julekstep Opublikowano 21 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 Teraz, ignazz napisał: Za młody jesteś synku aby pamiętać jak to Leoncio pastwił się całe życie nad Isaura. Niby 100 odcinków a była to wieczność i katorga. pls.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 Teraz, fluber napisał: To są ułamki zwykłe. Sugerujesz ze Ely ma racje ze nad tymi wszystkimi osobami ( z ułamkami zwykłymi) jest jeden ponad to? Sebastian Ułamek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 7 minut temu, Sewer napisał: Wszystkie jedynki dajcie na siebie? Nie wiem czy moralnym jest nie postawić na deltusia w antypolaku xD wygląda na to że to będzie taki pick gdzie będzie albo 1sze albo ostatnie miejsce nic pomiędzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 21 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 5 minut temu, LAF napisał: Co oznaczają te cyferki ? Udział danej osoby w Noblu drużynowym. Np MSC ma 1 indywidualnych + jedną trzecią w drugim noblu drużynowym. Czyli 1 i jedna trzecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 Teraz, julekstep napisał: xD wygląda na to że to będzie taki pick gdzie będzie albo 1sze albo ostatnie miejsce nic pomiędzy Zależy czy ktoś jego kolegą czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 Teraz, RappaR napisał: Zależy czy ktoś jego kolegą czy nie Ja tak bardzo nie lubię Deltusia że z automatu daje mu ostatnie miejsce w każdym rankingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 Teraz, RappaR napisał: Zależy czy ktoś jego kolegą czy nie nom to tak jak z głosowaniem na moich albo ktoś jest antysemitą albo nie (ely3 mi napisał na priva że może dawać bany za antysemityzm przy głosowaniu - just sayin) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 21 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 Ja też się zastanawiam mocno czy nie umieścić Deltysia na I miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 @julekstep dyskusja zaczęła się od naszego społeczeństwa i sarkazmu wśród polskich gospodyń domowych i z racji socjalizmu te popularne w USA seriale w latach 70 czy 80 były w naturalny sposób ograniczane przez cenzurę komunistów. Dlatego taka „niewinna” seria z Brazylii gdzie bohaterowie mieli u nas status bogów rozwinęła się mocniej. Tu nie dyskutujemy o wyższości brazylijskich nad amerykańskimi tylko z przyczyn politycznych pierwszy który na masowa skale ogarną wyobraźnie widzów była NI. dlatego serial Dynastia z 1981 miał u nas premierę w 1990 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 u mnie Deltus w środku stawki, doceniam takie picki wychodzące poza schemat. Dwie najtrudniejsze kategorie do oceny dla mnie to był Antypolak i Aktywizm, w jednym i drugim było dużo z(za dużo) nazwisk które imo nie spełniały kryteriów tej dyscypliny 2 minuty temu, julekstep napisał: nom to tak jak z głosowaniem na moich albo ktoś jest antysemitą albo nie (ely3 mi napisał na priva że może dawać bany za antysemityzm przy głosowaniu - just sayin) mam nadzieje ze „Żyd od Julka” to nie jest przykład antysemityzmu xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 1 minutę temu, ignazz napisał: @julekstep dyskusja zaczęła się od naszego społeczeństwa i sarkazmu wśród polskich gospodyń domowych i z racji socjalizmu te popularne w USA seriale w latach 70 czy 80 były w naturalny sposób ograniczane przez cenzurę komunistów. Dlatego taka „niewinna” seria z Brazylii gdzie bohaterowie mieli u nas status bogów rozwinęła się mocniej. Tu nie dyskutujemy o wyższości brazylijskich nad amerykańskimi tylko z przyczyn politycznych pierwszy który na masowa skale ogarną wyobraźnie widzów była NI. dlatego serial Dynastia z 1981 miał u nas premierę w 1990 ale Klan leci od 97 w 97 moja babcia miała już na koncie luźno z tysiąc odcinków mody więc pls 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: mam nadzieje ze „Żyd od Julka” to nie jest przykład antysemityzmu xd PDW mordeczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 21 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 3 minuty temu, julekstep napisał: 11 minut temu, Sewer napisał: Wszystkie jedynki dajcie na siebie? Nie wiem czy moralnym jest nie postawić na deltusia w antypolaku xD wygląda na to że to będzie taki pick gdzie będzie albo 1sze albo ostatnie miejsce nic pomiędzy Nie oszukujmy się. Rozpoznawalność międzynarodowa tego picku jest na znikomym poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 21 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 2 minuty temu, DRK napisał: Nie oszukujmy się. Rozpoznawalność międzynarodowa tego picku jest na znikomym poziomie. W tej kategorii to imo na plus chyba ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 Teraz, LAF napisał: W tej kategorii to imo na plus chyba ? w kategorii na minus dla Polski na plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 21 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 4 minuty temu, DRK napisał: Nie oszukujmy się. Rozpoznawalność międzynarodowa tego picku jest na znikomym poziomie. JESZCZE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 @DLT_Braddock dwa słowa do mikrofonu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 21 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 Ze DLT - DeLTus? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 21 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 9 minut temu, julekstep napisał: nom to tak jak z głosowaniem na moich albo ktoś jest antysemitą albo nie (ely3 mi napisał na priva że może dawać bany za antysemityzm przy głosowaniu - just sayin) No to patrząc na antysemityzm Chmielnicki też GOAT. https://trobalblog.wordpress.com/2010/08/28/powstanie-chmielnickiego-sprawa-zydowska/ Już ksieguję maxa od Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 Teraz, agresywnychomik napisał: Ze DLT - DeLTus? nom jego 3cie czy 4te konto 50 twarzy Deltusia! Teraz, DRK napisał: No to patrząc na antysemityzm Chmielnicki też GOAT. https://trobalblog.wordpress.com/2010/08/28/powstanie-chmielnickiego-sprawa-zydowska/ Już ksieguję maxa od Ciebie. no polecałem ci książkę Singera przecież w opisie, gdzie Chmielnicki jest ekwiwalentem Hitlera na potrzeby historii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 3 minuty temu, DRK napisał: No to patrząc na antysemityzm Chmielnicki też GOAT. https://trobalblog.wordpress.com/2010/08/28/powstanie-chmielnickiego-sprawa-zydowska/ Już ksieguję maxa od Ciebie. A antysemityzm jest polski czy antypolski?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi