spabloo Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 15 minut temu, Reikai napisał: Raczej combine po prostu weryfikuje zawsze PR agentów, Walker miał być nawet pod 6.9 a tu przykra niespodzianka. Aagent mierzył go chyba wcześniej w szczudłach, a nie butach. Ale są też niespodzianki na plus i kilku grajkow zyskało. Odkąd pamiętam było 6-8 wzrost i 7-2 rozpiętość ramion. Się zgadza mniej więcej, jeśli przyjąć dodanie 1,5 cala na buty. A że jest krótki jak na PFa to inna sprawa. Tyle że bez zaskoczenia. Whitmore za to był podawany 6-7 i też się zgadza po dodaniu butów. Jeśli ktoś go planuje draftować jako PFa (tankhaton), to i tak raczej powinien to zrobić w drugiej dziesiątce. A jak dostrzeże w nim coś więcej to brać, developować i czekać parę lat, a może pokaże coś więcej niż do tej pory. Teraz, ignazz napisał: Problem to jest z wingspanem. Bo tu nie podają nigdzie czy pomiar w butach czy bez. Tu jest prawdziwy kłopot Ja mam ten problem z reachem, ale ok. Jak uważasz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 1 minutę temu, ignazz napisał: Problem to jest z wingspanem. Bo tu nie podają nigdzie czy pomiar w butach czy bez. Tu jest prawdziwy kłopot znaczy, ze od butow na stopach wydluzaja sie ramiona? hm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 Nie tylko. Grubsze łydki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spabloo Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 ^^ @ignazz - nie wyrobicie na sterydy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 10 minut temu, spabloo napisał: ^^ @ignazz - nie wyrobicie na sterydy . Chcesz zobaczyć VW na sterydach? https://trends.com.pl/vw-t1-bulli-z-silnikiem-w12-o-mocy-ponad-600-km/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 Tak już abstrac***ąc od placzu fanów wszystkich innych drużyn które tego 1wszego wyboru nie mają to moim zdaniem dobrze się stało że trafi(ł) do Spurs (małe szanse że go popsują). Sto a co tam dwieście lat POP xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 11 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał: sens nie wypierdalania stamtąd Lillarda Ja bym chciał żeby go wyjebali gdzieś żeby już przestał pierdolic te swoje głupoty Mam gościa dość ostatnio niech idzie gdzieś połamie się i szuka wymówek w najważniejszym momencie sezonu znowu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robaq Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 czy ktos wie gdzie dzisiejszy combaine jest do oglądniecia? pierwszy byl na stronie nba.com teraz coś piszą o espn, ale nie wiem czy w dostępnie otwartym czy zamknietym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Behemot Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 2 godziny temu, Kubbas napisał: Ja bym chciał żeby go wyjebali gdzieś żeby już przestał pierdolic te swoje głupoty Mam gościa dość ostatnio niech idzie gdzieś połamie się i szuka wymówek w najważniejszym momencie sezonu znowu Ło matko, co za brednie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 (edytowane) ło k**** spurs? serio? ile razy można, oni nawet z niskimi pickami potrafili super wybierać /Kawahi/ a w takim epickim drafcie dostajo #1? bezsensu.... liczyłem na to, że Rakiety wezmo pierwszy pick, Harden wróci i w 2024 bierzemy miszcza. Z 4. pickiem skończy się pewnie na finałach konferencji Edytowane 17 Maja 2023 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T+?%hZ<A<5ZZB~5L Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 8 godzin temu, kcp78 napisał: A mi się wydaje, że nie łapiesz ironii.. Chodziło mi o to, że dostaliście (jako DET) w 2021 swoją szansę i ją wykorzystaliście na podobnym poziomie jak PHI w 2016 r. Dać Pistons jedynkę draftu, to jak dać ją Sixers. A i tak póki co to Ben >>>> Cade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 Cytat Victor Wembanyama wins MVP, DPOY, other awards in French LNB Dmitry Planidin: Victor Wembanyama has absolutely destroyed LNB opposition this season. At the age of 19. – MVP – Scoring champ – All-LNB 1st Five – DPOY – YPOY – Best shot-blocker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 (edytowane) 21 minut temu, T+?%hZ Chodziło mi o to, że dostaliście (jako DET) w 2021 swoją szansę i ją wykorzystaliście na podobnym poziomie jak PHI w 2016 r. Dać Pistons jedynkę draftu, to jak dać ją Sixers. A i tak póki co to Ben >>>> Cade <5zzb~5l> Wiem o co ci chodziło. Bzdury piszesz... EDIT: jak w ogóle można tych grajków wymieniać w 1 zdaniu? Oni są różni jak ogień i woda. Jeden jest bezmózgim atletą, 2-gi ma koszykarskie IQ na poziomie najwyższym z możliwych (umowny tier)... Edytowane 17 Maja 2023 przez kcp78 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 hmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 18 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 1 godzinę temu, LAF napisał: Oj Mitch to jednak jest kawalarz. Ta blondynka miała racje zamieniając go na Roba Pelinke. Chodzi o to, że Mitch nie weźmie BPA a raczej Brandona bo lepiej fituje ; D Co za koleś. PTB chcą obudować Lillarda więc im Scoot jest zbędny i szukają kogoś chętnego na wymianę. Także raczej Scoot wyląduje poza drużynami z topu draftu. Ale to wrzucisz jakieś źródło czy co? Poza tym jeśli opierasz to na jakimś wywiadzie to może być równie dobrze zwykła kurtuazja albo zasłona dymna. A co do Blazers budujących dalej wokół Lillarda to się okaże. Wierzę, że jak ktoś zaproponuje dobrą ofertę to sie pożegna z Oregonem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 18 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 (edytowane) 1 godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał: hmm Teoretycznie jedyny wybór Celtics. Więc będę obserwował kolesia. Edytowane 18 Maja 2023 przez ptak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 18 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 5 godzin temu, LAF napisał: Oj Mitch to jednak jest kawalarz. Ta blondynka miała racje zamieniając go na Roba Pelinke. Chodzi o to, że Mitch nie weźmie BPA a raczej Brandona bo lepiej fituje ; D Co za koleś. PTB chcą obudować Lillarda więc im Scoot jest zbędny i szukają kogoś chętnego na wymianę. Także raczej Scoot wyląduje poza drużynami z topu draftu. Nie powiedział tego, zle zrozumiałeś jego wypowiedź. Powiedział standardowe pierdolonto PRowe, ale powiedział tez ze nie mają problemu brac Guarda, chodzi o BPA i fit. Ale z Blazers beka, bo Miller może być bardzo legit a ci chcą go opi*****ić za próbę budowania contendera na 34? Latku, która skonczy się na 2 rundzie. Gosc wydaje się tak nastawiony na to kim chcę być, ze to az szok. On nawet nie prowadzi social mediów(19 latek?), bo liczy się tylko koszykowka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 2 godziny temu, Reikai napisał: Nie powiedział tego, zle zrozumiałeś jego wypowiedź. Powiedział standardowe pierdolonto PRowe, ale powiedział tez ze nie mają problemu brac Guarda, chodzi o BPA i fit. Ale z Blazers beka, bo Miller może być bardzo legit a ci chcą go opi*****ić za próbę budowania contendera na 34? Latku, która skonczy się na 2 rundzie. Gosc wydaje się tak nastawiony na to kim chcę być, ze to az szok. On nawet nie prowadzi social mediów(19 latek?), bo liczy się tylko koszykowka. Scoot? Ma w rodzicach wsparcie bo to sportowcy którzy prowadzą go od małego wprost na zawodowego sportowca. Tu nie ma półśrodków. Czytałem opinie ze to i dobrze i złe. Złe dlatego ze poprzez precyzyjny program on PODOBNO jest bliżej sufitu niż rówieśnicy. Po prostu poprzez optymalizacje zachowań szybciej osiągnął kres możliwości dochodząc bliżej naturalnych ograniczeń. Niektórzy surowi prospekci którzy mimo wszystko mogą stawić mu dziś czoła maja więcej zapasu przez brak wspomnianej optymalizacji. Taki trochę silnik bez tuningu vs wyżyłowany. Gdzie leży prawda czas pokaże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 18 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 jak Blazers nie wezma Hendersona to sa popi****leni jezeli zostanie oczywiscie a jak wytrejduja ten pick to juz w ogole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 Trudno jednoznacznie ocenić taki ruch gdy musisz się liczyć z Lillardem. Czytam tu na forum ze ludzi meczy ten jego tekst o lojalności ale co by nie pisać dalej siedzi na rubieżach USA zapomnianych przez media. Z drugiej strony alternatywa pick i utrata Lillarda może poskutkować ze ostatecznie za 5 lat skończysz i tak z graczem gorszym niż Lillard. A może mniej lojalnym? Nie oceniałbym tak jednoznacznie 1 i drugiej opcji. Pewnie sondują rynek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi