Pablo81 Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 18 minut temu, kahR napisał: Ins +4, jumping+2, 3pt+1, kto tu manipuluje? W ogórowym sezonie był jednym z najlepszych rezerwowych z 13ppg, 4rpg, 2,5apg, 1,7spg na 51%, 81% 54% za trzy! A rezerwowym był z musu (na trzech pozycjach), bo jest wszechstronny. Pomyliłeś się i tyle. W dniu 1.09.2022 o 22:47, kahR napisał: Jasne. Nie jestem dumny z tego kontraktu, musiałem w tamtym momencie zaryzykować bo okienko się zamykało. Josh Smith odrzucił mojego maxa. Mnie ten kontrakt nie boli bo mam zdrowe finanse poza nim a Wes zarobi na swoje dolary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 No i czego nie rozumiecie? To, że ja nie lubię płacić dużo nie znaczy, że jak na ligowe standardy robi aż nadto per $. @MarcusCamby Wskaż manipulację skoro już pojawiłeś się, żeby lajkować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 Chętnie po powrocie do domu sprawdzę jak Matthews wyglądał przed campami. Wydaje mi się że dorzucił jeszcze +3 w handlingu i coś w jumpingu, bo on skok w inside miał spory, co pozwoliło mu wyjść ze strefy lepszej wersji Arizy i zacząć niejako spłacać ten kontrakt. Teraz, kahR napisał: No i czego nie rozumiecie? To, że ja nie lubię płacić dużo nie znaczy, że jak na ligowe standardy robi aż nadto per $. @MarcusCamby Wskaż manipulację skoro już pojawiłeś się, żeby lajkować. Z przyjemnością, ale po imprezie urodzinowej córki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 (edytowane) 4 minuty temu, MarcusCamby napisał: Chętnie po powrocie do domu sprawdzę jak Matthews wyglądał przed campami. Wydaje mi się że dorzucił jeszcze +3 w handlingu i coś w jumpingu, bo on skok w inside miał spory, co pozwoliło mu wyjść ze strefy lepszej wersji Arizy i zacząć niejako spłacać ten kontrakt. Z przyjemnością, ale po imprezie urodzinowej córki! Luzik, zarzuciłeś mi manipulowanie a dopiero teraz sprawdzisz te mocne campy... Pomyliłeś się. Możemy kontynuować na PMach. Zdrowia i pomyślności dla córeczki! Edytowane 14 Stycznia 2023 przez kahR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 4 godziny temu, kahR napisał: Wes jak się spiął po trafieniu na block. 41, 11, 7. 6/6 zq 3pt. Brawo. No i Kosta w s5 się zaczyna odnajdywać. u ciebie trafienie na blok to tylko kwestia łechtania własnej próżności jeśli ktos wyrazi zainteresowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 Oho, już atak na przyjaciół Hawks, widzę Bolą was wielka Minnesota i progresywni Hawks, widzę. Hawks-Timberwolves w finałach 2042, tak to widzę. Finaly przyjaźni, finały bez gwiazdek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 20 minut temu, elwariato napisał: u ciebie trafienie na blok to tylko kwestia łechtania własnej próżności jeśli ktos wyrazi zainteresowanie Ehh, ból czterech najwyraźniej zaburzył u Ciebie poczucie czasu. Twoją ofertę odrzuciłem dzień przed tym jak wystawiłem Wesa na block. Nie oddaję swoich graczy jeśli nie jestem przekonany, że zrobi to lepiej drużynie, mojej drużynie. Nazywaj to jak Ci pasuje. Ja skupię się na wynikach drużyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 11 minut temu, Qcin_69 napisał: progresywni Hawks, widzę. ej, ale nie nazywaj wypinania się przed całą ligą byciem progresywnym! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 7 minut temu, kahR napisał: Ehh, ból czterech najwyraźniej zaburzył u Ciebie poczucie czasu. Twoją ofertę odrzuciłem dzień przed tym jak wystawiłem Wesa na block. Nie oddaję swoich graczy jeśli nie jestem przekonany, że zrobi to lepiej drużynie, mojej drużynie. Nazywaj to jak Ci pasuje. Ja skupię się na wynikach drużyny. az tak mnie nie bolało spokojnie 4 minuty temu, julekstep napisał: ej, ale nie nazywaj wypinania się przed całą ligą byciem progresywnym! xD w niektorych kręgach to tak jest nazywane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 31 minut temu, Qcin_69 napisał: Oho, już atak na przyjaciół Hawks, widzę Bolą was wielka Minnesota i progresywni Hawks, widzę. Hawks-Timberwolves w finałach 2042, tak to widzę. Finaly przyjaźni, finały bez gwiazdek! Kiedy myślisz, że Qcin nie może już niżej upaść siedząc po pas w gównie to ten decyduje się bawić w lizucha podlizucha i myśli, że trochę blasku @kahR spadnie na Niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 Simka robi się bardziej skomplikowana niż Trudne Sprawy. Wydymałem Qcina na Cousinsa, żeby zrobić dobrze Pablo a wciąż mnie nie chcą do spółdzielni... Jak żyć...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 5 minut temu, kahR napisał: Simka robi się bardziej skomplikowana niż Trudne Sprawy. Wydymałem Qcina na Cousinsa, żeby zrobić dobrze Pablo a wciąż mnie nie chcą do spółdzielni... Jak żyć...? Obnizyc ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 28 minut temu, kahR napisał: Simka robi się bardziej skomplikowana niż Trudne Sprawy. Wydymałem Qcina na Cousinsa, żeby zrobić dobrze Pablo a wciąż mnie nie chcą do spółdzielni... Jak żyć...? To w simce też są spółdzielnie? BeGM faktycznie za mocno weszło do gry. A myślałem że tylko Pablo skubie naiwniaków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 3 minuty temu, MarcusCamby napisał: To w simce też są spółdzielnie? BeGM faktycznie za mocno weszło do gry. A myślałem że tylko Pablo skubie naiwniaków. Hibbert i Wroten drogo nie poszli. #stopzczarnympr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 6 minut temu, Pablo81 napisał: Hibbert i Wroten drogo nie poszli. #stopzczarnympr W BeGM nazywa się to "prawem GOATa" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 20 minut temu, MarcusCamby napisał: W BeGM nazywa się to "prawem GOATa" lizuch, podlizuch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 41 minut temu, Pablo81 napisał: Hibbert i Wroten drogo nie poszli. #stopzczarnympr Aż przejrzałem skrzynkę i zero ofert za obu. No i Wroten bedzie na FA. Masz chyba jeszcze kim licytować? 48 minut temu, MarcusCamby napisał: A myślałem że tylko Pablo skubie naiwniaków. Bo tak było. Pablo oskubał Qcina po mojej krytyce Cousinsa. Ileż ja musiałem znieść w privach od tego drugiego to można wzrok stracić... A od Pablo marne thx... Vice prezes spółdzielni nie lepszy. Czas prywatny poświęciłem, jego Starą na korepetycje zabrałem, żeby mogła mu dać w końcu to na co zasługuje. Dowody na priv wysyłałem i w podzięce publicznie w twarz.. To nie spółdzielnia, to już mafia. Próg wejścia za wysoki dla bidoków z zadupia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 simka za 20 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 coś czuję że Kidd zagra solidny revenge game vs swoja była ekipa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 Dzień 39 (na pierwszym miejscu goscie) Knicks 97 - Timberwolves 92 play-by-play Nuggets 100 - Trailblazers 110 play-by-play Wizards 114 - Warriors 92 play-by-play Lakers 93 - Clippers 118 play-by-play Celtics 118 - Pistons 100 play-by-play Suns 128 - Hawks 89 play-by-play Pacers 111 - Bucks 104 play-by-play Sonics 101 - Rockets 125 play-by-play Heat 100 - Magic 98 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Danilo Gallinari - Blazers - 32 days Isaiah Thomas - Pacers - 7 days Al Horford - Bucks - 12 days ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi