Skocz do zawartości

2 runda na Wschodzie Celtics kontra 76ers

ptak

Kto wygra   

55 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto wygra

• Celtics 76 4-0
      3
    • Celtics 76 4-1
      11
    • Celtics 76 4-2
      20
    • Celtics 76 4-3
      6
    • Celtics 76 0-4
      1
    • Celtics 76 1-4
      1
    • Celtics 76 2-4
      7
    • Celtics 76 3-4
      6

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, Kily napisał:

According to the most recent ACS, the racial composition of Boston was:

• White: 52.11%
  • Black or African American: 24.2%
  • Asian: 9.82%
  • Two or more races: 7.25%
  • Other race: 6.26%
  • Native American: 0.31%
  • Native Hawaiian or Pacific Islander: 0.05%

Boston, Massachusetts Population 2023 https://worldpopulationreview.com/us-cities/boston-ma-population

Na Wiki podają Latynosów oddzielnie od białych i wtedy wychodzi jakieś 40%

lol

- Harden robiący casualowo 17ppg na 48ts% z Nets nagle robi 45-6 na 71 TS%, 42-8-9 na 85 TS% i 17-8-10 na 69 TS% z Celtics;

- Embiid po kontuzji kolana gra najlepszą serię w życiu z contenderem;

- Maxey robiący do tej pory 16ppg na 45ts% robi w kluczowym meczu na wyjeździe 30pts na 65TS%;

- nawet House Jr wskakuje do rotacji i daje dobre minuty;

- Rivers po raz pierwszy od 11 lat może awansować do finałów konferencji.

Tak na oko @rw30 sprzedał duszę @Tecu diabłu i mam nadzieję, że deal obejmował jednak coś więcej niż pierwsze pięć meczów serii z Celtics, bo inaczej to pierdolnie z przytupem znając losy Sixers/Embiida/Hardena w sumie też. 

Now or never dla Embiida i Hardena: 3-2 z Celtics, closeout game u siebie, słabi Celtics, potencjalnie HCA do końca playoffów. 

Żenujący występ rolesów Celtics, ojacie.

Edytowane przez BMF

25 minut temu, BMF napisał:

lol

- Harden robiący casualowo 17ppg na 48ts% z Nets nagle robi 45-6 na 71 TS%, 42-8-9 na 85 TS% i 17-8-10 na 69 TS% z Celtics;

- Maxey robiący do tej pory 16ppg na 45ts% robi w kluczowym meczu na wyjeździe 30pts na 65TS%;

Tak na oko @rw30 sprzedał duszę @Tecu diabłu i mam nadzieję, że deal obejmował jednak coś więcej niż pierwsze pięć meczów serii z Celtics, bo inaczej to pierdolnie z przytupem znając losy Sixers/Embiida/Hardena w sumie też. 

Now or never dla Embiida i Hardena: 3-2 z Celtics, closeout game u siebie, słabi Celtics, potencjalnie HCA do końca playoffów. 

No nie do końca. Po za Tatumem to nikogo nie można pochwalić. 

Słabo zagrali w meczu nr 1 (brak obrony) i 4 (kiepski rzut) tu było kombo.

Tak jak mówiłem w temacie Lakers

Podejrzane "mocne" drużyny powiązane ze sobą 

Boston Warriors Kings

Sixers świetnie zagrali w końcu każdy wie co robi w tej drużynie 

Oby tylko nikt nie zapomnial że od x lat kto ma Tuckera jest w grze o cała pulę 

I kto uratował ten sezon

1 godzinę temu, BMF napisał:

lol

Pytanie jest jedno haha

Czy Doc może to spierdolic???? 

Lepsze okazję potrafił 

brawo Sixers!

strach pomyśleć jaki byłby wynik serii gdyby Embiid nie musiał 6 tygodni pauzować ;)

liczę na nich, Doc nie spierdol tego, po prostu nic nie rób i będzie git

Sixers wygrywają tą serię głebią (vs najbardziej deep roster w lidze), a tyle się naczytałem, że mają c*** a nie wsparcie

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

53 minuty temu, Kubbas napisał:

Móc to on mógł już wielokrotnie, także może lepiej nie zapeszać i o tym nie pisać, bo nie takie rzeczy spierdolił 😉

Choć na razie mi nawet imponuje rotacją, spokojem (oprócz gamę 4).

29 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał:

Sixers wygrywają tą serię głebią (vs najbardziej deep roster w lidze), a tyle się naczytałem, że mają c*** a nie wsparcie

Nie no, kibice Phili nie są tacy źli, gdzie czytałeś , że są słabym wsparciem? 😉

6 minut temu, MarcusCamby napisał:

Ciasno się zrobiło, ale jednak u większości buków najmniej płacą za mistrzostwo Nuggets. 

zero zaskoczenia, pomimo faktu, że Nuggets mają HCA do końca PO, a u siebie są 6-0

a przepraszam, najmniej, ide drugą kawę zrobić

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

Rzeczy som łatwiejsze jak cały zespół dojeżdża...

Pojebana ta seria, Harden G2 i G3 moglby nie grac i bylaby pewnie wieksza szansa na W.

G1 wygrał w pojedynkę, G4 niezłe, ale koncówka fatalna, ale jakos wpadało. Dzisiaj Harden w roli profesora, bez duzych liczb, ale mogl oddać rzuty innym ludziom. W koncu Maxey zagrał na poziomie, którego mozna było od niego oczekiwać przynajmniej od czasu do czasu. Embiid z zupełnie inną energią. Znakomite inside presendce w obronie. 4 blk i ewidentnie  Celtom nie chcialo sie wjeżdżać. Do tego piekny chasedown block na Brownie po stracie i potem wymuszenie  faulu po drugiej stronie w kolejnej akcji. Hustle, ktorego nei bylo a mieli je Celci do tej pory.

Gdyby nie to że to Sixers, gdyby nie to że to Sixers-Celtics i gdyby nie to że Doc i Harden to w sumie możnaby swietować  pierwszy awans do ECF. 
Ale że w/w to nie zdziwi mnie i 4-3 w drugą strone w żaden sposob. Natomiast jeśli Sixers wyjdą na następne spotkanie z takim nastawieniem i energią, jak Tucker nakrzyczy odpowiednio na Joela i Hardena przed G6 to mamy szansę to wziąc. 

Kto by k**** pomyslal jak trwonilismy przewagę i wygladalismy fatalnie w poprzedniej koncowce? 

39 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał:

myślałem, że liczą się seedy, nie jestem przyzwyczajony zbytnio do takiej sytuacji ;)

Zawsze liczył się biland między konferencjami. Trochę było zamieszania kiedyś z dywizjami bo tam zwycięzba miał HCa nawet przy groszym bilansie, Więc ten kto wygra serię Boston-Fila ma HCA w potencjalnym finale... 

Edytowane przez ely3

Bez bicia przyznaję, że po sprawdzeniu wyniku jestem w lekkim szoku. Odpuściłem sobie oglądanie meczu, bo uznałem, że po takiej porażce Celtics wyjdą naładowani i żądni rewanżu, a tu w zasadzie blowout przed własną publicznością i za chwilę mecz o wszystko na wrogim terenie. Jeżeli Celtics to wyrwą i doprowadzą do G7, to będę równie zaskoczony jak dzisiaj po obejrzeniu skrótu :)