julekstep Opublikowano 20 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 7 minut temu, fluber napisał: Curie w rankingach światowych jest w ścisłej topce. Kopernika tam nie ma. A widziałem nawet rankingi że Curie była tylko za Newtonem i Einsteinem. a to byly listy all time czy tylko od ktoregos wieku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 10 minut temu, fluber napisał: Curie w rankingach światowych jest w ścisłej topce. Kopernika tam nie ma. A widziałem nawet rankingi że Curie była tylko za Newtonem i Einsteinem. Ale to tylko takich polpoprawnych z punktami za płeć. Podobnie jak gdzieś widziałem Hypatię w 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 20 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 9 minut temu, fluber napisał: Curie w rankingach światowych jest w ścisłej topce. Kopernika tam nie ma. A widziałem nawet rankingi że Curie była tylko za Newtonem i Einsteinem. https://www.discovermagazine.com/the-sciences/the-10-greatest-scientists-of-all-time Może to nie jest najbardziej elitarny magazyn naukowy ale też nie jakiś Super Express.. Tam jest nr 2 a w ogóle Kopernik to prawie zawsze jest nizej od Galileusza.. Kopernik oczywiście dokonał pewnego przewrotu w myśleniu 6 minut temu, julekstep napisał: a to byly listy all time czy tylko od ktoregos wieku? All time jak masz powyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 5 minut temu, ely3 napisał: https://www.discovermagazine.com/the-sciences/the-10-greatest-scientists-of-all-time Może to nie jest najbardziej elitarny magazyn naukowy ale też nie jakiś Super Express.. Tam jest nr 2 a w ogóle Kopernik to prawie zawsze jest nizej od Galileusza.. Kopernik oczywiście dokonał pewnego przewrotu w myśleniu Właśnie najpierw sam znalazłem w googlach i lolnąłem. Super Express by nie stworzył gorszego. Ada Lovelace i Rosalind Franklin w pierwszej 10 to k**** jak wsadzić Olisadebe na listę 10 najwybitniejszych Polaków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 7 minut temu, ely3 napisał: All time jak masz powyżej swietna lista top10 szkoda ze bez GOATa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 sporo dupeczek ale czarnego brata brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 20 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 34 minuty temu, RappaR napisał: JP2 żaden pewniak. Ja na przykład mam go nisko i dam na ostatnim miejscu. Kiedyś szanowałem go i bym pewnie dał na pierwszym miejscu, ale posty @jackuświadomiły mnie, że ukrywał pedofilię i dlatego nikt, kto jest przeciwny pedofili nie może z czystym sumieniem dać go wyżej niż na 12 miejscu dlatego wybrałeś Rolsi Węgiel na najlepsza dupe w historii Polski? xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 Teraz, Qcin_69 napisał: dlatego wybrałeś Rolsi Węgiel na najlepsza dupe w historii Polski? xd Od kiedy powyżej 18 roku życia mówimy o pedofilii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 20 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 2 minuty temu, RappaR napisał: Od kiedy powyżej 18 roku życia mówimy o pedofilii? niby nie ale wciąż w 1000letniej historii Polski wybrałeś 18latke xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 4 minuty temu, Qcin_69 napisał: niby nie ale wciąż w 1000letniej historii Polski wybrałeś 18latke xd Wybierałem peak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 20 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 Teraz, RappaR napisał: Wybierałem peak a na kiedy on przypadł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 4 minuty temu, Qcin_69 napisał: a na kiedy on przypadł? marzec 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 5 minut temu, Qcin_69 napisał: a na kiedy on przypadł? 2032 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 20 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: 2032 patrząc na jej przebieg to w 2032 będzie wyglądała gorzej niż Dereszowska (btw u mnie kończyła na 11 Roxie!) 3 minuty temu, RappaR napisał: marzec 2023 no nie wiem Rappar xd jeszcze 2 miesiące temu na randkę byś ja mógł zabrać co najwyżej do starbucksa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 7 minut temu, Qcin_69 napisał: no nie wiem Rappar xd jeszcze 2 miesiące temu na randkę byś ja mógł zabrać co najwyżej do starbucksa piękne czasy, czekać 2 miechy na dupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 To jest szablon i decyzja co z głosami na siebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 20 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 Narazie oceniłem 6 kategorii jutro reszta, do kogo wysylamy finałowe wyniki? @Braveheart22? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 20 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 3 godziny temu, julekstep napisał: swietna lista top10 szkoda ze bez GOATa Też zauważyłem ,że brakuje Zmarzlika...Nie wiem po co robią jakiekolwiek TOP10 bez człowieka z Gorzowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 20 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 Teraz mnie naszło, poszła klacz Dereszowska, Roxie Węgiel, a nikt nie połasił się na egzotyczną El-Durszlak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 21 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 do kiedy jest deadline na głosy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi