał(a):

ale @evitacre i tak mimo to wszystkich przekręcił zamiast składać broń jak to zrobił @blaugrana - swoją drogą popatrz kto jakich grajków stracił w wyniku tego bana, fajnie pokazuje to ilu GM próbowało pobrać bitadze i TJD a ilu Twoich których straciłeś.

no nie chciałem poddawać sezonu, wiec na "dole" popytałem, byłem pewny że @t_omko tych graczy zaatakuje bo siedział na keszyku. A z tego co widze to propsy i tak były po 50max. Zresztą mam swoje problemy z Luką i Joelem więc w c*** punktów tracę wiec mając jeszcze grającą 7 to już kompletnie nie byloby co zbierać. 

Inn sprawa, ze @blaugrana powienien nas rozjebać pomimo kontuzji. on ma 6 graczy robiących 390! to jest średnia 39 na 10 jak reszta robi 0, no k**** 4 kolesi robiących 20 i masz srednia 47 qwa. Ogarnij emocje to nas zaorasz stary :)

13 godzin temu, t_omko napisał(a):

Faktycznie drogo @evitacre udało ci się sprzedać pick.

tego nie wiem. wiem że nie rozumiem na c*** siedzisz na 280$ w takiej sytuacji ? Na Shai'a na FA czekasz ?

-----

Z innej beczki: czy tylko MNIE zastanawia wywalenie gracza z tego draftu numer 7 żeby pobrać Mike'a Muscalę, bedąc teamem na 15 miejscu ???

Edytowane przez evitacre

W dniu 19.01.2024 o 09:42, RonnieArtestics napisał(a):

@t_omko dasz radę zrobić update składów w najbliższym czasie?

pomogloby to w wysyłaniu ofert transferowych :) 

Lub nie możesz po prostu udostępnić arkusza, bo wiem ze tam na bieżąco raczej sprawdzasz salary. 

Składy na pierwszej stronie zaktualizowane

• Roger odpiął/ęła i zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.