Koelner Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 Teraz, RonnieArtestics napisał: No ale mowie, teraz są sami maniacy! I tak nie wejdziesz do finału ani meczu o 3 miejsce wiec tobie to różnicy nie zrobi ;] to tym bardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 Z głosowaniem był problem z jednym rankingiem, więc nie wiem po co to przedłużać. Poprzednia formuła z jednym power rankingiem lepsza. I tak największa zabawa to draft. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 MarcusCamby MÓWI JAK JEST! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 Teraz, julekstep napisał: MarcusCamby MÓWI JAK JEST! tylko żeby nie skończył w szafie na miotły jak Max Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 19 minut temu, MarcusCamby napisał: Z głosowaniem był problem z jednym rankingiem, więc nie wiem po co to przedłużać. Poprzednia formuła z jednym power rankingiem lepsza. I tak największa zabawa to draft. Po co się wtrącasz jak nie grasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 22 minuty temu, MarcusCamby napisał: Z głosowaniem był problem z jednym rankingiem, więc nie wiem po co to przedłużać. Poprzednia formuła z jednym power rankingiem lepsza. I tak największa zabawa to draft. Ja nie głosowałem w jednym rankingu bo dla mnie to było mega c***owe do wybrania. Gdyby były dwie grupy to bym zagłosował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 5 minut temu, RonnieArtestics napisał: Ja nie głosowałem w jednym rankingu bo dla mnie to było mega c***owe do wybrania. Gdyby były dwie grupy to bym zagłosował. historycznie wiadomo że im bardziej przekomplikowana formuła tym większa szansa na to że zabawa nie zostanie dokończona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 (edytowane) 7 minut temu, julekstep napisał: historycznie wiadomo że im bardziej przekomplikowana formuła tym większa szansa na to że zabawa nie zostanie dokończona No dla mnie bardziej skomplikowany jest power ranking 10 drużyn przy tak wyrównanym poziomie. Serio robicie problem o jeden dodatkowy opis i głosowanie ? W finale możesz dać ten sam opis co wcześniej + matchupy dodatkowo i opis jak bronisz, wypisanie wad przeciwnika i tyle. Moglibyśmy zrobić po prostu głosowanie kto jest za. Edytowane 3 Czerwca 2022 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 39 minut temu, RonnieArtestics napisał: No dla mnie bardziej skomplikowany jest power ranking 10 drużyn przy tak wyrównanym poziomie. Serio robicie problem o jeden dodatkowy opis i głosowanie ? w żadnym atfie ja osobiście nie robiłem problemu, ale.... 39 minut temu, RonnieArtestics napisał: No dla mnie bardziej skomplikowany jest power ranking 10 drużyn przy tak wyrównanym poziomie. Serio robicie problem o jeden dodatkowy opis i głosowanie ? W finale możesz dać ten sam opis co wcześniej + matchupy dodatkowo i opis jak bronisz, wypisanie wad przeciwnika i tyle. jak już wchodzą takie rzeczy to temat zazwyczaj pada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 (edytowane) taaaaaa już przyszło wyhamowanie , 2-3 pierwsze rundy to lecą a później entuzjazm spada , przerabiam to od czasów jak Wade zdobywał MVP a ludzie na e-baskecie mieli Haslema w avatarze Edytowane 3 Czerwca 2022 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 Safe picki Rappara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 3 minuty temu, P_M napisał: Safe picki Rappara nom TAKIE AKURAT POD WALKĘ O BEZPIECZNE MIEJSCE W TOP-9! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 Joe był na mojej liście i Christie po części też - dobre wybory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 16 minut temu, Koelner napisał: Joe był na mojej liście i Christie po części też - dobre wybory no Joe w końcu jakiś dobry wybór januarego nawet zepsuty zegar czasem dobrą godzinę pokaże! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 6 godzin temu, LAF napisał: @RappaR pewnie się zastanawia bo coraz trudniej wybrać kogoś a wcześniej nie ma sensu bo ktoś może go wziąć tuż przed Tobą Człowiek raz w robocie musi faktcznie coś zrobić i ludzie już snują teorie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 13 minut temu, RappaR napisał: Człowiek raz w robocie musi faktcznie coś zrobić i ludzie już snują teorie w piątek? to nie ludzie to wilcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 Teraz, Koelner napisał: w piątek? to nie ludzie to wilcy ogólnie cała zmiana z wtorku na piątek była zdeczka c***owa. Jakby ludzie nie mogli być mili i udawać, że są zdrowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 4 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 o rany @blackmagic skradłeś mi Yao, który miał iść na ławkę ewentualnie robić fajne mismatche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 4 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 Teraz, P_M napisał: o rany @blackmagic skradłeś mi Yao, który miał iść na ławkę ewentualnie robić fajne mismatche No właśnie tak go widzę - jako potencjalny mismatch, albo jak ktoś będzie chciał big ball grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 Yao zdecydowanie za późno, Benek na luzie przed Dikembe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi