Skocz do zawartości

Inwestowanie 2022

Sewer

Rekomendowane odpowiedzi

4 godziny temu, fluber napisał(a):

https://tvn24.pl/polska/estonski-regulator-o-problemach-zondacrypto-st8987614

Zobacz co oficjalnie wysłali z Estonii w odpowiedzi na pytania tvn24

niezle, ten estonski FIU to jakis zart. oni naprawde teraz tylko badaja sprawy tak naprawde zwiazanie z pochodzeniem srodkow i nic nie moga zrobic zbytnio ponadto

7 minut temu, memento1984 napisał(a):

niezle, ten estonski FIU to jakis zart. oni naprawde teraz tylko badaja sprawy tak naprawde zwiazanie z pochodzeniem srodkow i nic nie moga zrobic zbytnio ponadto

Ciekawe czy ichniejsza ustawa o krypto zmieściła się na jednej czy dwóch stronach A4 ;)

Edytowane przez agresywnychomik

1 minutę temu, agresywnychomik napisał(a):

Ciekawe czy ichniejsza ustawa o krypto zmieściła się na jednej czy dwóch stronach A4 ;)

nie wiem, ale ta sprawa wygladalaby inaczej w zwiazku ze zmianami ktore u nich wchodza w lipcu 2026. 

jakikolwiek scam mialby krociotkie nogi biorac nowe regulacje za kilka miesiecy.

te niezrealizowane zlecenia od listopada 2025 do dzisiaj to potwierdzone czy pile-up na nich z dupy jak te hot-wallety?

35 minut temu, Krzemo napisał(a):

U Krala na twiterku ewidentnie idzie już narracja pod plajtę z przyczyn politycznych ...

zacytuj

3 minuty temu, memento1984 napisał(a):

nie wiem, ale ta sprawa wygladalaby inaczej w zwiazku ze zmianami ktore u nich wchodza w lipcu 2026. 

jakikolwiek scam mialby krociotkie nogi biorac nowe regulacje za kilka miesiecy.

te niezrealizowane zlecenia od listopada 2025 do dzisiaj to potwierdzone czy pile-up na nich z dupy jak te hot-wallety?

zacytuj

Próby wciągania mnie i zondacrypto w bieżące przepychanki polityczne są tyleż absurdalne, co szkodliwe dla polskiego rynku innowacji. Niestety @Obywatelska_KO postanowiła kosztem moich dóbr osobistych oraz na szkodę marki @zondacrypto uprawiać nieczystą politykę. Zmuszony jestem podjąć stosowne kroki prawne w celu ochrony moich dóbr osobistych. Wzywam jednocześnie Koalicję Obywatelską do zaprzestania dalszych naruszeń oraz o niewykorzystania organów państwa i mnie osobiście do prowadzenia sporu politycznego.