Baptizia Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 @airforce, okej czyli sie nei zalozymy ;] Oj, żebyś się nie przeliczył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 to jak ? jest zaklad ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 No to ja już nie wiem bo jeszcze jakiś czas temu wiadomościami zasypywał mnie 'samekontuzj'. Z kim mam się założyć w końcu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 chciales sie zalozyc ze mna najpierw. zawsze mozesz zalozyc sie dwa razy. wchodzisz czy nie ? jesli tak, to zaklad jest, tylko potwierdz. ja na OKC, ty na Miami, 100 zl dla zwyciezcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Boi się ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 chciales sie zalozyc ze mna najpierw. zawsze mozesz zalozyc sie dwa razy. wchodzisz czy nie ? jesli tak, to zaklad jest, tylko potwierdz. ja na OKC, ty na Miami, 100 zl dla zwyciezcy. Potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 @Bastillon Zakład poszedł, został rozstrzygnięty. Natomiast po Finałach próbuję się do Ciebie dobić, wysyłając wiadomości - niestety nie odpowiadasz na nie. To jak jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Miami nie będzie mistrzem o 100, i Suns over 28 (włącznie z 28) wins o 100, ktoś wchodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 A podasz swój typ na mistrza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 lol, początkowo było "Lakers mistrzem o 100" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 lol, początkowo było "Lakers mistrzem o 100" Chyba poczuł, że wyobraźnia poniosła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Miami nie będzie mistrzem o 100, i Suns over 28 (włącznie z 28) wins o 100, ktoś wchodzi? tzn ty dajesz over na Suns tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Tak, założę się z kimś, że Suns jebną 28 winów, bo widziałem w temacie, że ktoś skazuję tą drużynę już na loterie W sumie ten zakład wziął się stąd, że nie podoba mi się nagonka na twoje posty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 to nas zbanuj wielki miszczu jednozdaniowcow lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 tzn loteria pewnie i będzie, ale jak słyszę, top3 czy top5 loterii to się pojawia uśmieszek na mojej twarzy przekonamy się w sezonie kto miał rację, ale niezwykłym jest jak niektórzy nie potrafią kompletnie zaakceptować innego zdania, wcale nie oderwanego od rzeczywistości, bo nie twierdzę, że ta ekipa już zawojuje zachód czy coś.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Tak, założę się z kimś, że Suns jebną 28 winów, bo widziałem w temacie, że ktoś skazuję tą drużynę już na loterie W sumie ten zakład wziął się stąd, że nie podoba mi się nagonka na twoje posty Kerwa, lockout się skończył, z 28 W jesteś w loterii czy tego chcesz czy nie. A zakład z chęcią przyjmę, ale jak skończy się free agency, ok? Jak coś to mam pierwszeństwo, huh? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Ok czekam, też rozważę to jeszcze raz aż się wszyscy rozejdą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Tak, założę się z kimś, że Suns jebną 28 winów, bo widziałem w temacie, że ktoś skazuję tą drużynę już na loterie Cóż najbardziej zbliżone do 28W zespoły miały ostatnio takie picki: 2011 - 3 i 7 2010 - 1, 2, 7, 8 ,9 2009 - 7 2008 - 7 2007 - 3, 6 Także tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 To w jaki zakład byś wszedł Chytry? Ile winów, jaka granica? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 To w jaki zakład byś wszedł Chytry? Ile winów, jaka granica? Ja proponowałem zakład wobec słów "nie będą gorsi". Jako, że mieli 50%W, to by był bilans 41-41. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi