P_M Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 1 minutę temu, RonnieArtestics napisał: Dpoty, najlepiej blokujący i zbierający w lidze. taki nene o wiele gorszy pick a poszedł dwie czy trzy rundy temu. Też się kiedyś na Marcusie przejechałem, jak mu się bliżej przyjrzeć i zrobisz głębszą analizę to można zmienić zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 1 minutę temu, P_M napisał: Też się kiedyś na Marcusie przejechałem, jak mu się bliżej przyjrzeć i zrobisz głębszą analizę to można zmienić zdanie No tutaj bedzie mega kołkiem w ataku na warunkach atf ale na szczęście poweru w ataku mi nie zabraknie w s5... troche zaryzykowałem bo mogłem tez wziąć teraz PG teraz, a Cambyego próbować na końcu moze, ale widzę jest jeszcze trzech PG na fajnym poziomie wiec zaryzykuje, bo defensywni centrzy się skończyli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 Trochę w składach które mi się podobają mało 3s power fire. Szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 5 minut temu, RonnieArtestics napisał: No tutaj bedzie mega kołkiem w ataku na warunkach atf ale na szczęście poweru w ataku mi nie zabraknie w s5... Tylko wlasnie, ze nie chodzi nawet o atak, a o bardzo overrated defensywę, gdzie żadna z drużyn Camby'ego nie otarła się o top defensyw w lidze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 Camby to najbardziej overrated gracz w historii, jeśli chodzi o D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 On mimo wszystko jest świetnie wspominany. Ten piżamowy strój Raptora czy ciekawy zespół Knicks robi łezkę w oku. Plus zawsze sympatyczny mało kto go nie lubi. Populistyczny wybór. I chyba nikt go rzetelnie nie rozliczył czy overhyped. Teraz, RappaR napisał: Camby to najbardziej overrated gracz w historii, jeśli chodzi o D No właśnie mało kto to podnosil. Nie pamietam większej ilosci rozmów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 2 minuty temu, ignazz napisał: Trochę w składach które mi się podobają mało 3s power fire. Szkoda. Jesli Pijesz do mnie to wybrałem sezony arenasa gdzie dział 2,5 trójki na 37% i 3,3 trójki na 40% w PO, wybrałem najlepszy sezon w karierze Stephena Jacksona gdzie trafiał 2,5 trójki na 36% w PO, no i pierwszy sezon Melo gdzie trafiał ponad trójkę na mecz. Mysle ze te wyniki na dzisiejsze czasy są słabe oczywiście, ale na tych przeciwników co się zmierzę to powinno starczyć. @P_M pamietam ze ten dpoty dla Cambyego był kontrowersyjny, ale jednak na tyle się broni żeby nie uznawać go za złego obrońcę mysle. Zabezpieczał swietnie zbiórkę i rim protection. W dzisiejszych czasach by się nie sprawdził na switchach ale wtedy w tamtym sezonie byl elitarny w tym co miał robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 1 minutę temu, ignazz napisał: On mimo wszystko jest świetnie wspominany. Ten piżamowy strój Raptora czy ciekawy zespół Knicks robi łezkę w oku. Plus zawsze sympatyczny mało kto go nie lubi. Populistyczny wybór. I chyba nikt go rzetelnie nie rozliczył czy overhyped. No właśnie mało kto to podnosil. Nie pamietam większej ilosci rozmów Było przy poprzednich atfach chyba rappar i bastillon wrzucali sporo materiałów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 Imo kmart przed kontuzją > amare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 (edytowane) 1 minutę temu, blackmagic napisał: Imo kmart przed kontuzją > amare No właśnie o tym stealu już nikt nie powie.. a Camby w 8 rundzie to spoko deal, wybierajcie se tych luke ridnourów tera ;] Edytowane 6 Czerwca 2022 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 1 minutę temu, RonnieArtestics napisał: No właśnie o tym stealu już nikt nie powie.. a Camby w 8 rundzie to spoko deal, wybierajcie se tych luke ridnourów tera ;] No ja miałem teraz kmarta brać bo liczyłem że nikt już nie pamiętał jaki to był zwierz przed kontuzją. Camby za to słaby pick - ogólnie wybieramy max 20 centrów z przekroju dekady - imho lepsi nie zostaną wybrani (szczególnie w kontekście 1 sezonu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 28 minut temu, P_M napisał: Najsłabszy pick w grze JAKI GRACZ TAKI FORUMOWICZ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 1 minutę temu, blackmagic napisał: No ja miałem teraz kmarta brać bo liczyłem że nikt już nie pamiętał jaki to był zwierz przed kontuzją. Camby za to słaby pick - ogólnie wybieramy max 20 centrów z przekroju dekady - imho lepsi nie zostaną wybrani (szczególnie w kontekście 1 sezonu) Po drafcie możesz mi wskazać jacy lepszy C zostali. Ja widzę może jednego jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 @RonnieArtestics co do KMarta, no cóż Kidd potrafił nawet z niego zrobić All-Stara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 20 minut temu, RonnieArtestics napisał: No tutaj bedzie mega kołkiem w ataku na warunkach atf ale na szczęście poweru w ataku mi nie zabraknie w s5... kołek to określenie na gracza który nic nie umie w ataku (patrz Ben Wallace) Camby był gorszy - to był kołek który myślał i często grał tak jakby umiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 14 minut temu, RappaR napisał: Camby to najbardziej overrated gracz w historii, jeśli chodzi o D Po latach to już widać jak mocno jest underrated. Ale ja już się na forum o Niego tyle na kłóciłem, że nawet nie chce mi się zaczynać kolejny raz tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Po latach to już widać jak mocno jest underrated. Ale ja już się na forum o Niego tyle na kłóciłem, że nawet nie chce mi się zaczynać kolejny raz tematu. Nemo iudex in causa sua Ale masz racje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 13 minut temu, RonnieArtestics napisał: Po drafcie możesz mi wskazać jacy lepszy C zostali. Ja widzę może jednego jeszcze. Ja z dwóch minimum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 7 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 I ostał mi sie ten ktorego chcialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 7 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 (edytowane) Dyess niezły pick. Mi udało się zgarnąć elite rolesa. EFg℅ najwyższy w lidze w czasach prime Shaqa do tego bdb trójka i wysokie koszykarskie IQ i fajna D. Edytowane 7 Czerwca 2022 przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi