Me Myself and I Opublikowano 5 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 a jest coś takiego że jak się zgłosi i go nie wybiorą to już nie może się zgłosić ponownie w latach następnych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 5 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 4 minuty temu, Me Myself and I napisał: a jest coś takiego że jak się zgłosi i go nie wybiorą to już nie może się zgłosić ponownie w latach następnych? Tylko dwa lub trzy razy możesz się zgłosić. Ale raczej dwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 6 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2023 To jest niesamowite co dzieje sie z mockami na pozycjach 10-25. Nie widzialem jeszcze chyba draftu, gdzie przewidywania byly tak rozne, w zaleznosci od dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 7 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 19 godzin temu, Reikai napisał: To jest niesamowite co dzieje sie z mockami na pozycjach 10-25. Nie widzialem jeszcze chyba draftu, gdzie przewidywania byly tak rozne, w zaleznosci od dnia. to prawda, choć chyba bardziej 12/13-25 top 11-12 w miarę stabilne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 7 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 Czy top 3 w kolejności: Wemby, Miller i Scott to już z grubsza przesądzone? Czy temu drugiemu jeszcze dziennikarze czy inni pomocnicy ciągle tworzą red flagi? Zakładam, że ewentualne trade'y i tak nie zmienią kolejności i najpierw pójdzie top talent. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 7 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 Ups 4 minuty temu, vero1897 napisał: Czy top 3 w kolejności: Wemby, Miller i Scott to już z grubsza przesądzone? Czy temu drugiemu jeszcze dziennikarze czy inni pomocnicy ciągle tworzą red flagi? Zakładam, że ewentualne trade'y i tak nie zmienią kolejności i najpierw pójdzie top talent. O kolejności zdecyduje zapewne Charlotte. Portland pewnie weźmie kogoś z dwójki Miller/Scoot który zostanie, choć niektórzy nie skreślają Amena z top3. A może będzie jakaś niespodzianka. Teoretycznie Wemby do 12.06 może się jeszcze wycofać z draftu. Taki psikus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 7 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 8 minut temu, Tecu napisał: O kolejności zdecyduje zapewne Charlotte. Portland pewnie weźmie kogoś z dwójki Miller/Scoot który zostanie, choć niektórzy nie skreślają Amena z top3. A co mówią mocki? Bo ja tam nie rozróżniam, który jest bardziej wiarygodny a jest tego sporo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 7 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 (edytowane) 14 minut temu, Tecu napisał: Ups O kolejności zdecyduje zapewne Charlotte. Portland pewnie weźmie kogoś z dwójki Miller/Scoot który zostanie, choć niektórzy nie skreślają Amena z top3. A może będzie jakaś niespodzianka. Teoretycznie Wemby do 12.06 może się jeszcze wycofać z draftu. Taki psikus Hm, a Ty Wycofałbyś sie na jego miejscu? nie ma raczej argumentu, żeby nie iść teraz, tylko za rok, skoro jest się w takiej pozycji na starcie, jak wemby* *Chyba, że coś naprawdę traumatycznego/trudnego/złego w jego życiu by się wydarzyło oczywiście* Edytowane 7 Czerwca 2023 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 Przecież on się cieszy ze trafia do spurs. Za rok mógłby po pierwsze załapać kontuzje w miejscu innym niż NBA a po drugie trafić do jakiegoś tankera bez pomyslunku jak go rozwijać. Wiem ze żarcik ale sytuacja mu sprzyja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 7 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 14 minut temu, RonnieArtestics napisał: Hm, a Ty Wycofałbyś sie na jego miejscu? Nie, ale byłyby jaja wtedy Nie wycofa się, po prostu piszę o technicznej możliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Behemot Opublikowano 7 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 51 minut temu, vero1897 napisał: A co mówią mocki? Bo ja tam nie rozróżniam, który jest bardziej wiarygodny a jest tego sporo. Że Charlotte bierze Millera, Portland Scoota. Odwrotnie do potencjału wg mnie, ale to w końcu Charlotte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 1 minutę temu, Behemot napisał: Że Charlotte bierze Millera, Portland Scoota. Odwrotnie do potencjału wg mnie, ale to w końcu Charlotte. Czy ja wiem? Jeden naparza trójki ze aż miło a stres jaki miał w Turnieju długo mu w CHAR nie grozi a drugi nie potrafi rzucać ale monopolizuje piłkę ze by dla LaMela i Roziera zostały treningowe w szatni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 7 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 (edytowane) 3 minuty temu, ignazz napisał: Czy ja wiem? Jeden naparza trójki ze aż miło a stres jaki miał w Turnieju długo mu w CHAR nie grozi a drugi nie potrafi rzucać ale monopolizuje piłkę ze by dla LaMela i Roziera zostały treningowe w szatni. Scoot rzucal 32% z linia NBA w G League i ma mega work ethic, nie nalezy bac sie o jego rzut. A juz na pewno nie nalezy przejmowac sie cancerem Rozierem. To jest bardzo dobry fit, bo Lamelo mniej pilki w rekach zrobi tylko dobrze. Godzinę temu, Tecu napisał: Ups O kolejności zdecyduje zapewne Charlotte. Portland pewnie weźmie kogoś z dwójki Miller/Scoot który zostanie, choć niektórzy nie skreślają Amena z top3. A może będzie jakaś niespodzianka. Teoretycznie Wemby do 12.06 może się jeszcze wycofać z draftu. Taki psikus To kolejna kontuzja Whiteheada, ktory zeszly rok na uczelni tez mial stracony przez kontuzje. Raczej mocno sie osunie. Edytowane 7 Czerwca 2023 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 (edytowane) Ja się jego rzutem przejmuje jednak. Dla mnie podejrzany. 76%FT nie nastraja pozytywnie. Wemby kręci 82% i tu widzę łatwiej aby cyfry i rzut się poprawił. Nie martwi Ciebie 76% u lead guarda? 5 minut temu, Reikai napisał: Scoot rzucal 32% z linia NBA w G League i ma mega work ethic, nie nalezy bac sie o jego rzut. A juz na pewno nie nalezy przejmowac sie cancerem Rozierem. Ja widzę 27,5 % za trzy 14 z 51 Edytowane 7 Czerwca 2023 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 7 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 4 minuty temu, ignazz napisał: Ja się jego rzutem przejmuje jednak. Dla mnie podejrzany. 76%FT nie nastraja pozytywnie. Wemby kręci 82% i tu widzę łatwiej aby cyfry i rzut się poprawił. Nie martwi Ciebie 76% u lead guarda? Ja widzę 27,5 % za trzy 14 z 51 Jakby mial 42%, to moze i bym sie martwil, ale mlody chlopak z takim atletyzmem i work ethic 76% FT? To jest zaden problem przeciez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 I 25% w pierwszym roku Teraz, Reikai napisał: Jakby mial 42%, to moze i bym sie martwil, ale mlody chlopak z takim atletyzmem i work ethic 76% FT? To jest zaden problem przeciez. No tyle ma %FG. Gorszy Rozier rzutowo 🥹 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 7 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 Teraz, ignazz napisał: I 25% w pierwszym roku No tyle ma %FG. Gorszy Rozier rzutowo 🥹 Tylko Rozier jest cancerem, nie ma bball IQ i jest juz stary jak na grajka, a tu mowimy potencjalnie o generational talencie z mega work ethic. Nikt sie nie bedzie martwil jego %, martwic to sie mozna Amenem Thompsonem z pokraczna mechanik a nie Scootem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Behemot Opublikowano 7 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 (edytowane) 16 minut temu, ignazz napisał: Czy ja wiem? Jeden naparza trójki ze aż miło a stres jaki miał w Turnieju długo mu w CHAR nie grozi a drugi nie potrafi rzucać ale monopolizuje piłkę ze by dla LaMela i Roziera zostały treningowe w szatni. Może patrzę na niego przez oregońskie różowe okulary, ale póki co widzę atletyzm Westbrooka z mentalem Butlera. Edytowane 7 Czerwca 2023 przez Behemot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 7 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 10 minut temu, ignazz napisał: Czy ja wiem? Jeden naparza trójki ze aż miło a stres jaki miał w Turnieju długo mu w CHAR nie grozi a drugi nie potrafi rzucać ale monopolizuje piłkę ze by dla LaMela i Roziera zostały treningowe w szatni. Dlatego Portland wybrało Bowiego, bo miało Drexlera. Nie porównuję, ale fit nie jest najważniejszy. Może się okazać oczywiście, że Miller będzie lepszy niż Scoot, ale jeżeli mają wybierać tylko pod fit to niech się zastanowią dwa razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 Gość jeszcze nic nie osiągnął wiec z tym mentalem bym uważał na razie to wczesny RW z mentalem późnego RW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi