Dirty Thirty Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 J.R. Smith 26 33,70 C.J. Watson 27 30,45 Rudy Fernandez 26 23,50 James Johnson 24 15,00 B.J. Mullens 22 15,00 Dominic McGuire 26 15,00 J.J. Hickson 23 23,35 Wszyscy do oddania, z racji że jestem sporo pod capem mogę wchłonąć jakiś większy kontrakt. Co do reszty to chętnie wysłucham jakiś ofert, ale ich cenna jest już sporo wyższa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Lakers out: 5 pick, 17 pick, Kendrick Perkins Lakers in : 11 pick, Joe "max contract" Johnson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 widze że skwapliwie sam ze soba się wymieniasz ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Trejd nieważny do czasu potwierdzenia Buły, poza tym prosze na przyszłosc pisac z kim ta wymiana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 potwierdzam rebuilding in progress przewiduje i mam nadzieje, że JJ odstawi turkogla :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 No i moj lider Bosh bedzie wspomagal Wade'a i LeBrona. Nieciekawie troche. Troche fp pojdzie w dol. W ogole to lato nie sluzy mojej ekipie. Hinrich w Wizards jako backup Arenasa i Walla dostanie mniej niz 30min, Delfino bedzie walczyl o minuty z Maggette i Salmonsem, Nelson jak backup dostal Duhona. Ciul wie czy Lee nie wyleci ze s5. Pocieszeniem pozostaje Frye i Blake, ktorzy powinni pojsc w gore, ale to gracze drugorzedni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 U mnie to lato wiele nie zmieniło, ale cieszy mozliwosc utrzymania status quo u douglasa czy walkera. Lebrona w Nowym Jorku nie ma, a wiec Walker wchodzac z ławki swoje minuty dostanie. Co nie oznacza, że nie jest do sprzedania, bo gwarancji zostania u mnie nie ma żaden zawodnik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Joe Johnson idzie w sign and trade po tym calym maxie Lakers IN: Pau Gasol | Mo Williams | Luke Ridnour Lakers OUT: Joe Johnson | Wilson Chandler | Francisco Garcia | Donte Greene | pick 11 (od buły) Bulls IN: Joe Johnson | Wilson Chandler | Francisco Garcia | Donte Greene | pick 11 (od buły) Bulls OUT: Pau Gasol | Mo Williams | Luke Ridnour Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Potwierdzam. I jeszcze nie wiem co o tym myśleć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Curry, pick 14 i Clark za Greena, Terrence'a, pick 13, Villanuevę i Baylessa. El-Maniaque potwierdzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El-Maniaque Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Potwierdzam wymianke. Duhon out wobec powyższego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Siostry i bracia Loul Denga za Stuckeya bez żadnych dodatkowych pi****leń. Benon powinien potwierdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Niniejszym potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Powaznie rozwazam sprzedaz LeBrona, warunki wiekszosc zna, na pewno jest tanszy niz byl. Ms9? GG/PM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 ktos chce sie pozbyc picku? niech zglasza sie do mnie. do oddania kazdy, ale wiadomo za rozsadna cene, choc niektorzy są w promocji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dirty Thirty Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Szukam młodego pg, rozwarze każdą propozycje. Mogę oddać też picki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Jakby co to jestem nieobecnuy przez 10 dni wiec z aktualizacja trejdów trzeba sie bede wstrzymać. Niemniej ewentualne PM-y postaram sie odczytywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dirty Thirty Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Do mnie wędrują: felton,j-rich i 5 pick W drugą stronę do Buły 2pick, 12 pick i ibaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 jak draft class 2010 okaże się biedna jak post moves howarda to mam przejebane :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi