Skocz do zawartości

NBA Trade Deadline 2023

Reikai

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Julius napisał:

Tego McDanielsa ktoś widział? jest szansa, że Morey wyciągnął kogos uzytecznego znowu ? Widzę, że trójka u niego bez szału- podobnie jak u Tybula

Ja widziałem nie raz nie dwa. Jest mocno nierówny. W obronie daje radę w ataku gorzej. On ogólnie jest mocno pożyteczny na boisku i w obliczu szklanego Gordona wychodził w s5. 26 MPG miał i obawiam się , że Doc utnie mu je i zastopuje jego rozwój bo wiemy jakie podejście Doc ma do graczy z małym stażem w lidze. Obym się mylił. 

Trójkę ma niestabilną. Raz zrobi 4/7 aby potem zrobić 0/5. No i te rzuty za trzy są głównie ze Spot up. Brakuje mu ball handlingu więc jego wjazdy sporadycznie kończą się stratą za to dobrze ścina pod kosz. 

Ogólnie fani chcieli go zostawić mocno zamiast PJ więc lekka podłamka była gdy się dowiedzieli, że odchodzi. 

Edytowane przez LAF

Powoli trade KD zaczyna się bronić

Memphis also offered three first round picks to the Toronto Raptors for OG Anunoby, sources tell Lowe. The Raptors also wanted a high-level player or prospect included in any deal for Anunoby. 

Suns oczywiście wygryw tego okienka, bo do tej pory nie było jakiegoś wyraźnego faworyta do mistrzostwa, a teraz naturalnie stają się nim Suns. Nawet jeśli strata picków może za kilka lat zaboleć, to mając ostatnie lata CP3, Bookera wchodzącego w prime, to dodajesz tam Duranta jeśli możesz, a do tego nie tracisz Aytona. Durant grał kozacki sezon, więc wygląda na to że mają okienko kilkuletnie jak dobrze to poprowadza. Ale tak jak pisał @BMF, dużo już było tych dynastii w ostatnich latach, my swoje życie swoje. Jedyny znak zapytania to zdrowie, pewnie podpiszą jeszcze kogoś z buyoutu.

Mavs ciekawy ruch też, ale Kyrie to rosyjska ruletka, a sam skład Mavs poza nimi szału nie robi, pachnie mi tu fajną napierdalanką w PO, ale jednak sufitu nie przebiją, przydałoby się tam trochę jakiegoś talentu z buyoutu, boli ten kontrakt Bertansa ugh. Blazers lol. Lakers jestem nawet zadowolony, Pelinka udźwignął. Kalendarz nie najgorszy, dużo meczów z przeciwnikami o PO bezpośrednimi, przydałoby się trochę więcej czasu na zgranie, ale ciekawi mnie co ulepi z tego Ham. 

Sixers bardzo fajny ruch, a McDaniels powinien być tam zajebisty. Na pewno upgrade nad Thybullem. Clippers zajebiste wzmocnienia, ale Lue musi ogarnąć michę bo póki co ma zdziadzienie życia, a Morrisa należy wypi*****ić na ławkę a nie nim grać po 30 minut. Najbardziej mnie cieszy, że Gordon pogra jeszcze o coś, tylko boje się tych lineupów. Nuggets fajny ruch też, Bryant te kilka minut w meczu będzie super. Pistons okropna decyzja bo ten Bey był spoko, a pod koszem mają Durena i Stewarta, nie czaje kompletnie po co im to, Warriors majsterszyk z zejsciem z podatku i odzyskaniem GP2.

zajebiste te trejdy i wogole ale szkoda mi jokica ,  liczylem po cichu ze moze denver zrobi finaly :(((((. moze cos wiecej hahaha.  w tej chwili z contenderow maja najmniejsze star power i nie sadze zeby to nadrobili zajebistym system .   przez najblizesze 2-3 lata maja zamkniete okno imo . najwiekszy fail ever - jokic bez pierscienia :((((

Powiem wam ze jestem zdziwiony waszym asekuranctwem, rozumiem ze nets mieli to wygrac i sie rozjebali ale obecni Suns to jest potwor

nie zapominajcie ze CP3 broni, Durant jak gra o cos tez broni

czego cp3 potrzebuje na tym etapie kariery co widac juz od dawna zwlaszcza w po? odciazenia w scoringu - kd

kombinacja Booker, Durant z CP3 grajacym jako decision maker to przeciez jest smiertelniejsze kombo niz w Golden Curry i Klay na ten moment, a moze i nawet "dawny" Curry i Klay

do tego dodajemy Aytona

wiem ze fajnie byc ostroznym bo jak sie cos odjebie to nie trzeba sypac glowa popiolu, ale badzmy szczerzy tutaj nawet jak zdrowie w ktoryms momencie kogos z trojki CP3 Durant Booker w playoffach nie zagra, to bez jednego z nich (najlepiej Bookera albo CP3 wazne zeby KD gral) to jest druzyna ktora bylaby faworytem do mistrza z dobrym supportem ktory maja obecnie NAWET z duetem CP3 Durant, tudziez Durant Booker bez 3ciej gwiazdy bo zachod jest wide open

fajnie ogolnie bo Durant pogra wiecej na Lebrona pod koniec kariery bedac w tej samej konfie

ale tutaj nie ma zadnego Hold Your Horses, tylko Mariusz Max Kolonko mowie jak jest Phoenix, Arizona, a jest na ten moment rozpierdol druzyna ktora moze byc do tego zajebista do ogladania bo CP3 Durant Booker to kombo meeeeega wysokiego bball iq, wyobrazcie sobie czysta prawa strone na ktorej jest Booker i Durant a na gorze cp3 z pilka

god damn 

Edytowane przez Kubbas

15 minut temu, mac napisał:

Ja jestem zdziwiony za to kolorami Twojej czcionki i tła.

mam ciemny tryb na przegladarce takze u mnie bylo git, zmienilem teraz na zwykly tekst powinno byc ok

16 minut temu, Kirylow napisał:

Ta drużyna jeszcze nie zagrała ani jednego meczu, więc może hold your horses jest uzasadnione.

pewnie ze tak, ale mozna wyciagnac juz wnioski bo tutaj nie ma zadnych pytan odnosnie fitu, fit jest idealny, w Brooklynie tak nie bylo to nie byl idealny fit

tutaj Durant wchodzi jak rekawiczka

Godzinę temu, ozzy110 napisał:

Dlatego nie robisz wymian na ostatnią chwilę. I co Wiseman wraca do Dubs czy zostaną z Knoxem?

Na miejscu Atlanty bym dał veto, jeżeli miałby ten trade być całkowicie anulowany. 

Edytowane przez LAF

Ludzie pamiętają po prostu co stało się z Suns w zeszłym roku. Ayton był w pewnym momencie niegrywalny w PO, CP3 zaliczył giga regres w pewnym momencie, i game 7 DBook. Nawet Durant dostęp początku oklep od Tatuma.

Oczywiście że są teraz faworytem, ale to nie tak że walka teraz wszystkich na dziurę 4-0, a dawne GSW może im buty wiązać. Może zabraknąć obrony w pewnym momencie, a jak CP3 i Book rzuca znów celnie jeden raz na dwie kwarty to nawet Wąż nie pomoże.

Cytat

What has Kyrie's best moment been since 2017? Winning a play-in game? How well did Kyrie turn out for the Celtics? How well did Kyrie turn out for the Nets?

Ignoring all the crazy, let's look at his playoff stats since 2017:

2018: Injured
2019: 21, 7, and 4, 48.8 TS%, 15.4 PER, loses in 5 to the Bucks
2020: Injured
2021: 23, 6, and 3, 58.2 TS%, 20 PER, gets injured
2022: 21, 5, and 5, 58.8 TS%, 19.2 PER, gets swept

Then if we look at what Booker does in the playoffs:

2021: 27, 6, and 5, 57.6 TS%, 21.3 PER, loses in 6 to the Bucks
2022: 23, 5, and 4, 58.3 TS%, 21.5 PER, loses in 6 to the Mavs

2 godziny temu, ozzy110 napisał:

Dlatego nie robisz wymian na ostatnią chwilę. I co Wiseman wraca do Dubs czy zostaną z Knoxem?

W sumie to chyba nie moga już zmienić bo on oficjalnie do NBA wrzucili wymianę z Paytonem.

Tzn cała wymiana jest anulowana