Skocz do zawartości

NBA Trade Deadline 2023

Reikai

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekaw jestem, czy Morey ma coś nagrane. Sixers w bezposrednim pojedynku znowu dostali wjeba od C's.

Tobiasz pokazał swoje PO-like performance... W sumie chyba bym go wyjebał do 2nd unitu, ale moze taka jest taktyka, zeby nie zaniżac value.

Z ławki przeciwko ogórkom moglby pograc w miarę to co lubi i pociągnąc ławke.

A co do oceny tradeów to pamietam jak jakies tam spece ESPN piały, że Nets wydymali Sixers bo zbyli grubego cancera a dostali perfect fit, talent, długi kontrakt... 
Także ten... czasem trzeba poczakać.

2 godziny temu, karpik napisał:

Powinni, ale do samego zrzucenia Portiera trza picka, a Bones to raczej bieda asset. Jeszcze ze dwa picki i pewnie Nets zaczęliby słuchać.

Nie no jak ma się z Portera robić asset pokroju połamanego Walla to ja już wolę z nim zostać

6 godzin temu, LukaszKopys napisał:

Pozbyli się raka Irwinga,

Mam jakieś takie nieodparte wrażenie po tych wymianach, że tam największym rakiem wcale nie był Kyrie, bynajmniej Harden a Durant nim był.

Zostając w temacie Justin Jackson + dwa 2nd picki z Bos do OKC za Mike'a Muscalę.

Edytowane przez Pepis21

7 minut temu, airmax napisał:

why 

no chyba ze to pod jakiś kolejny ruch, bo tak to średnio mi się ten deal podoba 

No cóż, murzyn zrobił swoje. Co do ceny, chyba troszkę drogo. 

Ciekawe...Memphis?

Edytowane przez tankathon

7 minut temu, airmax napisał:

why 

no chyba ze to pod jakiś kolejny ruch, bo tak to średnio mi się ten deal podoba 

Coś mało guardów, jeszcze kogoś na obwód trzeba.

Dziwny w c*** ten ruch. Pod koszem lej po bombie. 

9 minut temu, tankathon napisał:

No cóż, murzyn zrobił swoje. Co do ceny, chyba troszkę drogo. 

Tylko, że przy zdrowiu Davisa, to ten Bryant byłby pewnie jeszcze potrzebny w tym sezonie. Jasne, jest Gabriel czy teraz Vanderbilt ale ani jeden ani drugi nie zrobi 18-10 jak robił to Bryant pod nieobecność Davisa.

2 minuty temu, matek napisał:

Pod koszem lej po bombie. 

Na ten moment pod koszem jest Davis, Vanderbilt i Gabriel (chyba że kogoś pominąłem) no i jeszcze ten Reed teraz. Bieda z nędzą jeśli Davis się połamie

Edytowane przez airmax

2 minuty temu, airmax napisał:

Tylko, że przy zdrowiu Davisa, to ten Bryant byłby pewnie jeszcze potrzebny w tym sezonie. Jasne, jest Gabriel czy teraz Vanderbilt ale ani jeden ani drugi nie zrobi 18-10 jak robił to Bryant pod nieobecność Davisa.

Zaryzkuję stwierdzenie, że przy DLO czy MB raczej na częste podania nie mógłby liczyć. 

Nie wiem czy oni liczą, że Bryant przedłuży w lato za jakiś śmieszny hajs czy co? niby fit ok, ale to po co brali DAJa no i niech oddadzą chociaż Zake za jakiś 2nd bo po Hylandzie będzie następny wkurwiony

3x 2nd za 4 miesiące, no tego nie grali