RonnieArtestics Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 Dlatego mam nadzieje ze iggy Duncan i Marion wystarcza zeby go i melo okiełznać w szatni. Ogolnie wydaje mi się ze zachowałem fajny balans i moje s5 rozpierdala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 @BMFladny pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 2 minuty temu, P_M napisał: @BMFladny pick Miałem dysonans kogo wziąć właśnie - Battier czy Eddie Jones Bmf wziął to co zostało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 1 minutę temu, P_M napisał: @BMFladny pick Najlepsze, że kompletnie go nie planowałem po III rundzie, bo myślałem, że ktoś go wybierze, lepszy obwodowy od paru, którzy poszli wcześniej + idealny fit do ATF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 1 minutę temu, RappaR napisał: Miałem dysonans kogo wziąć właśnie - Battier czy Eddie Jones Bmf wziął to co zostało Shane'a lubię ale Eddie to lepszy pick. Teraz, BMF napisał: Najlepsze, że kompletnie go nie planowałem po III rundzie, bo myślałem, że ktoś go wybierze, lepszy obwodowy od paru, którzy poszli wcześniej + idealny fit do ATF. To tak jak ja z Hillem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 1 minutę temu, P_M napisał: Shane'a lubię ale Eddie to lepszy pick. Battier tutaj to najlepszy obwodowy obrońca po Metta World Peace, więc mając strzelby, wziąłem dużo większy upgrade w obronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 Battier to nie jest ,,dużo większy upgrade w obronie'' ponad Eddiego Jonesa. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 10 minut temu, BMF napisał: Battier to nie jest ,,dużo większy upgrade w obronie'' ponad Eddiego Jonesa. ;] Jakbym wziął Jonesa, też bym tak mówił Ale to wymień mi lepszych obrońców obwodowych w tej dekadzie od Battiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 25 minut temu, RappaR napisał: Battier tutaj to najlepszy obwodowy obrońca po Metta World Peace, więc mając strzelby, wziąłem dużo większy upgrade w obronie. Oc***ałeś , Kirilenko jest w c*** lepszy i został jeszcze jeden do wybrania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 Battier spoko pick, ale Eddie Jones w pewnym momencie miał reputację ~najlepszego obwodowego obrońcy w lidze, w tym '00 skończył sobie 3 w głosowaniu na DPOTY. Więc tutaj można dyskutować czy Battier jest overall lepszym obrońcą (załóżmy, że trochę jest), a nie, że jest ,,dużo lepszym obrońcą''. Tylko po drugiej stronie Battier daje dobrą trójkę, gdy Jones daje dobrą trójkę, transition, cuty, atakowanie closeutów i sensowne handles, więc jedyny argument za Battierem jest taki, że w sumie jest z jeden cal większy. A jedyny mankament Eddiego Jonesa w ATF to gra w playoffach, tzn. lubił się obsrać, ale tu będzie ~6th manem-rolesem, więc whatever. (tzn. z tą dobrą trójką Battiera, to w '06 rzucał niewiele, więc średnio rok wybrałeś, ale to tak na marginesie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 2 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 (edytowane) Jak mysle o Battierze, to przypomina mi sie jak nakurwial reke przed twarz Bryantowi podczas jego shooting motion, jak ten ich niszczyl na zmiane z Artestem. Piekna seria to byla. Edytowane 2 Czerwca 2022 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 4 minuty temu, Reikai napisał: Jak mysle o Battierze, to przypomina mi sie jak nakurwial reke przed twarz Bryantowi podczas jego shooting motion, jak ten ich niszczyl na zmiane z Artestem. Piekna seria to byla. Akurat ta ręka na twarzy Battiera nic nie dawała. Ps skasuj spoiler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 @Koelnerpopraw lata Boguta, bo w sezonie 08-09 ma 33 mecze. ;] (09-10 się nie liczy, a Bucks 06-08 wygrywali 20-parę meczów, więc odważny wybór). ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 7 minut temu, BMF napisał: @Koelnerpopraw lata Boguta, bo w sezonie 08-09 ma 33 mecze. ;] (09-10 się nie liczy, a Bucks 06-08 wygrywali 20-parę meczów, więc odważny wybór). ;] mogę zmienić? jadę pociągiem a nie chce kolejki tamować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 To pytanie do Rappara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 17 minut temu, Koelner napisał: mogę zmienić? jadę pociągiem a nie chce kolejki tamować Pick chyba powinien zostać, lata możesz zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 1 minutę temu, january napisał: Nah, nie róbmy tu z luznego ATFu jakiegoś polowania na czyjąś pomylke przy drafcie, zwłaszcza że piszemy te picku na szybko z pracy, podróży etc. Pick się nie kwalifikowal ze względu na absencje, pick nieważny, nowy pick Koelnera i tyle. Luz, napisałem chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 Ten Bogut to byłby fail, więc zgadzam się z Januarym. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 3 minuty temu, BMF napisał: Ten Bogut to byłby fail, więc zgadzam się z Januarym. ;] W 10 byłby git , sorry za zamieszanie jeszcze tylko 3h i luz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 2 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 55 minut temu, P_M napisał: Akurat ta ręka na twarzy Battiera nic nie dawała. Ps skasuj spoiler I Battier i Artest wybrani, gdzie tu spoiler? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi