mistrzBeatka Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 i co ? glupio wam teraz a kubbas mial caly czas racje :)))) . wyniki sugeruja zesmy stare dziady i chyba czesto sentymenty braly gore . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Te wyniki to idealny przyklad na to, ze sztuczna inteligencja i algorytmy nas zniszcza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 10 minut temu, Reikai napisał: Te wyniki to idealny przyklad na to, ze sztuczna inteligencja i algorytmy nas zniszcza. Co ma do sztucznej inteligencji i algorytmów to, że Kubbas ma za dużo czasu wolnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Tyle ma do powiedzenia sztuczna inteligencja w temacie wyników. By midjourney. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 1 godzinę temu, lorak napisał: Kobe został numerem 1 z ogromna przewaga nad reszta. zero zaskoczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DArmstrong Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 żałosne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 to co @lorak Wilt nawet sensownie wyszedl (ja mam go na 11tym tu skonczyl na 10tym) za to Kobe i Maravich (powinien byc dead last na liscie) krolowie przecen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 57 minut temu, julekstep napisał: to co @lorak Wilt nawet sensownie wyszedl (ja mam go na 11tym tu skonczyl na 10tym) za to Kobe i Maravich (powinien byc dead last na liscie) krolowie przecen przynajmniej na tym forum… ale taki Bing raczej nie przebija Maravicha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Godzinę temu, julekstep napisał: to co @lorak Wilt nawet sensownie wyszedl (ja mam go na 11tym tu skonczyl na 10tym) dawaj swoje top20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 1 godzinę temu, julekstep napisał: to co @lorak Wilt nawet sensownie wyszedl (ja mam go na 11tym tu skonczyl na 10tym) za to Kobe i Maravich (powinien byc dead last na liscie) krolowie przecen Kobe byl w pewnym momencie chyba 19 zanim ktos nie odpalil skryptu tbh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 39 minut temu, Koelner napisał: dawaj swoje top20 0 - Jok 1a - MJ (peak) 1b - LBJ (career value) 3 - KAJ 4 - Russell 5 - Magic 6 - Duncan 7 - Shaq 8 - Bird 9 - Steph 10 - Hakeem 11 - Wilt dalej nie robilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 27 minut temu, julekstep napisał: 0 - Jok 1a - MJ (peak) 1b - LBJ (career value) 3 - KAJ 4 - Russell 5 - Magic 6 - Duncan 7 - Shaq 8 - Bird 9 - Steph 10 - Hakeem 11 - Wilt dalej nie robilem prawie ze wszystkim się zgadzam ale chyba jednak LBJ nr1 , Russel za KAJ i za nimi Hakeem, reszta tak samo. ogólnie wyżej stawiam back2back Hakeema niż 3peat Shaqa czy krótki prime Duncana. ciagle tez mi trudno ocenić Curryego - w sensie że może wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 (edytowane) 11 minut temu, Koelner napisał: prawie ze wszystkim się zgadzam ale chyba jednak LBJ nr1 , Russel za KAJ i za nimi Hakeem, reszta tak samo. ogólnie wyżej stawiam back2back Hakeema niż 3peat Shaqa czy krótki prime Duncana. ciagle tez mi trudno ocenić Curryego - w sensie że może wyżej no u Curry'ego jest kwestia jak dogra koncowke kariery - mysle ze jego sufit to 5th spot LBJ jak bedzie mial jeszcze jeden sezon zakonczony realnym sukcesem 'druzynowym' (a nie tylko srubowanie cyferek) to ma szanse na samodzielna 'jedynke' Edytowane 9 Sierpnia 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 21 minut temu, Koelner napisał: ale chyba jednak LBJ nr1 Virtue signalling? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Lol steph to już pewne top5 all time Vhyba najbardziej niedoceniany gracz na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 2 minuty temu, RappaR napisał: Lol steph to już pewne top5 all time Vhyba najbardziej niedoceniany gracz na forum recency bias Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 2 minuty temu, julekstep napisał: recency bias Raczej brak nostalgia filter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Teraz, RappaR napisał: Raczej brak nostalgia filter ale co ma nostalgia do tego ze w top5 sa totalni dominatorzy swoich czasow na 5th spot ma szanse bo Magicowi aids zabral kilka mocnych sezonow (ale na tu i teraz nawet Magic ma wiecej meczow rozegranych - z dominacja praktycznie od day1 a nie od 4/5 sezonu w lidze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi