Jendras Opublikowano 19 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Warriors i bez Curry'ego powinni wejść. Easy money. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 20 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 DF - napisałem, że ogórki się nie liczą. I nie mam zamiaru zrywać zakładu z byle powodu, kto się ze mną zakładał ten wie, że dotrzymuję słowa i się nie wycofuje z byle powodu. Tomek i inni - w ten zakład wchodzę tylko z kore bo jest ryzykowny i to jest właściwie hazard dotyczący zdrowia Boguta i Currego. Jak będę miał inne propozycje zakładów to się tutaj ogłoszę przed sezonem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 karpik doszło thx potwierdzam legit partner w zakładach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 może zaśmiecam temat, ale z takim pytaniem uderza się do źródła ;] mianowicie, bukmacherzy - czy przed rs u buków stacjonarnych/internetowych, można obstawiać coś innego niż mistrza nba? chodzi mi o długoterminowe zakłady typu drużyna X wejdzie/nie wejdzie do PO... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Raczej nie. Grywam - z przerwami - wiele lat u booków, ale nigdy nie widziałem takich zakładów. Być może gdzieś to jest (w sumie to na takim tobecie można obstawiać nawet regionalne 4. ligi w polskiej piłce), ale u buków typu bwin, gamebookers, bet365, bettson, sportingbet, betathome, itd itp czegoś takiego nie uświadczysz... Max "zaawansowania" co widziałem to własnoręczne ustawianie handicapów czy już dość powszechne +/- pkt, zbiórek, asyst poszczególnych graczy. Tak czy siak powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Marathonbet, Pinnacle, 10bet, Tipico, sbobet, betcity. Jeśli nie tam to nigdzie. Najbardziej prawdopodobnie, że będzie takie coś w betcity, ale tam Polacy nie mogą się rejestrować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Luki czy z racji braku wzmocnień GSW nasz zakład uznajemy za ważny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 No to życzę miłego hejtowania Warriors Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Siema, komuś wiszę 100 we niech się odedzwie, i chyba ktoś mi wisi za Davisa nie prowadzącego w blokach, przypomnijcie sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Poczekaj aż sezon się skończy to osoba z którą wygrałem zakład również o 50 zł (Davis w klasyfikacji bloków) pośle kase do ciebie, jeden przelew mniej Kubbas- ja już wysłałem kasę Lukiemu dawno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 aaa ok, czyli finalnie wisze alojzemu, alojzy niedlugo jak ogarne konta bo mam troche zapierdol ostatnio w robocie to kaske dostaniesz nie dygaj, i sory za zwloke, bylem ostatnio niedostepny, zamknalem sie w sobie gdyz nie moglem kolejny raz ogladac jak ktos lebronowi dupsko ratuje sory musialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prorok89 Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Na forum praktycznie już każdy skreśłił Rose'a a według mnie całkowicie niesłusznie ;)Chętnie bym się z kimś założył o jakąś 100,że wróci dawny Derrick jeśli oczywiście zagra te 70 spotkań.Tylko nie wiem jakie staty miałby kręcić wtedy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Ale własnie problemem jest to, że wrócił ten dawny Derrick z tymi samymi wadami i bez nowych zalet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zaszalejmy. 100, że Lakers będą mieli gorszy bilans z Kobe, niż bez niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 U Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zaszalejmy. 100, że Lakers będą mieli gorszy bilans z Kobe, niż bez niego. Heh, też z chęcią wejdę w taki zakład gdyby rzesza Lakerfanów była chętna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 nawet Kubbas zwątpił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 nawet Kubbas zwątpił W końcu nadszedł ten dzień, że nawet fani Lakers przyznają, że Kobe jest canceem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 hue hue mialem wejsc w to po prostu dla zabawy, ale ogolnie nie widze jak ta druzyna w takim skladzie ma wygrywac, bez zadnych legit wysokich i z banda wesolych rzucajacych za 3 mlodzianow, na razie wszystko jest fajnie, ale przyjdzie moment jak wszystko stanie sie przewidywalne i zespol stanie a Kobe bedzie mial maly wplyw na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi